На пазар във Варна - тема 57

• 32 454
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Точно днес мисля да отскочим за тротинетка за детето до Декатлон, но в сайта пише, че ги няма налични в магазина ни във Варна. Дали реално е така, подновяват ли си информацията засичали ли сте ?

# 346
Да,  изучиха се и те - промоционалните стоки само он-лайн

# 347
  • Варна
Наличността в сайта на Декатлон отговаря на тази в магазина. Обаче по време на ИП много бавеха поръчките, поръчах продукт, чаках 11 дена да го пратят, после уж го предадоха на куриер (М и БМ, които доставят с камили от София), минаха 3 дена, междувременно продуктът се появи като наличен във Варна, и си го взех от магазина. Иначе щях да чакам още 1 седмица да дойде от София.

# 348
  • Варна
В предната тема бяхте споделили код за намаление от сайта на ХМ. Вече е изтекъл. Нов дали има? Тийнът сега се сети, че иска едни дънки.

# 349
  • Варна
Провери в темата на НМ. Пращат понякога индивидуални кодове, а момичетата споделят и други могат да се възползват.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1213364.msg40707226#new

# 350
  • Варна
Момичета, в някоя от предходните теми някой беше препоръчал д-р Орися Илиева за личен лекар. Дали можете да съдействате с телефон? Никъде не намирам. И дали все още кабинета е на бул. Сливница?

# 351
  • Варна
Преди време някой питаше за изгодно кафе на зърна. В момента на Морска гара, два от видовете Tschibo 1 kg са на много изгодна цена 13-14 лв за пакет. Случайно ММ попадна на промоцията и ме запаси.

# 352
  • Варна
До колко часа работят магазините в Delta planet mall?

# 353
До колко часа работят магазините в Delta planet mall?
Мола работи от 11:00ч. до 20:00ч, но може да има магазини, които да затварят и по-рано.

# 354
  • Варна
Мерси, в страницата им във Фейсбук пише до 22 часа, но се усъмних и аз.

# 355
В кой от моловете имам магазини за рокли подходящи за абитуриенски бал?

# 356
  • Варна
Grand Mall. Италианските обувки имат и големи номера.(Bianka)
Реа, красивите и стройни момичета нямат нужда от специални тоалети. Нещо семпло и изчистено. 🙂

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 22:02 от Viviana91

# 357
  • Варна
В кой от моловете имам магазини за рокли подходящи за абитуриенски бал?
В МОЛ Варна има магазин за по-специални рокли. Но са и на по-специални цени. Не съм сигурна на кой етаж, в частта над Варчев, до ескалаторите

# 358
Здравейте, някой знае ли как се казва аптеката, която е в двора на терапията, точно отстрани на ДКЦ-то, до аулата?

# 359
  • Варна
Един малко шантав въпрос. Кога отварят бариерите на външния паркинг на мол Варна сутрин? Искам да спра с колата, имам голяма чанта с опаковани дрехи за контейнера на Червения кръст и там ми е най-удобно да ги оставя. Но излизам сутрин преди 7,30 за работа и не знам дали ще мога да вляза в паркинга по това време.

Общи условия

Активация на акаунт