Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 118
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Има аромат, но не типичния за урея, а нещо като череши или друг плод, не мога да определя точно. Приятен е, не е натрапчив.

# 181
Имам крема на Балеа, омекотява да, приятен аромат, но съм по- доволна от този. Цената е същата, няма силен аромат и действието му е по- дълготрайно на ръцете. За тези, които не обичат аромати препоръчвам, предлага се в Лили.

# 182
  • София
За този говорите, нали?

Скрит текст:

Аз пък взех някакъв хавайски лосион на Балеа , лятото винаги ги купувам, евтини са , имат интересен аромат, хидратират , но доста леко, не е за сухи кожи. Обаче то мерак , видиш шарена опаковка и интересно име за 2-3 лв. и как да бе вземеш. Душ гелове също купувам постоянно от балейските.

Аз редовно съм така - като видя готина опаковка и не се сдържам. No Mouth

# 183
Facefinity 3in1 е матиращ фдт
Имам този ФДТ, но в старата опаковка (с прозрачната капачка) и съм със суха кожа. Не ми е правил проблеми, но отдолу винаги добре хидратирах. Иначе е плътен, покриват и си трябваше доста блендване, но пък издържа доста, включително и в топлото време.
Не знам дали МФ не са сменили и формулата барабар с опаковката. Доста оплаквания има от тях, че или спират сполучливи продукти, или им развалят формулата.

# 184
  • Deutschland
Незнам дали тук да питам, но някой ползвал ли е червената серия на Тресеме? Изглаждат ли косата или?

# 185
Здравейте! Искам да похваля този скраб на Дав. Взех си го от ДМ наскоро - то нямаше голям избор или на Дав (имаше и с алое, но го избягвам, защото се съмнявам, че съм леко алергична към него), или на Балеа (но ми се сториха големи частиците). Много хубаво мирише, а и е много нежен. Минаха няколко дни, а кожата ми е все така мекичка и гладка. Едвам се спирам да не го ползвам всяка вечер. Дами, вие колко често използвате такъв продукт? Stuck Out Tongue

# 186
Скрит текст:
Здравейте! Искам да похваля този скраб на Дав. Взех си го от ДМ наскоро - то нямаше голям избор или на Дав (имаше и с алое, но го избягвам, защото се съмнявам, че съм леко алергична към него), или на Балеа (но ми се сториха големи частиците). Много хубаво мирише, а и е много нежен. Минаха няколко дни, а кожата ми е все така мекичка и гладка. Едвам се спирам да не го ползвам всяка вечер. Дами, вие колко често използвате такъв продукт? Stuck Out Tongue

Mims аз ползвам скраб не повече от 2 пъти седмично. Но аз ползвам и домашно направен, а не магазинен. Flowers Hibiscus

# 187
  • Бургас
И аз използвам до 2 пъти седмично, в момента ползвам на органик шоп с белгийски шоколад. Много е приятен, има масла в него и хидратира кожата мирише много вкусно , прима ми е обаче с опаковката, докато се прибера от Лили и кутийката се беше пукнала и от време на време изтича от продукта, та бързам да го свърша.

# 188
Аз веднъж седмично, но вместо ексфолиант ползвам ръкавичка от естествена коприна. Иначе съм ползвала на "Рефан" - много приятни и нежни.

# 189
Чувала съм много добри отзиви за тази ръкавица. Твоята от къде е?

# 190
Здравейте, влизам с едно питане, като не съм сигурна дали е точната тема. Кажете някой добър продукт за третиране на пъпки. Незнам какво става с мен- на 37г. съм и от известно време ми излиза по една пъпка някъде по лицето и няма махане поне 2 седмици. Скрие се и на друго място по лицето излиза нова и пак така. Никога не съм имала пъпки преди това, даже и в пубертета. Интересно, че като изчезне самата пъпка на нейно място остава едно тъмно петънце.
Извинявам се, че стана дълго. Моля ако някой знае добър продукт да сподели, без значение ценовия клас.

# 191
Моля да ми кажете конкретно от кои шампоани без SLS сте доволни - Alverde, Balea? Купувала съм най-различни във времето, но сега ми се иска да пробвам пак и харесам някакъв по-бюджетен за дългосрочно ползване (за мен и дъщеря ми основно, но и за цялото семейство)..

# 192
На Алверде не ми допада, на Тресеме червения с камелия е без слс, на Лореал Ботаникъл лилавия с лавандула е хубав, Хербис също, той е натурален с масла. Др.Кнопка'с с розмарин има много хубава гелообразна текстура. А, и на Шварцкопф биолоджи серията е страхотна! Винаги имам от нея. Изброените са под 15лв, намират се и в Дм и в Лили и са от 200 до 400мл Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 20:04 от Tual 🤍

# 193
  • София
Скрит текст:
Здравейте, влизам с едно питане, като не съм сигурна дали е точната тема. Кажете някой добър продукт за третиране на пъпки. Незнам какво става с мен- на 37г. съм и от известно време ми излиза по една пъпка някъде по лицето и няма махане поне 2 седмици. Скрие се и на друго място по лицето излиза нова и пак така. Никога не съм имала пъпки преди това, даже и в пубертета. Интересно, че като изчезне самата пъпка на нейно място остава едно тъмно петънце.
Извинявам се, че стана дълго. Моля ако някой знае добър продукт да сподели, без значение ценовия клас.
Препоръчвам La Roche-Posay Effaclar Duo, много е добър, помага и да не остават червени петънца по лицето и белези.

# 194
  • Пеликания
На мен ми харесва този. В началото ми беше странен, защото не се пени Grinning

Общи условия

Активация на акаунт