🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 3

• 47 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Може причината да е, че не могат да проведат кастинги за следващ сезон и затова сегашният да го разделят на две. Което пак е тъпо...

# 76
  • Mediterraneo
Няма логика това да е причината. Новият сезон започва ранна пролет, не есента, за да се притесняват за кастинга за нов сезон!

# 77
  • София
Няма причина заради следващият сезон да спират този, напротив. А и в същото време върви записване за кастинги за Фермата и за другото подобно предаване на Нова, забравих му името, което се снима на морето.

# 78
И че пестят пари не е причината. Ако пестяха щяха да ни спестях спортните новини поне. Не стига, че в реално време е тъпо, но сега спорт хептен няма, а гледаме някакви клипчета на спортисти кой какво прави и каква простотия е заснел и постнал. А го дават и в светските новини, и после пак в спортните. Толкова ли затъпяхме, какво стана...

# 79
Много падат в очите БТВ. По нова "Капките" си вървят, всички нови сериали си вървят. Губят рейтинг тези, но си е автогол. След месеци я гледали БТВ, я не. Съни бийч вече не помня докъде го спряха. Докато All inclusive по Нова си вървеше. Много, много глупаво решение от страна на телевизията.

# 80
# 81
Не се учудвам за решението на БТВ. Като частна тв-медия се издържа изключително от реклами, а те драстично намаляха. Аз така или иначе отдавна не гледам бтв, понякога улучвам Цитиридис при разходка с дистанционното.
Чакам си линковете на Мари, за което отново ѝ благодаря. Flowers Hibiscus Епизода от вторник ще го изгледам сега.

# 82
  • София
И като свалят едно от най-гледаните си предавания - какво? Ще им се качат приходите от реклами ли? Те рекламодателите си умират да плащат техните неща да се излъчват преди, след или по време на предаванията за короната. Дето вече не знам кой точно ги гледа.

# 83
Най-простото обяснение за мен е:
Шоуто е продукция на БТВ Медия груп, т.е. те са инвеститори. Награден фонд 100 000 + заплати и разходи по заснимане още толкова или два пъти повече(нямам представа, това е само предположение), тази сума се надяват да я избият и да имат печалба от реклама. Няма реклама, няма приходи, няма печалба. За тях шоуто е чист разход/загуба, който ще чака по-добри времена.

# 84
  • тук и там
Сега ме е яд че не започнах да гледам по нова Адската кухня,защото по едно и също време започнаха.
Ще гледам поне Топ шеф тази вечер, ама що си загубих времето  със БТВ?!

# 85
Аз минах на тях, в Нова плей можеш да гледаш стари епизоди.

# 86
Като човек с доста опит в маркетинга,мога да ви кажа,че това е аматьорщина от страна на БТВ.Нова ще ги убие,като си пуснат новите предавания през зимния сезон + че от последните 2 години имат и успешни нови 2 продукции - Един за друг и Игри на волята.БТВ само на Фермата и Мастъра ли ще разчитат.

# 87
Здравейте!:) Някой знае ли къде мога да гледам стари епизоди на предаването?

# 88
  • Разпиляна във въображението
Зависи кой какво гледа. Нито "Един за друг", нито "Игри на волята" съм гледала, освен за кратко. Втората игра направо ме приспиваше с едни дълги състезания, едно безкрайно плуване и целене.

# 89
Казвай по коя тв е италианският МШ. БТВ май са идиоти.

Испанският МастърШеф е всеки понеделник вечер, към 23.05 започва. По TVE internacional , ако хващате на кабелната или онлайн на TVE La 1 http://www.rtve.es/directo/la-1   Повторението е в неделя от 9 докъм 13ч, има доста реклами, да.  Последните 2 сезона ги гледам плътно, този започна след Католическия Великден

Общи условия

Активация на акаунт