Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 136
  • 570
  •   1
Отговори
# 255
Ако дпйда до вас скоро ще свирна, приготвяй ножиците Simple Smile))
(очертава се май Simple Smile))

# 256
Да споделя и аз протокола си от днес:

Направих терапия с Олаплекс и после измих с блондинските ш и б. Завърших с блондинското термо, издухах с четка и сешоар и сложих няколко капки от олиото Наши. Получих разкошна коса и все повече харесвам, както блондинската серия, така и Олаплекса Blush
За периода на нашето предизвикателство успях да постигна здрава и хубава коса, за което съм много доволна Simple Smile Като дължина има още много какво да се желае, но мисля, че и тя лека полека ще дойде Simple Smile
Радвам се много и на всички ваши резултати Blush

# 257
  • Варна
Терапиите против косопад - да кажем Nioxin 4, редувате ли ги с нещо друго? Или пълен "курс" правите със серията, и тогава други шампоани..
И ако да - какво е подходящо
Agent, може би ти ще съдействаш с инфо, че моята коса и тя е тънка..

# 258
Хубав ела, не съм използвала въпросната терапия, но е хубаво, като започнеш една, да си я използваш до край.

# 259
Аз знам, че трябва да се прави курс...

# 260
Преди месеци, като реших, че ще се боядисвам бях купила един комплект  dumb blonde, да имам /конкретно от тази серия само стилизиращи съм купувала преди/ Днес ги тествах. Измих с шампоана, реших, че няма да слагам маска, а директно с балсама, в банята установх, че пише реконструктор, нямаше как да сърчвам от банята и го сложих като балсам, в последствие видях, че може и като маска да се ползва. Сложих си на скалпа ФК серума и на краищата двуфазният therapiste, чудих се дали му е там мястото и накрая едно no oil oil много странно нещо за обем, хич не е мазно, като серум е на  percy and reed. През цялото време си мислех, че ще ми се заплете косата или ще стане някаква гадна, а доста добре се получи.

# 261
След много чудене реших да не взимам нещо различно от това, което косата ми харесва и поднових Alterna Densifying Shampoo Alterna Densifying спрея за растеж. Пробвах с един шампоан на Фито за растеж, но косата ми се омазнява суууупер бързо от него. Рискувах само с нещо ново за мен - Color Wow Dream Coat Supernatural Spray, защото много се зарибих косата ми да е лъскава. Изчетох доста информация за него и изгледах няколко клипчета в Ютюб и се надявам да не ме разочарова.

# 262
Lolis,  dream coat-a  и според мен е много хубав продукт, надявам се и ти да си от хората, които го харесват  Simple Smile

# 263
hibryd, реконструкторите са си направо задължителна част в рутината на всеки потеницален Рапунцел Laughing Даже с удоволствие бих предложила реконструктора на ApHogee (Keratin 2 Minute Reconstructor). Малко е old school, но си е класика. Не знам дали се продава в БГ още. Друг продукт от старите класики е Redken's Extreme Anti-Snap, a leave-in treatment for damaged hair & split ends.

# 264
Още се продават, интересното е, че никога не съм ги купувала, макар да помня, че бяха сууупер евтини в златна рибка като отвори, просто обикновено на  tigi другите серии  са шампоан и балсам в комплектите и бях шокирана  Grinning

# 265
Между другото и при нас са супер евтини. Поради някаква причина (аз си знам де - не ми харесва опаковката Laughing ) все ги отбягвам. Но понякога се излъгвам. Косата ми се преобразява след това. За Афоджито говоря. Лъскава, обемна, напомпана....Абе направо като реклама на коса ставам. Не е зле да пробваш.

# 266
И аз от големите фенове на WOW Dream Coat - заради него си купих още един куп продукти на марката, освен че пуснах мухата във форума и не спрях да опявам за него Grinning

Вик, видях ти косата - разкошна е! PS И аз съм голяма гад за естетически издържани опаковки GrinningVery Happy

Вчера мих и излетях полумокра и за пореден път се чудя, защо моята коса със едни и същи продукти и след четка и сешоар може да е много прилична, но без четка и сешоар, при абсолютно същите продукти да е разчепкaна вълна Grinning Вярно е, че естествената ми коса е "чуплива"...

Протокол 15-то миене след боядисване (CHI Infra)

1. CHI Infra Shampoo
2. CHI Infra Treatment
3. CHI Silk Infusion
4. CHI Infra Texture Dual Action Hairspray

# 267
Ех, така както го описа, ще го пробвам сигурно и после ще се снимам на  slow motion как развявам грива  Grinning

# 268
hibryd давай, давай Laughing искам снимки да гледам.

Нищо не снимате.

Агентче, видяла си как ме ошмулиха. Обаче като я измих и изчезна това окастреното. Една идея по-добре съм Satisfied До сега все с гореща ножица ги карах да ме подстригват. Но после почнах с машинка за мъжка подстрижка да ги карам и така по ми харесва. Сякаш по-малко ми цъфти косата. А аз съм педантична с цъфтежа. Купила съм си една ножица от Sally Beauty за подстригване и с нея махам всеки цъфнал косъм. Направо са ми като трън в очите.

# 269
Големи надежди имам за Dream Coat-a. Толкова да ми харесва лъскава коса... направо умирам. Образовам се и за другите им продукти и ако този ми хареса, нищо чудно да се снабдя с още. Поръчах и на Chi Silk Infusion, забравих да кажа. Имам на Chi това с Кератина, но реших и другото да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт