Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 47 988
  • 570
  •   1
Отговори
# 75
Олеле Grinning, Агентче 90% от продуктите не ги познавам,но предполагам гланциране си правила..... Комбинацията ти от финиши обаче ме метна през оградата Grinning. Терапист,Цимент,Extentioniste и за капак елексир......И твърдиш,че косата ти е тъничка.....Хмммммм определено подлежи на проба GrinningGrinningGrinning
Аз че гланцирах - гланцирах, но по-важното е,че преди гланцирането прах наслагана боя от косата си и понеже се оказа, че нямаме Вит. С вкъщи я изпрах с много по-силен продукт (Pravana Color Extractor). Та след 3 миенета със ДПШ + Екстрактора моята перушина имаше нужда от доста помощ, че да излезе от състоянието "слама" Simple Smile))
Ерго всичкия плекс/бондър/рибондър/еластисайзър + тежката артилерия на финишите :roll_eyes:

Моят първи и единствен еластисайзър е този с Нар, харесвам си го!

PS Ох, плача от смях - вижте на какво видео попаднах, а отдолу някой е написал:
 "Let me guess y’all are here because y’all made a dumb decision during quarantine"
т.е. "нека да предположа - вие гледате това щото сте направили (поредната) тъпотия по време на карантината!" Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 20:21 от Agent Provocateur

# 76
От два дни започнах да пия добавките на Мерц за коса - ще видим след месец имат ли ефект.

# 77
Здравейте.
Моят протокол преди боядисване:
1.ДПШ на Голдуел
2. Маска на Епруваж
3.Термичен крем за изглаждане Loreal Professionnel Liss Unlimited
4.. LAKME Full Defense Serum
5. Термика на Керастаз
  Първият път, когато пробвах комбинацията от първите 2 продукта имах ефект нула.Бях много разочарована. Тази комбинация я ползвам, да кажем за 4 път.След измиването вчера, за първи път почуствах мигновен 'лигав' ефект, точно него търсих.
След всичките други продукти,(които никога преди не бих посмяла да сложа заедно, ако не четях протоколите на Агента(да се замисля затова) и ако не бяха напътствията на вас, тук,във форума), косата ми стана ужасно приятно жива, мнооого съм доволна.Днес я усещам пак толкова жива, но една идея по-суха от вчера, след изсушаването, но ще и сложа олио на Макадамия по краищата, преди излизане и се надявам това да я оправи.
Сега, за боядисването искам да сложа ColorpHlex в боята, но ползвам безамонячна, та се чудя дали може въобще да не хване, някой с инфо?А, иначе, дали мога този ColorpHlex да го сложа след като измия с шампоан боята, да постои като маска няколко минути?

# 78
  • Варна
Идеята не плекса е да минимизира щетите при боядисването. Първата стъпка се слага в боята,втората така или иначе е балсам,който се слага след измиването с шампоан. Единствената боя,с която не се е разбирал ColorpHlex при мен е тая на Олиесета.

ColorpHlex като самостоятелна терапия се ползва по съвсем различен начин и категорично ползването му като маска и още повече за няколко минути е изливане на едни пари в канала.

# 79
  • София
Момичета, помня че някои от вас ползваха Амла и Касия? Направих си маска с Амла и по ужасно твърда и остра коса не съм имала... Вече трето миене е така... Четох коментари, че доста момичета се оплакват от подобно действие. Вие забелязали ли сте това? Да знам да хвърлям ли остатъка, или да го ползвам за лице евентуално...

# 80
Идеята не плекса е да минимизира щетите при боядисването. Първата стъпка се слага в боята,втората така или иначе е балсам,който се слага след измиването с шампоан. Единствената боя,с която не се е разбирал ColorpHlex при мен е тая на Олиесета.

ColorpHlex като самостоятелна терапия се ползва по съвсем различен начин и категорично ползването му като маска и още повече за няколко минути е изливане на едни пари в канала.
Благодаря, значи ще ползвам по предназначение и ...ще разбера какво ще стане между моята боя и плекса😁

# 81
Протокол 5-то миене след боядисване (CHI Infra)

1. CHI Infra Shampoo
2. CHI Infra Treatment
3. CHI Silk Infusion

Много приятно изненадана от прекрасния резултат - хидратирана, напомпана коса, изсъхна светкавично, плъзгаше се по четката и се изправи чудесно, блясък! Единствените ми забележки са, че гъстият шампоан + маска е мъка да ги извадиш от шишетата - имам един малък сет, ето такъв:

PS Разбира се, само американска компания, базирана в Тексас може да нарече бутилки по 177 мл "травъл" версия Grinning  Everything is BIGGER in Texas! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 17:33 от Agent Provocateur

# 82
Не съм споделяла скоро протоколи, та ето днешния:
Първо ш Меди Биколенц за скалпа, след това ш Лалга.
Завърших с маска Лалга.
Финиши: за скалпа серума на Епруваж, а за дължините бб крема на Алтерна (днес си го получих)
Косата е напомпана, Хидратирана и прекрасно ухаеща Blush

# 83
Агент, ползвам олиото (серум или както там се води), на снимката в средата. Срещала съм да го коментират като течна коприна. Много съм доволна също! Последното е шампоан, значи в първото шише е маската, така ли? Мислиш ли, че ще са добре за къдрава коса? Ще взема да ги пробвам. Иначе съм ползвала във времето някакви неща на марката, но освен олиото, друго което ме впечатли е един хидратиращ балсам. Този.

Ползвам го ако си усетя косата по-суха и изтощена, за щастие все по-рядко.

# 84
Viktoriai - каква красива коса! Очите ми останаха!!

MaNishma🌸 - да, не виждам защо да не е подходящ, богат е! Ето описанието на продукта!

Chi Infra Thermal Protective Treatment
(даже го водят кондишънър, но е гъст продукт - като маска)

Benefits:
Ionic and cationic hydration interlink technology
CHI 44 Ceramic thermal styling helps strengthen and protect the hair from daily use of thermal tools
Positively charged silk molecules interlock into hair's natural structure to build strength and resilience and to improve moisture and shine
Thermal protective conditioner
Moisturizes and reconstructs the inner structure of the hair
Leaves hair healthier, more manageable and with superior shine
Improves strength and elasticity
Paraben free
Suitable for all hair types

After shampooing the hair, apply a generous amount of CHI Infra Treatment and work into the hair evenly. Leave on hair for 2 to 5 minutes and rinse thoroughly.

# 85
Благодаря, Агентче Blush Flowers Hibiscus

# 86
Как е оформена косата на снимката с дифузер, друго или това и е естественото състояние?

# 87
Това й е естественото състояние. Иначе, да, с дифузер я суших.

# 88
  • Бургас
Момичета, помня че някои от вас ползваха Амла и Касия? Направих си маска с Амла и по ужасно твърда и остра коса не съм имала... Вече трето миене е така... Четох коментари, че доста момичета се оплакват от подобно действие. Вие забелязали ли сте това? Да знам да хвърлям ли остатъка, или да го ползвам за лице евентуално...

Използвай някакво масло с маската, иначе изсушават, особено ако ги правиш върху третирана коса.

# 89
Добавят се масла към амлата задължително, иначе много изсушава.

Общи условия

Активация на акаунт