На пазар във Варна - тема 57

• 32 828
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Майсторка на чанти има зад бл.2 в Чайка. Една малка барачка. Там работят обущар и чантарка. Simple Smile Много добре работи - няколко чанти съм й носила с различни проблеми, ципове, дръжки, скъсани - даже ми е намирала с подобна кожа да закърпи... Препоръчвам.

# 331
  • Варна
Ако някой има лични впечатления от фирма за циклене и лакиране на паркет, моля да сподели. Не е супер спешно, но до края на лятото трябва да оправя стаята на детето и започвам да я мисля отрано. Също и цени, ако може. Прегледах сайтовете, горе-долу добих представа, но никога не е лошо да се чуе и странично мнение Simple Smile

# 332
Търси се тапицер с изгодни  цени и собствен превоз за диван неголям, неъглов.

# 333
  • ВАРНА
Къде в града продават обработени готови за рисуване платна?Преди време имаше в jysk  на много прилична цена,но сега не открих.За Слънчоглед знам.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 15:54 от иланг-иланг

# 334
На улица "Кюстенджа" има ателие за рамкиране, мисля че там продават готови платна.

# 335
Империал на ул. Кюстенджа до училището, попитайте по телефона.

ПП
Orsay в Делта мол го отвориха, но няма клиенти, има някакви 20 %, но не на всичко. Манго не са отворили, Икеа в Делта също, Mazzо също.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 11:54 от *Камея

# 336
Можете ли да препоръчате от личен опит ателие, където правят ремонт на кожени облекла (видях нагоре поста за чанти, но според мен е друго, трябва ми за поправка на яке естествена кожа). Попаднах в Гугъл и Фейсбук на едно място на Драгоман и едно друго под хотел Черно море, но ми се искаше да имам някакви отзиви... Извинете, че е малко извън темата. Благодаря!

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 12:44 от Miss_Kaprisse

# 337
Здравейте, освен на локомотив, сещате ли се за друг стадион, на който може да се бяга свободно за външни лица?
Не е точно по въпроса, но на Локомотив вече бягането е свободно след 20 ч и, мисля, между 14 и 16 ч.

Стадионът вече е заключен, дори и школите по лека атлетика не могат да го ползват.
Странно, преди две седмици бях там. Чакам да отворят новия на левски, но не ми харесва за бягане алеята. Черно море едва ли е отворен.

# 338
  • Варна
За поправка на кожени дрехи - Васто. Има координати в нета. Ползвала съм услугите им преди няколко години, бях доволна.

# 339
Здравейте, освен на локомотив, сещате ли се за друг стадион, на който може да се бяга свободно за външни лица?
Не е точно по въпроса, но на Локомотив вече бягането е свободно след 20 ч и, мисля, между 14 и 16 ч.

Стадионът вече е заключен, дори и школите по лека атлетика не могат да го ползват.
Странно, преди две седмици бях там. Чакам да отворят новия на левски, но не ми харесва за бягане алеята. Черно море едва ли е отворен.
Познато дете тренира лека атлетика и не са ги допуснали. От началото на седмицата е така.

# 340
  • Варна
Търси се тапицер с изгодни  цени и собствен превоз за диван неголям, неъглов.

Доволна съм от Дирал - 0884017833.

# 341
  • Варна
И аз като High идвам с препоръка за Васто при ремонт на кожени дрехи. Не знам , дали още работят, но преди години шиеха уникални кожени якета.

# 342
  • Варна
На мен ми преправяха кожен моторджийски костюм, панталон и яке. Добра работа на читава цена. После ходих с любимия си кожен колан, и него го оправиха, че и пари ми спестиха тогава.

# 343
  • Варна

Манго не са отворили, Икеа в Делта също, Mazzо също.

За Икея още миналата година се появи информация, че планират да отворят август 2020. Още малко. Grinning

# 344
  • Варна
В Декатлона са подредили всичко по нов начин. Но е яко заредено. Ей сега ходих. Не се сещам кой ми препоръча да взема сандали на хлапето от тях, но благодаря. Мисията беше успешна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт