🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 3

• 47 067
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • In transit
Всичко е заради рекламите, както каза Леми...тъпотия. И мен ме загубиха тотално. Ще си гледам италианският мастършеф, че го дават и всеки ден (не знам дали е нов сезон, ама като не съм го гледала няма значение.)

# 61
Казвай по коя тв е италианският МШ. БТВ май са идиоти.

# 62
Еееее, не. Това вече е прекалено! Какво още има да приказват?!?! Гледах Мастър шеф и Съни бийч. Окончателно ме загубиха за зрител.

И аз! От години нищо не гледам по тази телевизия. Нямам думи!
Не стига, че слаб сезон, не стига, че 1 път седмично... прекаляват!

# 63
# 64
Супер разочарована съм. Не гледам телевизия изобщо, но за първи път хванах Мастършеф от началото и много ми хареса. Първо беше 2 пъти в седмица, после стана веднъж и сега няма да има изобщо??
Е, бива ли такова нещо. Какъв е проблема да се излъчат епизодите.  Какво има да си концентрират новините за короната. То това е главното, което се дава. Еми, имаме нужда и от нещо приятно.
Нали финала е сниман? Аз до есента ще съм ги забравила всичките участници.
Дотук бях с БТВ.
Ще взема да си изтегля някой от американските сезони и така. Жалко за хубавото предаване.

# 65
Явно финала не е сниман. Някъде бях прочела, че Силвена е била блокирана в Дубай заради вируса и не е могла да лети до България, заради факта че и да дойде ще бъде  под карантина. Не повярвах защото тук ни убеждава ха, че финала е сниман, но явно това е било вярно.

# 66
  • София
Ох, ако се четяха поне последните 10 публикации в темата щеше най накрая да стане ясно, че финалът на сезона е заснет в края на Февруари.

Изключително разочароващо решение. Трябваше да пуснат по 3 епизода на седмица и щяха да извъртят целия сезон до края на месец май. Програмните директори на БТВ се оказаха страхливци и недалновидни мениджъри.

# 67
  • Sofia
Много неприятно. Но явно, че рекламните бюджети промениха всичко. Няма реклами - няма предаване.

# 68
Не разбирам от реклама, договори и бюджети, но все пак - парите не се ли договарят и уточняват (дори получават) предварително, а не епизод за епизод. Да започнеш да снимаш нещо, без да имаш пари и да знаеш откъде, как и с колко ще се финансира, ми се вижда малко нереално.

# 69
  • София
Мен ме дразни, че се оправдават с корона вируса и новини, което звучи безумно... Да бяха измисли нещо по нормално и можеше да не остави такъв горчив вкус. В конкурентната телевизия, Капките ми се стуват по ощетени- без публика, хонорари на звездите сигурно се плащат, екипа сигурно е по- голям и пак продължават. БТВ много се излагат.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 20:16 от koikoii

# 70
Не разбирам от реклама, договори и бюджети, но все пак - парите не се ли договарят и уточняват (дори получават) предварително, а не епизод за епизод. Да започнеш да снимаш нещо, без да имаш пари и да знаеш откъде, как и с колко ще се финансира, ми се вижда малко нереално.

Рекламите преди и по време на предаването са значително по-малко. Вероятно няма наплив от фирми да рекламират по време на предаването. И "Смени жената" свалиха от екран, въртят стари сезони, а и там епизодите са заснети предварително.

# 71
  • In transit
Казвай по коя тв е италианският МШ. БТВ май са идиоти.
по Cielo ги дават следобед към 15 часа.

# 72
  • София
За някое от другите предавания имаше обяснение, че те го продават на БТВ, а после бтв си взима парите от рекламите. Зависело дали е външна продукция. Т. Е. БТВ еднолично решава, но не знам дали и тук е така.

# 73
  • Разпиляна във въображението
Не го приемам толкова драматично. Тъпо е, но така се решили. Писна ми от извънредни новини, извънредни брифинги. Днес пак пресконференция на Борисов по време на сериала. За какво ли не няма? Преди месеци новината му щеше да е с две изречения в седем.  

бТВ сигурно трябва да си избие вложеното, наградата, заплатите, печалбата.

# 74
Някой може ли да даде рецепта за палачинката от мастъркласа?
Също и какво сложиха вътре?

Общи условия

Активация на акаунт