Мъчно ми е

• 3 659
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
Кураж!!! Така е било писано, пожелавам ти скоро да се похвалиш с нова, успешна бременност  Hug

# 16
Съжалявам Sad, но така е трябвало да стане явно....не си втълпявай това с вируса... Hug от мен.

# 17
Съжалявам,ужасно е.

# 18
Съжалявам миличка и ти пожелавам искрено нова бременност и разждане на сладко и здраво бебче.

С най-искрени чувства,

# 19
Много съжалявам за нещастието ти...  Cry Дръж се!  Hug

# 20
КУРАЖ! Сигурна съм, че скоро Бог ще те дари с едно сладко и здрво бебче!   Praynig Praynig Praynig

# 21
Съжалявам Evy! И аз го преживях. Разбирам те.

# 22
  • София, откъм тъмната страна
Много тъжно  smile3518, съчувствам ти от сърце и аз съм го изпитала. Но не се отчайвай и се радвай на малкото слънчице, което имаш Hug

# 23
Много съжалявам миличка,аз също го преживях в 16 г.с,знам какво е и как боли!Стискам ти палци всичко да мине добре!Кураж! Hug smile3518

# 24
Съжалявам много Cry Може би е било за добро. Не тъгувай, имаш си едно прекрасно детенце и със сигурност ще си имате още. Прегръдки  bouquet

# 25
  • София
Много съжалявам  Cry
Бъди силна и се радвай на това, което имаш. Гледай напред - хубавото предстои.

# 26
Много съжалявам . HugГоре главата ,скоро да се похвалиш .

# 27
Благодаря на всички. Ами това е, всичко свърши. Върнах се и си прегърнах детенцето, мъчно ми е, но няма как. Поздрави на всички!

# 28
Благодаря на всички. Ами това е, всичко свърши. Върнах се и си прегърнах детенцето, мъчно ми е, но няма как. Поздрави на всички!
Колкото и банално да звучи - гледай напред, животът е пред вас и когато решите живот и здраве ще си имате бебенце  bouquet  bouquet  bouquet

# 29
Ще чакаме скоро да се похвалиш!Горе главата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт