Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 258
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря за отговорите. Явно ще има втора консултация. Срам ме в да сменя размера по вайбър, а вече имам дата за операция.

# 721
какво те е срам момичееее ти си плащаш да те направят щастлива и доволна ! Казвай си му ! Да не мислиш ,че си първа и последна ?! Та ние сме жени! Щом нещо те човърка от вътре слушай себе си ! +това не идват от али експрес да трянва с поръчка и да ги чакаш 3 месеца 😅 просто ще отбележат в графата друг размер ! Давай смело!

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 21:59 от Allyz

# 722
Zara78,  имаш време все още. Не си внесла още парите за имплантите..., пиши или се обади на доктора, или на Мария. На коя дата през август ще е операцията?

# 723
10-ти август. В София. Този ден има още една. Даже доколкото разбрах, всеки ден са по две.

# 724
Здравейте, момичета, нова съм в групата и ще съм благодарна на помощ от ваша страна Simple Smile . Доста е дълга темата, има доста мнения и полезна информация. Имам желание да си сложа импланти, но сега дойде въпроса на кого доктор да се доверя. Колебая се между д-р Молов и д-р Романски. Ще се радвам и на мнение относно марката импланти. Чета много положителни коментари за Ментор, но ми казаха, че щели да ги спират и че Мотива или Инфотек били по-добри - като доколкото разбрах само д-р Кънев ги слага тях🤔
Моля за актуална информация и съвет 😊
Аз мисля ,че освен тук  е хубаво да прочетеш изобщо инфо в интернет ,например в страницата на др веселин Молов и мнението му за Ментор. Или Николай Георгиев .. просто мнение на доктори относно имплантите. Защото информацията ,която са ти дали лично според мен е нелепа. И разбира се направи 1/2 консултации може и повече за да добиеш реална представа ,че тук може и да ти стане каша в главата . Аз съм решила да е Молов и за сега даже не искам другаде на консултация .
Много благодаря за инфото 😊. От няколко години чета различни статии, мнения, гледам клипчета и сега вече съм твърдо решила да пристъпя към тази крачка. Бях решила да бъде при д-р Романски, но получих доста положителни коментари за д-р Молов и затова потърсих и тук мнение от вече миналите през това момичета. Предстоят ми консултации и с двамата, но искам да съм максимално подготвена. Една позната наскоро се е оперирала при Молов и белегът й е около 5см и е доста дебел и това определено ме озадачи, понеже знам, че е около 2.5см нормално, но явно зависи от това дали има кожа 🤔
И аз така разбрах- колкото по малък и неувиснал бюст - толкова по добре . В момента, в който доктора влезе при мен , преди операцията, за окончателното измерване, възкликна "оооо супер, супер" . Така и се получи - естествени форми и размери, съобразно фигурата ( пускала съм снимки по рано, ако някой е нов, да каже, ще пратя )

Инак посетих двама - единия мери половин час и изписа три листа с формули 😁 , докато се стигна до два размера -440 и475cc. Топката беше в мен вече за окончателното решение.

Другият доктор - всичко набързо, без измерване, с поглед само - 350 cc .
Еми изборът ми падна върху по детайлния подход и засега нямам оплаквания.
Ще може ли да помоля за снимки? 😊
На мен А чашка ми е голяма и искрено се надявам наистина да е по-добре тогава хаха

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 07:15 от AnMary

# 725
Здравейте, момичета, нова съм в групата и ще съм благодарна на помощ от ваша страна Simple Smile . Доста е дълга темата, има доста мнения и полезна информация. Имам желание да си сложа импланти, но сега дойде въпроса на кого доктор да се доверя. Колебая се между д-р Молов и д-р Романски. Ще се радвам и на мнение относно марката импланти. Чета много положителни коментари за Ментор, но ми казаха, че щели да ги спират и че Мотива или Инфотек били по-добри - като доколкото разбрах само д-р Кънев ги слага тях🤔
Моля за актуална информация и съвет 😊
Аз мисля ,че освен тук  е хубаво да прочетеш изобщо инфо в интернет ,например в страницата на др веселин Молов и мнението му за Ментор. Или Николай Георгиев .. просто мнение на доктори относно имплантите. Защото информацията ,която са ти дали лично според мен е нелепа. И разбира се направи 1/2 консултации може и повече за да добиеш реална представа ,че тук може и да ти стане каша в главата . Аз съм решила да е Молов и за сега даже не искам другаде на консултация .
Много благодаря за инфото 😊. От няколко години чета различни статии, мнения, гледам клипчета и сега вече съм твърдо решила да пристъпя към тази крачка. Бях решила да бъде при д-р Романски, но получих доста положителни коментари за д-р Молов и затова потърсих и тук мнение от вече миналите през това момичета. Предстоят ми консултации и с двамата, но искам да съм максимално подготвена. Една позната наскоро се е оперирала при Молов и белегът й е около 5см и е доста дебел и това определено ме озадачи, понеже знам, че е около 2.5см нормално, но явно зависи от това дали има кожа 🤔
Не съм виждала 2.5 см белебег, осен на един чужбински хирург, който оперира по негов си измислен метод. Около 5 см си е стандартно.

