Раждане в Майчин Дом - София (6 тема)

• 65 598
  • 826
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Някой би ли споделил отзиви за раждане при доктор Сергей Славов

# 466
  • София
Писала съм назад,втори опериращ ми беше на секциото.Поговорихме си малко преди това,вдъхна ми спокойствие.
 Моя приятелка три дни по-късно роди нормално при него и всичко било точно.Беше се върнал от Боровец зареди нейното раждане 🙂

# 467

Имам едно секцио по медицински причини при него и съм супер доволна. Бързо се възстанових, буквално за дни си бях активна вече, а конците не усетих как ги махна след това. Много е спокоен като човек освен това. Скоро пак при него ще раждам.

# 468
Момичета да ви питам някоя случайно да има записан номера на консултантката по кърмене в МД? Мисля, че се казва Тамара?
Ще съм много благодарна, ако споделите или за някой друг консултант?

# 469
Момичета да ви питам някоя случайно да има записан номера на консултантката по кърмене в МД? Мисля, че се казва Тамара?
Ще съм много благодарна, ако споделите или за някой друг консултант?

# 470
Освен от Тамара, подкрепа за кърмене и консултации може да получите и от НАПК, тук: http://www.podkrepazakarmene.com/consulting
Успех!

# 471
И не забравяйте, че услугите й не са безплатни. Аз трябваше изрично да я попитам, за да знам, че се заплаща. Казва се на касата, като се плаща раждането, че бихте желали да заплатите услугите й.

# 472
Някой да е наясно със записите на тонове в МД? Следя се в частен кабинет, но искам да родя в МД, обаче моята АГ като я попитах за тоновете, каза че "някои бременни ходели на запис" , ама аз все си мисля, че трябва да се ходи след определена седмица. Аз съм в 30+3 вече.Как стоят нещата, трябва ли предварително да се записва час или да се взима някакво направление? Като не се следя в МД предварително ли трябва да се прави някаква уговорка?

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 20:49 от Малечка90

# 473
  • На края на вселената!
Някой да е наясно със записите на тонове в МД? Следя се в частен кабинет, но искам да родя в МД, обаче моята АГ като я попитах за тоновете, каза че някои ходели на запис, ама аз все си мисля, че трябва да се ходи след определена седмица. Аз съм в 30+3 вече.Как стоят нещата, трябва ли предварително да се записва час или да се взима някакво направление? Като не се следя в МД предварително ли трябва да се прави някаква уговорка?
След 34 седмица ходих. На регистратурата на мед.център казваш че си за тонове и плащаш 25лв. Пращат те към 1 кабинет и идва акушерка да те върже. Няма направление,  нито часове

# 474
Някой да е наясно със записите на тонове в МД? Следя се в частен кабинет, но искам да родя в МД, обаче моята АГ като я попитах за тоновете, каза че някои ходели на запис, ама аз все си мисля, че трябва да се ходи след определена седмица. Аз съм в 30+3 вече.Как стоят нещата, трябва ли предварително да се записва час или да се взима някакво направление? Като не се следя в МД предварително ли трябва да се прави някаква уговорка?
След 34 седмица ходих. На регистратурата на мед.център казваш че си за тонове и плащаш 25лв. Пращат те към 1 кабинет и идва акушерка да те върже. Няма направление,  нито часове

А колко пъти ти се ходи? Два пъти седмично ли? Също така някаква документация трябва ли да се носи?

# 475
  • На края на вселената!
Малечка90,  мисля от 34 до 38 беше по 1 път седмично,  а после по два пъти. Но си зависи и от състоянието ти и от бебо, твоя доктор може друго да каже

# 476
Момичета, в коя лаборатория си правихте ПСР теста за планово секцио и за колко време излезе резултатът ?
В повечето сайтове пише 2-3 дена, но реално май не е така ?

# 477
Момичета, в коя лаборатория си правихте ПСР теста за планово секцио и за колко време излезе резултатът ?
В Рамус излиза за по-малко от 24 часа и е най-евтин - 100 лева.

# 478
В Рамус излиза за по-малко от 24 часа и е най-евтин - 100 лева.
Re-born, какво стана с бебка? Как сте?

# 479
Чакаме я да влезе в 9тия месец и ще излиза.
Имам дата за секцио вече, сега само чакаме.
Доста е мъничка, ама борбена.
Ще пиша като мине всичко.

Общи условия

Активация на акаунт