Раждане в Майчин Дом - София (6 тема)

• 65 660
  • 826
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, аз имам още един въпрос, дали някой си е издавал декларация за припознаване предварително (за неродено още дете) и може да ме ориентира към конкретен нотариус (в София), който прави такива, защото тази до нас ни каза да отидем след раждането.

# 451
Здравейте, аз имам още един въпрос, дали някой си е издавал декларация за припознаване предварително (за неродено още дете) и може да ме ориентира към конкретен нотариус (в София), който прави такива, защото тази до нас ни каза да отидем след раждането.

След раждането се прави, защото се пише датата, на която е родено бебчето в декларацията, въпреки че аз бях секцио и знаех датата , така направих. 🙂 Таткото ще отиде, става за 2 мин. ,само да направи снимка на вашата лична карта , за да попълни данните. И ще Ви я даде заедно с багаж , за да Ви я донесе някоя от санитарките, защото трябва да я оставите към документацията на детенцето още като сте в Майчин дом 🙂 А за нотариус всеки прави. Аз се обадих на моя мъж, че ни  трябва декларацията и той е потърсил в интернет и е отишъл при най-близкия в района където е бил, т.к. работата му е в движение и обикаля София непрекъснато.

# 452
Ние я направихме преди раждането,просто в декалрацията аз *** припознавам детето,което ще бъде родено от **** с термин един кога си. Отидохме в произволна кантора и срещу 6 лева се сдобихме с декларацията.

# 453
Ние я направихме преди раждането,просто в декалрацията аз *** припознавам детето,което ще бъде родено от **** с термин един кога си. Отидохме в произволна кантора и срещу 6 лева се сдобихме с декларацията.
А дали може да ме насочите към въпросната кантора, защото нещо се замотахме, а терминът ми е тези дни и да не обикалям наслуки да търся, пък искам да си ми е подготвено 😅

# 454
Име не си спомням,беше на бул. Христо Ботев.

# 455
Има ли такса за припознаване на детето от бащата в МД ? Ясно, че трябва да донесе декларация от нотариус, но това ли е всичко ?

# 456
Има ли такса за припознаване на детето от бащата в МД ? Ясно, че трябва да донесе декларация от нотариус, но това ли е всичко ?
Няма никакви такси в болницата, такса взима само нотариусът за изготвяне на декларацията.

# 457
Здравейте,

При планирано секцио ще влизам на предния ден и исках да питам как са процедурите с документи и изследвания предвид ситуацията. Преди се минаваше през ретистратура, взимане на кръв, кардиограма, но сега само през спешното видях, ча се влиза и висенето по кабинети не ми е ясно как е организирано. Моля, някоя мама да каже в колко кабинети се минава, трябва ли на гладно да бъда и за какво време е минала, че съм много разсеяна напоследък и се притеснявам, че ще се объркам много.

Мерси.

# 458
Същото е като преди. Минава се през входа при медицинския център. Колко се чака пред кабинетите зависи 😁

# 459
Колко се чака пред кабинетите зависи 😁
Simple Smile Съвсем вярно. Но съм забелязала, че понеделник най-много се чака, петък най-малко Simple Smile
Трябва търпение.

# 460
Мерси, момичета, по план ще съм там във вторник, дано имам късмет.

# 461
Здравейте, тези от вас, които са били секцио без избор на екип после парички ли дадохте на лекаря или почерпка за благодарност и долу-горе колко като сума? Благодаря предварително!

# 462
Здравейте, момичета!
След малко повече от месец очаквам малкото ми момиченце да се появи на бял свят Simple Smile Simple Smile
От самото начало на бременността се следя при проф. Асен Николов в Мачин дом. Май останаха само записите на тонове. Е, и раждането Simple Smile
Та по този повод имам няколко доста конкретни въпроса към тези от вас, които са се следили и раждали при професора. Изчетох всички теми до тук, но виждам, че на повечето питанки за него отговаряте на лично. Ще съм много благодарна някоя от вас да ми пише!
Интересуват ме основно някои неща по плащането - например при запис на тонове всяка седмица последния месец, плащахте ли за консултация+тонове или само едното? Че ми се иска да съм подготвена...
Пожелавам на всички усмихнат ден и спокойна седмица! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 09:19 от MsBrightside

# 463
  • София
Аз раждах със секцио при професора,но преди три години,не мога да дам актуална информация за ценоразпис,но искам да ви кажа,че стотинка не ми е поискал под масата,извън избора на екип.
Не ме е следил той,от около 28 седмица ходех само за тонове,вкарваше ме на втория етаж,където са родилните зали,но тогава нямаше Ковид,сега сигурно е различно.
Та искам да кажа,че е много добър хирург,възстанових се изключително бързо и лесно.

# 464
Аз не ходя при този лекар, но тоновете по принцип се заплащат 25лв. Сестрите извършват изследването, лекарят само го тълкува.

Общи условия

Активация на акаунт