# 726
  • Пловдив
Моят белег под лявата гърда е около 2,5см. Три месеца и половина след операцията е едва видим. За съжаление при дясната е по-дълъг, около 5см. и заздравява доста по-бавно. Имах видима асиметрия при двете гърди, която е коригирана при операцията, предполагам това е наложило различните белези.

# 727
Пак съм аз 😀 Като казват докторите да се носи денонощно първия месец сутиен, нямат предвид да се страстнеш с него, нали? В смисъл, може да се сваля за секунди, да се смени или да се мерят по-удобни сутиени...
Здравей,
При къпане първите пъти имах чувството че ще ми паднат гърдите като го свалих Flushed. Доктора каза че след душ мога да полежа  няколко минути така без сутиен на леглото.
След това го свалях за около 10 мин. вечер докато мъжа ми ми разтриваше схванатия гръб.
Първия месец по принцип и досега (месец и половина) ми е най- удобно с него и още не мисля да го сменям.
Доктора разреши да го свалям за през ноща и ако ходя на парти (не че съм тръгнала Joy) можело да го сменя за няколко часа с друг сутиен.

# 728
Пак съм аз 😀 Като казват докторите да се носи денонощно първия месец сутиен, нямат предвид да се страстнеш с него, нали? В смисъл, може да се сваля за секунди, да се смени или да се мерят по-удобни сутиени...
Здравей,
При къпане първите пъти имах чувството че ще ми паднат гърдите като го свалих Flushed. Доктора каза че след душ мога да полежа  няколко минути така без сутиен на леглото.
След това го свалях за около 10 мин. вечер докато мъжа ми ми разтриваше схванатия гръб.
Първия месец по принцип и досега (месец и половина) ми е най- удобно с него и още не мисля да го сменям.
Доктора разреши да го свалям за през ноща и ако ходя на парти (не че съм тръгнала Joy) можело да го сменя за няколко часа с друг сутиен.
А по принцип колко време трябва да се носи сутиена стриктно 1-2 -3 месеца? При следващата консултация ще питам, но все пак и вашето мнение ми е важно.  Аз искам да си запазя гърдите възможно най-дълго време, защото тази болка не искам да си я причинявам скоро пак.

# 729
  • София
Мисля, че поне 45-50 дни, по спомени. Два месеца кажи-речи.

# 730
След задължителните месец-два, моят доктор ме посъветва да не ги захвърлям медицинските сутиени.. десет месеца са минали при мен, вкъщи съм с тях постоянно, с тях спя.. удобни са ми и не мисля да спирам да ги нося и занапред

# 731
При всеки е индивидуално, но като начало и при мен доктора каза два месеца в предвид че дясната ми гърда заздравява  по бавно и трябва още да "седят на място".
Имам приятелка с естествен бюст която също носи и спи винаги с мек със сутиен - казва за да не увисват и да си пазят формата Simple Smile
Първо вижте какво ви е посъветвал доктора във вашия случай - защото има и случаи когато не трябва да се носят за да може да слезнат гърдите.
След това мисля кой както му е удобно Simple Smile

# 732
Из западна Европа вече почти не се реже под гърдите.
Иначе моите белези са по 2,5см, но предполагам зависи и от размера на импланта.

# 733
  • София
И аз съм с разрез под мишниците и на практика белези нямам. Затова и се дърпам от нова операция, защото едва ли ще е пак така.

# 734
И аз съм с разрез под мишниците и на практика белези нямам. Затова и се дърпам от нова операция, защото едва ли ще е пак така.
Болката много ли е голяма? Знам, че е индивидуално, но все пак 🙄 И повече ли време е нужно за възстановяване?

Общи условия

Активация на акаунт