Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 627
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм за петък. Кубика малко ме притесняваше да не е голям, но видях тук, че май ще си ми е точно за ръста и гръдния кош. Повече ме притесняват болките и как ще се оправя сама след това.

# 166
Аз съм за петък. Кубика малко ме притесняваше да не е голям, но видях тук, че май ще си ми е точно за ръста и гръдния кош. Повече ме притесняват болките и как ще се оправя сама след това.
Пиши ми после!
За кубика- то си има таблица..не го мисли, явно сме по- едри, няма да е огромно...
И мен ме е страх... имам бебе на7 месеца, естествено не съм сама, но...болките ще минат! Резултата е важен! Ще те мисля и ще стискам палци! С теб сме!😘мисли позитивно!

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 08:29 от Habibi

# 167
Пинки, рядко срещано явление е на някоя да са в повече кубиците, който има да дава насам:) Довери се на доктора, който е преценил според желанията и размерите ти. Аз съм готова за нови след време по- големи и благородно ти завиждам за 555:) Дано се възстановиш леко и бързо, настройката е много важна и спокойствието. Успех на всички със скорошни операции. Бъдете красиви и здрави.

# 168
Аз ли само не мога да отворя галерията на Ильо Стоянов?Просто не се отварят.

# 169
Аз ли само не мога да отворя галерията на Ильо Стоянов?Просто не се отварят.
Не се отваря от месеци насам Simple Smile

# 170
Има ли момичета,които са се оперирали при др Николай Георгиев?На 25- май съм на преглед при него.Събирам информация за него.Благодаря!

# 171
Момичета защо не мога да открия галерия на доктор Молов

# 172

Във форума има тооолкова негови пациентки, че си е жива галерия - просто прегледайте старите теми от последната година

# 173
Lina K , а защо ти поставиха мрежи на такива малки импланти? Обикновено ги препоръчват при кубици над 400-450?
Иначе, според мен, все още не са ти слязли имплантите напълно, за което способстват и мрежите.
Аз също съм с мрежи, моите са 430 сс, анатомични. В началото, не помня докога, отдолу наистина буха по-равни някак си, в профил. Сега си има обем.

Поставиха ми мрежи, понеже доктора прецени, че мускулът под гърдата ми не е достъчен и няма какво да държи имплантите и за да не увиснат след време се наложи да ми постави мрежи

# 174
Защото няма такава

# 175
Май при почти никой лекар вече няма или има стари снимки от преди 10г. Явно с цел плащане на преглед Simple Smile

# 176
Има ли момичета,които са се оперирали при др Николай Георгиев?На 25- май съм на преглед при него.Събирам информация за него.Благодаря!
Здравей, аз се оперирах при него февруари тази година. За мен беше втора операция на бюста. Изключително доволна съм от него, обяснява подробно, мега любезен - но не мазен. Не се налага с мнението си, но и не прави компромис със здравето на пациента.

# 177
Момичета, било ли ви е страх преди операцията, ама толкова , че аз не мога да мисля за нищо друго?! Понякога се будя и нощем от мисли, а имам цяла седмица. Ще полудея. Няма ли някакви медикаменти за следоперативни болки? Аз не съм и от София... ще се клатушкам в кола час и половина... а и 2 дни след операцията ми се налага да присъствам пред нотариус за една сделка- дали според вас ще мога?

# 178
Habibi Grinningне си сама в тревогите, аз след това съм и напълно сама две седмици и после трябва със самолет да се прибера до Германия.

# 179
Habibi Grinningне си сама в тревогите, аз след това съм и напълно сама две седмици и после трябва със самолет да се прибера до Германия.
Дали имаш опция да останеш 2 нощи във болницата! Незнам... поне ще те обезболяват и повдигат.
Имам приятелка, като я изписаха отиде на маникюр веднага, после се докара 150км сама...аз я видях на ден 3 на кафе😳явно е до организъм!

Общи условия

Активация на акаунт