Мъчно ми е

• 3 659
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
 Sad Каквото и да ти кажа ще е глупаво...  Cry

# 31
Мога само да споделя, как се справих аз. Не знам дали беше най-удачното решение, но веднага след като ме изчистиха, започнах да мисля за следваща бременност. Ако човек изгуби надеждата, какво ще му остане? Пожелавам ти след няколко месеца да се похвалиш.

# 32
Съжалявам,че трябва да приживееш това ,но не се предавай ние сме с теб. Peace

# 33
Много съжалявам, миличка, каквото и да ти кажем тук ще е тъпо и не на място...   Cry
Мога само да ти пожелая сили и кураж да го преживееш и много скоро едно здраво сладко бебче! Praynig
Знай, че природата си знае работата, може да е за добро, ако ембрионът не е бил здрав, колкото и да е крайно - по - добре така, отколкото да гледаш цял живот болно дете... Няма да забравиш скоро и да спре да те боли, но вярвай, че е за добро, вярвай, че Господ е решил така и има защо...
Силно те прегръщам и скоро да се похвалиш с нова, успешна и щастлива бременност! Hug
съжалявам за станалото. Голяма прегръдка Hug

# 34
  • Добрич
Съжалявам, мила!
Пожелавам ти имаш достатъчно сили и кураж да се справиш...
  bouquet

# 35
Понякога ни се случват лоши неща, които ни натъжават, но живота все пак продължава...!
Поплачи си, болката ще отмине...и не че ще забравиш, но... много скоро ще си направите друго бебче, което ще се роди живо и здраво и ти ще бъдеш много щастлива!!!:-)

# 36
Съчувствам ти мила! Радвай се на Ева, има време и за друго детенце!

# 37
Съжалявам за това което ти се е случило. Пожелавам ти в най-скоро време да се радваш на успешна бременност и здраво бебче!  Hug

# 38
съжалявам много за това,което ти се случва.но искам да ти кажа,че всичко ще остане в миналото,когато след време гушнеш едно много желано и чакано бебче,както правя аз сега.преживяла съм го и знам,че каквото и да ти кажа сега няма да те утеша.дори нямам думи да завърша,защото спомените нахлуват в главата ми .

# 39
Най-искрено съжалявам за това, което трябва да преживееш   Sad
Сигурна съм, че около теб има много обич, топлина и подкрепа, така че недей да изживяваш всичко сама. Дори тук знаеш, че не си сама   bouquet

# 40
Съжалявам за случилото се. Sad
Поплачи си, ако ти олеква така.Rolling Eyes
Кураж и скоро пак да те зарадват двете чертички.EFP

# 41
Много ми стана мъчно,че се е случило такова нещастие с теб миличка. CryЗащо въобще има такива лоши неща по света,колко щеше да е хубаво да има само хубави неща.ЖИВОТ.Желаяти от все сърчице една нова и скорошна и най-ве4е безпроблемна бременност Praynig.ГОРЕ ГЛАВАТА И САМО НАПРЕД.  bouquet

# 42
Благодаря на всички. Ами това е, всичко свърши.

Много съжалявам, че е трябвало да преживееш това Sad.
Кураж!

# 43
  • Бг-мама
Много много съжалявам. Кураж мила . Praynig

# 44
 Praynig Дано всичко мине успешно, бързо се възстановиш и ни зарадваш с добри новини в най-скоро време  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт