Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 601
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Ще се радвам, ако някоя от вас е имала увисване и асиметрия като мен, да ми прати снимка при желание Simple Smile) ще се радвам дори само на "след" снимка

# 196
Към оперираните: имахте ли проблем с прегърбване след операцията или напротив гърбът ви се изправи балансирайки тежеста?
Аз имам по принцип гръбначно изкривяване от седенето на стол по цял ден и не знам какво да очаквам след това.

Гърбът малко се схваща от постоянното спане по гръб в началото. С времето операцията  не мисля, че щв окаже влияние на гръбначното изкривяване. Някои мн слаби дами казват, че им тежат големите кубици - аз не ги усещам...но не съм и слаба. Никаква промяна на гърба нямам в следствие операцията.

# 197
Към оперираните: имахте ли проблем с прегърбване след операцията или напротив гърбът ви се изправи балансирайки тежеста?
Аз имам по принцип гръбначно изкривяване от седенето на стол по цял ден и не знам какво да очаквам след това.
Ние ще сме с повечко, за себе си съм убедена- зор ще ми е, 100% ще се поизгърбя, колкото и да се старая...докато свикна така ще е.
Всъщност затова и реших да сложа ergonomics те уж били по- леки..нищо не разбирам: кубика си е кубик- как по- леки?!!ама слушам доктора. 🙂

# 198
Ще се радвам, ако някоя от вас е имала увисване и асиметрия като мен, да ми прати снимка при желание Simple Smile) ще се радвам дори само на "след" снимка

Lexia, аз бях с голямо увисване. Днес ми е 25ти ден от операцията. В събота съм на контр.преглед и като ме снима доктора, ще пусна снимки- преди и сега. Разликата е смайваща!! Няма нищо общо с простряните ми чорапи от преди! Не му мисли! И мен ме спираха парите, години наред, но....осъществих си вече мечтата!

# 199
Аз имам,но още не съм оперирана.Вече трети лекар посещавам.

# 200
Пращам лс

# 201
Здравейте, имам въпрос към оперираните. Правили ли сте тест за алергии към упойка!
Аз посетих алерголог и показа много ниски към едно от веществата. Предписа ми подготовка с  fortecal , което има доста странични ефекти и си е антихистамин!
От клиниката в която ще ме оперират ми кзаха, че щом е предписан да си го пия, но те лично не изискват и не биха препоръчали?
Някой има ли повече информация?
Благодаря!

# 202
Скрит текст:

Lexia, аз бях с голямо увисване. Днес ми е 25ти ден от операцията. В събота съм на контр.преглед и като ме снима доктора, ще пусна снимки- преди и сега. Разликата е смайваща!! Няма нищо общо с простряните ми чорапи от преди! Не му мисли! И мен ме спираха парите, години наред, но....осъществих си вече мечтата!

Ох, влизаш ми в положението точно..
Надявам се след няколко месеца да дойде моя ред.
След като мине прегледа ще съм много благодарна за снимки!
При кой лекар се оперира?

Скрит текст:

При кои си била? До кога се провеждат преди лятото и от кога след?
Ако имаш желание може да споделиш впечатления от лекарите : )

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 07:58 от bubanka

# 203
Здравейте, имам въпрос към оперираните. Правили ли сте тест за алергии към упойка!
Аз посетих алерголог и показа много ниски към едно от веществата. Предписа ми подготовка с  fortecal , което има доста странични ефекти и си е антихистамин!
От клиниката в която ще ме оперират ми кзаха, че щом е предписан да си го пия, но те лично не изискват и не биха препоръчали?
Някой има ли повече информация?
Благодаря!
Преди години съм правила, но те обикновено се правят непосредствено преди операцията и освен ако не си алергична към всички видове, не се прави нищо, просто се избира друга към която не си.

# 204

Била съм при Стоянов, Молов, Енчев, сега съм записала час отново за Стоянов,защото при него ходих миналата година и не помня добре какво точно каза.
Аз съм с асиметрия, увисване и за уголемяване.Стоянов преди година каза повдигане разрез котва, но не помня мерки, и подобни , защото нещо ме отказа-каза , че ако ще раждам въори път, по-добре да изчакам.Освен това не бях подготвена с цена 14к и разрез тип котва.
Скоро бях при Молов-той ми предложи разрез само около зърното, с нов метод на повдигане , някак самата жлеза повдига.Въпреки, че беше дългаааа консултация, имаше излишни неща , които не разбирам.Цената беше двойно по-ниска,като цяло препоръча по-атрактивен бюст 500куб, аз искам нещо около 370.
Последно бях при Енчев, след като му пратих снимка на имейл и ми обяви цена за двете операции повдигане и уголемяване под 10к, на консултацията се оказа 12к.Прегледа продължи около 7-8минути.Рязко, никакво поведение.
Описа ми за 2минути как се случва операцията-къде се оперира, какъв е самия процес.Каза , че размера се определя в деня на операцията, което ми се стори странно, както и че всички изследвания се правят отново в деня на операцията от тях.Тук идва момента,че те искат стоп капаро в размер на около 1500лв, доста преди операцията, ако се окаже , че нещо в изследванията не е ок, и не можеш да се оперираш не знам дали ти връщат парите.
😜.
Та ,той каза около 420куб според него, и задължително с разрез котва в моят вариант, защото има увисване и кожа, която трябва да се изреже.
Не исках котва , но си мисля , че и Енчев и Стоянов са доста по-опитни от Молов.И двамата са категорични и това ме отказва от Молов на 100%,защото видях повдигане от него тук и въобще не ми хареса.
Отказах се от Енчев на 1-та минута,остана отново Стоянов, който е най-адекватен и според мен добър, но и цената му е добра.
Записах си час за юни за консултация, казаха,  че операциите ги записват за юли.
Дори може би ще оперират и август, предполагам предвид забавянето с работата заради вируса.

# 205
Ако ти се ходи в Турция и там може да опиташ. За 2 в 1 тук сме виждали готини гърди - на жирафчето например Simple Smile Виж и Генов, в галерията му в инстаграм имаше готини подвигания Simple Smile

# 206
Честно да си призная, за този тип операция се страхувам да се доверя на кой да е.

# 207
Честно да си призная, за този тип операция се страхувам да се доверя на кой да е.
На който и да се довериш, бих те посъветвала да послушаш каквото той ти предложи, наблюдавам че голяма част от грешките идват от невъзможни или сложни за изпълнение желания на оперираните. Друг е въпросът, защо се наемат като не могат да изпълнят очакванията.

# 208
Скрит текст:

Ох, влизаш ми в положението точно..
Надявам се след няколко месеца да дойде моя ред.
След като мине прегледа ще съм много благодарна за снимки!
При кой лекар се оперира?

Скрит текст:
Оперира ме Молов, операция 2 в 1- повдигане с котва и импланти 400сс, кръгли, среден профил. Не съм ходила на консултации при други лекари. Реших,че е моят лекар, още повече, че има опит с патология на гърдите, а аз бях с увисване последна степен

# 209
  • Бургас
Ние ще сме с повечко, за себе си съм убедена- зор ще ми е, 100% ще се поизгърбя, колкото и да се старая...докато свикна така ще е.
Всъщност затова и реших да сложа ergonomics те уж били по- леки..нищо не разбирам: кубика си е кубик- как по- леки?!!ама слушам доктора. 🙂
Кубика е мярка за обем, не за тежест, един кубик въздух не тежи колкото един кубик дърва...
Разликата в тежестта е заради различните материали и тяхната плътност с които са пълни имплантите....

Общи условия

Активация на акаунт