На пазар във Варна - тема 57

• 32 725
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Като споменахте плаж и Шкорпиловци. Там има ли някъде да се ползва тоалетна. Ходила съм отдавна, последно си беше див плаж.
И въобще търся плаж с чиста вода, поне тоалетна някаква да има наблизо. Но там Фичоза и Черноморец не ме устройват, защото достъпа е кошмарен. С много малко дете сме и не ми се катерят баири.

# 616
  • Deutschland/HE
Ели, ние за това преди 19години започнахме да ходим на Слънчев ден, след хотел Палас, има тоалетна, морето е плитко и водата е чиста. Тази година хотелите няма да отворят, но за плажа нямам информация, надявам се да работи и да продължим да ходим там.

# 617
  • Варна
Току-що разбирам, че сагата с документите вече е приключила.
От името на собственичката на намерения портфейл, изказвам най-сърдечни благодарности на *Камея.
Жената е дълбоко впечатлена от честността и чистосърдечието ви, цитирам думите й “Все още има ХОРА в България, обнадеждена съм”
Благодаря!

# 618
  • Варна
Ели Мели,от гаражчето на Дрин купуваме и плодове и зеленчуци.Онзи ден мъжа ми домъкна две дини и един пъпеш от борсата,много бяха хубави.

Кое е това гаражче на Дрин? Може ли малко по- подробно, за да се ориентирам?

# 619
Камея , Вещица - страхотни сте момичета!

# 620
Ели Мели,от гаражчето на Дрин купуваме и плодове и зеленчуци.Онзи ден мъжа ми домъкна две дини и един пъпеш от борсата,много бяха хубави.

В началото на Дрин е,посока Пирин,на 100 метра преди кръстовището.Отсреща е клиника Европа,има и малко паркингче до него там винаги има и учебни коли спрени.

# 621
  • Варна
В Пепко още ли има -30% на летни дрехи? Благодаря предварително!

# 622
  • Варна

В началото на Дрин е,посока Пирин,на 100 метра преди кръстовището.Отсреща е клиника Европа,има и малко паркингче до него там винаги има и учебни коли спрени.
Имате предвид от кръстовището с Владислав в посока Пирин, вляво?

# 623
Да.Точно там.

# 624
  • Варна
Искам да си удължа косата, съответно ми трябва място или фризьор във Варна, където да го направят или някой който продава коса. Та някоя от вас да ми препоръча фризьора си? За Дима Стил знам, но е  скъпо там.

# 625
  • Варна
В Пепко още ли има -30% на летни дрехи? Благодаря предварително!
Няма отдавна.
В момента има 50% на зимни и пролетни дрехи, както и на определени артикули от стоки за дома.

# 626
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз ходя на аутлета на Суит плюс в Трошево. Слава богу, няма да местят моя Simple Smile
Къде точно в Трошево?

# 627
  • Варна
Хммм, сега ще го обясня малко лаишки ама аз нали не слизам от мпс-тата, та като за шофьор. По Владислав като тръгнеш от мол Варна към Двете кули не влизаш в първата пресечка вдясно, а във втората. Пресечка като за кола, не като за пешеходец Simple Smile Караш нагоре. Отдясно са ти старите блокове, а отляво се редят нови блокчета и кооперации, а накрая е СБА-то. Гледаш по линията на новите блокчета и няма да го пропуснеш. До него има куриери ама Еконт ли бяха или Спиди, не помня.

# 628
  • София
http://ziv.bg/about-us/ Тук ги има адресите на магазините.
ж.к. Трошево, ул. Радост бл. 9, 9009 Варна
бул. „Ян Хунияди“ 69 9027 Север, Варна

# 629
Аз ходя на аутлета на Суит плюс в Трошево. Слава богу, няма да местят моя Simple Smile
Къде точно в Трошево?
Улицата е Радост, в ляво има един стpоеж, след него на ъгъла е Speedy, непосредствено до офиса е.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 22:24 от Katniss Everdeen

Общи условия

Активация на акаунт