На пазар във Варна - тема 57

• 32 444
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Търся си голямо огледало на стойка под 60 лв. Препоръки?

# 406
  • Варна
Търся си голямо огледало на стойка под 60 лв. Препоръки?

АЙКО

# 407
В кой магазин има по-голямо разнообразие на фаянс и гранитогрес?

# 408
Къде продават розова вода за готвене?

# 409
Търся мушама за масите на двора. Къде има по голямо разнообразие и на нормални цени? Предполагам, че като свърши сезона ще идат за боклука и затова не искам нищо кой знае какво.

# 410
  • Варна
На Юск имаме, но я ползваме в трапезарията, вече над година и си е почти като нова. Често пускат мушами на промоция, на метър са. За голямата ни маса мушамата излезе не повече от 12 лв.

# 411
  • Deutschland/HE
В Юск пускат и едни перящи се мушами (аз имам такава от ИКЕА, от преди 3-4години) и на вид и на усещане са по-хубави от мушамите, пера я в пералнята на 30градуса, само не може в сушилня, но тя съхне за 15минути.

# 412
  • Варна
Тази ми харесва, че е тежка, не ми се набира по масата като я бърша. Трябва и някакъв друг десен да си взема.

# 413
Благодаря, ще мина през Юск. Може би и по пазарите ще има и по евтини, но предпочитам нещо по-така.

# 414
  • ВАРНА
На Колхозен пазар мушамите са около 4-4.5лева за линеен метър.Има и "сас злато".😃😃😃

# 415
Някой знае ли къде продават готови блатове за торта,но големи размери.

# 416
  • Варна
Някой знае ли къде продават готови блатове за торта,но големи размери.
В Илчовски продават големи правоъгълни блатове, но само на кашон. 
Скрит текст:

# 417
В кой магазин има по-голямо разнообразие на фаянс и гранитогрес?
Керамик парк и Декорати имат голям избор. Дори в Практикер си мисля,че има разнообразие пък и промоции Stuck Out Tongue Winking Eye

# 418
  • Варна
Къде продават розова вода за готвене?
Аз купувам от магазин Ориент на Колхозния пазара - в края на уличката, която излиза перпендикулярно на бариерата до рибната борса. Като застанеш с гръб към бариерата насреща пресечката. На левия ъгъл има домашни потреби, след тях като тръгнеш е магазина. Има подправки, кафе, насипни варива, тахан и т.н
Там има и розова вода за хранителни цели.

# 419
Има ли офис на Oriflame във Варна, в който мога да отида и да си закупя желан продукт, а на Avon? Благодаря Ви предварително! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт