Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 627
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • България
Habibi,не се притеснявай,всичко ще е наред.Успокой се.Важна е нагласата.След операцията ще ти дават обезболяващи и единствено ще имаш тежест в гърдите.Ще ти е малко зор ставането,но се свиква и е 3-5 дни.На др.ден след операцията ще ти изпишат антибиотик и обезболяващи ,които ще пиеш само при нужда.Аз не стигнах до тях.Важно е да се движеш в първите  дни да не се залижаваш. Болката прилича на мускулна треска,за това като раздвижваш ще мине по   бързо и леко.Не скачаш,не вдигаш тежко и не правиш бързи движения.Не спиш на страни,до когато усетиш че можеш,а по корем след месеци,попитай си доктора колко точно.Спазваш всичко което ти казва.Лека операция и бързо възтановяване!Всичко ще мине и ще имаш прекрасни гърди!

# 181
  • София
Момичета, било ли ви е страх преди операцията, ама толкова , че аз не мога да мисля за нищо друго?! Понякога се будя и нощем от мисли, а имам цяла седмица. Ще полудея. Няма ли някакви медикаменти за следоперативни болки? Аз не съм и от София... ще се клатушкам в кола час и половина... а и 2 дни след операцията ми се налага да присъствам пред нотариус за една сделка- дали според вас ще мога?
Успокой се. Няма страшно. Не е приятно пътуването в началото, но не е болка за умиране. Аз на третият ден бях при нотариус Simple Smile не боли колкото си мислиш. Дискомфортно е, не е силна болка.
А това с шофирането на твоята приятелка  е супер безотговорно. Аз чак на 10 ден карах 20км. и пак не беше удобно. Иска се много пазене. Колко повече се пазим, повече време ще се радваме на красиви гърди.

# 182
Аз останах 2 нощи в болницата, точно защото живеех сама - беше грешка - в болницата се държаха ужасно сестрите. В момента, в който се прибрах нещата започнаха да се нормализират.

*аз съм оперирана я първата клиника Вита, в новата сестрите може да са по-любезни, нямам идея...

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 22:33 от bonibon_

# 183
Благодаря за отговорите! Подкрепата и съветите ви адски ми помагат! Друго е да знаеш, че не си сам! Дано и аз скоро да съм така полезна на тези, на които предстои!😘друго си е опита...

# 184
  • София
Бях на консултация при Енчев.Крайно разочарование.70лв-7мин.Нищо!Нищо!Не разбрах  нищо!

Може ли малко подробности как протече консултацията? Също и онлайн ли беше или в кабинета му?

# 185
  • Пловдив
Момичета, било ли ви е страх преди операцията, ама толкова , че аз не мога да мисля за нищо друго?! Понякога се будя и нощем от мисли, а имам цяла седмица. Ще полудея. Няма ли някакви медикаменти за следоперативни болки? Аз не съм и от София... ще се клатушкам в кола час и половина... а и 2 дни след операцията ми се налага да присъствам пред нотариус за една сделка- дали според вас ще мога?

Не се притеснявай, и мисли позитивно! Мисли за това, че след интервенцията ще си с едни красиви нови гърди. Отиваш, приспиват те и се събуждаш готова, няма място за притеснение. А дискомфорта след това е пренебрежимо малък. Писала съм и преди, бях с две операции, нос и гърди, още вечерта на операцията ставах сама за да си наливам вода от диспенсара в коридора. Така се случи, че се наложи да остана сама в Истанбул след операцията, оправих се без никакъв проблем.
Има много обезболяващи които можеш да взимаш след операцията, вероятно и доктора ще ти изпише. Но може и изобщо да не се наложи да пиеш, при мен беше така Simple Smile.

# 186
Още нещо се сетих да питам: преди цикъл гърдите ме болят и се оголемяват( видимо) това ще продължи ли да се случва след мамопластиката?

# 187
  • София
Най-вероятно ще продължи, защото това са хормонално обусловени проблеми и силиконът не влияе върху тях.

# 188
Здравейте, момичета : ))
Включвам се за пръв път. Имам намерения и аз да се подложа на операция. Случайно попаднах на първата тема от преди 2 3 години. Изчетох всичко до тема 3, но вече не се сдържам да ви пиша. От всичко прочетено установих, че преди да се спра на доктор ще трябва да направя поне няколко консултации. За сега фаворит ми е Молов (само от четене). Също мисля и за Романски, както и Стоянов, като за последния четох доста красноречиви мнения, но явно има и много доволни. 
Проблема е, че при мен е малко по-сложен случая. Имам птоза (май). Гърдите ми са доста увиснали и асиметрични. Не съм раждала, не съм сваляла много килограми, така съм от както имам гърди : (
Не знам дали има други случаи, като моя. Няколко години вече се тормозя на тая тема, защото наистина гърдите ми са ужасни. Аз не просто искам по-големи, аз наистина не мога да ги понасям. До сега единствено парите са ме спирали, но вече нямам търпение. Смятам след лятото да се подложа.
Та.. кажете мнение за доктор, който прави хубави гърди не само от нулев старт или  хубави и симетрични, но малки.
А също така да питам - знаете ли от какво се е получило това при мен. Майка ми не е така... търсила съм много инфо в нета и навсякъде пише, че след бременност, кърмене, отслабване...
Благодаря Simple Smile

# 189
Включвам се за пръв път. Имам намерения и аз да се подложа на операция. Случайно попаднах на първата тема от преди 2 3 години. Изчетох всичко до тема 3, но вече не се сдържам да ви пиша. От всичко прочетено установих, че преди да се спра на доктор ще трябва да направя поне няколко консултации. За сега фаворит ми е Молов (само от четене). Също мисля и за Романски, както и Стоянов, като за последния четох доста красноречиви мнения, но явно има и много доволни. 
Проблема е, че при мен е малко по-сложен случая. Имам птоза (май). Гърдите ми са доста увиснали и асиметрични. Не съм раждала, не съм сваляла много килограми, така съм от както имам гърди : (
Не знам дали има други случаи, като моя. Няколко години вече се тормозя на тая тема, защото наистина гърдите ми са ужасни. Аз не просто искам по-големи, аз наистина не мога да ги понасям. До сега единствено парите са ме спирали, но вече нямам търпение. Смятам след лятото да се подложа.
Та.. кажете мнение за доктор, който прави хубави гърди не само от нулев старт или  хубави и симетрични, но малки.
А също така да питам - знаете ли от какво се е получило това при мен. Майка ми не е така... търсила съм много инфо в нета и навсякъде пише, че след бременност, кърмене, отслабване...
Благодаря Simple Smile

Аз съм раждала, кърмила, но формата на гърдите ми е такава откакто се помня, просто бюстът стои надолу, но зърното е напред. Няколко лекари, с които съм се консултирала, казаха, че това се нарича птоза на жлезата, не кожата, демек зърното е над гънката. Когато съм с нормално тегло се харесвам, проблемът е като реша да съм по-изчистена. Д-р Стоянов каза, че това е естествена форма на голям бюст и  ме посъветва да не се оперирам изобщо. Иначе според него вариантът е 2 операции - 1. Малки импланти /до 300/ 2. Повдигане след 6 месеца. Д-р Тепавичарова каза само повдигане. Д-р Стоян Михайлов - само имплант, същия малък размер. Последната ми консултация с доц. Романски не се състоя поради извънредното положение. Според мен д-р Романски е добър избор, защото все пак е син на Тепавичарова, а тя е известна с реконструкциите, търсеха я жени след премахнати  млечни жлези и т.н.

# 190
Към оперираните: имахте ли проблем с прегърбване след операцията или напротив гърбът ви се изправи балансирайки тежеста?
Аз имам по принцип гръбначно изкривяване от седенето на стол по цял ден и не знам какво да очаквам след това.

# 191
  • София

Момичета защо не мога да открия галерия на доктор Молов
Защото доктор Молов няма такива публикувани. Доколкото зная, не качва снимки.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 14:10 от Juls77

# 192
  • Бургас
Lexia , има доста от нас, които са били с увиснали/празни и т.н гърди и се получава хубав резултат.
Дали ще се наложи и обиране и повдигане, това вече само докторът ще може да ти каже. Също така не е задължително да си раждала и кърмила, но вероятно след това пак би се наложи корекция.
Отиди на консултация при 2-3 поне и си намери твоя  Simple Smile

Pinky , в началото бях доста прегърбена, но сега вече си свикнах с тежестта.

# 193
Здравейте момичета,края на месеца ми предстои мамопластика,днес на консултацията кардиолога ми установи ,че имам пролапс,дали ще има проблем за осъществяването на операцията?

# 194
Благодаря Simple Smile

Аз съм раждала, кърмила, но формата на гърдите ми е такава откакто се помня, просто бюстът стои надолу, но зърното е напред. Няколко лекари, с които съм се консултирала, казаха, че това се нарича птоза на жлезата, не кожата, демек зърното е над гънката. Когато съм с нормално тегло се харесвам, проблемът е като реша да съм по-изчистена. Д-р Стоянов каза, че това е естествена форма на голям бюст и  ме посъветва да не се оперирам изобщо. Иначе според него вариантът е 2 операции - 1. Малки импланти /до 300/ 2. Повдигане след 6 месеца. Д-р Тепавичарова каза само повдигане. Д-р Стоян Михайлов - само имплант, същия малък размер. Последната ми консултация с доц. Романски не се състоя поради извънредното положение. Според мен д-р Романски е добър избор, защото все пак е син на Тепавичарова, а тя е известна с реконструкциите, търсеха я жени след премахнати  млечни жлези и т.н.

Благодаря за отговора Simple Smile при мен всъщност зърната са отдолу, доколкото съм чела твоето се нарича псевдо-птоза, тоест зърната са където трябва, но отдолу има повече кожа (и пълнеж).
При мен зърната са си надолу, абе просто са си увиснали 😁
Иначе и аз си мислех за Романски, точно защото се занимава с реконструкции при тежки случаи и ще знае най-вероятно какво трябва да се случи при мен.
А за Молов много позиви чета, но ме притеснява това, че според мен повечето жени нямат чак такова увисване и асиметрия.
А да ходя ли от сега на консултации, ако смятам да се оперирам чак след лятото? Някой прави ли изобщо вече?

Общи условия

Активация на акаунт