Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 18 504
  • 787
  •   1
Отговори
# 105
Аз също съм в къща и използвам ама най обикяновен, само със звук.
Върши ми работа. Работи с батерии, може и в контакта.
Чиполино е.

# 106
Аз също съм в къща и използвам ама най обикяновен, само със звук.
Върши ми работа. Работи с батерии, може и в контакта.
Чиполино е.
Аз исках да има камера, за да не тичам при всеки шум. Общо взето като цена беше най-достъпното на пасзара, а съм много доволна.
Като разглеждах в Хиполенд, служителката се опита да ме разубеди , защото били български, но те процесорите им все в Китай ги правят 😁

# 107
Ние също сме в къща. Нашият е най-обикновен- на Cangaroo- само със звук, защото мъжът ми има цяла теория за бейбифоните с камера- хаквали ги... някакви такива неща, които силно ме съмняват! Wink
Та нашият е много евтин- беше към 60 лв, също не е губил обхват и е чувствителен- хваща шума даже като се събуди, но не плаче, а само си смуче пръста Wink То това му е коронният номер.

# 108
Ние сме с ip камера .. понеже сме в много голяма къща на 3 етажа ,с голям двор и се притеснявах за обхвата .. и така когато майка ми остане да го гледа ,а аз отида да свърша нещо (където и да съм си отварям приложението и гледам какви ги вършат Simple Smile доста удобно ,но зависи за каква цел ти трябва Simple Smile ако е само да го гледаш от другата стая ,мисля ,че всеки ще свърши работа . Около 160лв беше камерата , една от най-добрите ни покупки .. включвам се и му говоря има тази опция ,то май повечето го имат де Simple Smile

# 109
Ние сме с Mappy. Взех го от емаг по Коледа, беше около 100 лв. Много сме доволни.

Мами, нещо странично. Вие планирате ли да кръщавате мъниците скоро? Нас скоро ни осени тази идея и сега имам голямо желание да организирам всичко.

# 110
Зависи от ковит-а. Ако всичко е отминало, смятаме на годинката да направим кръщене.

# 111
Ние искахме пролетта да го кръстим, но отложихме заради пандемията. Не сме се виждали със свекърите от преди Коледа. Поканихме ги да дойдат (имаме един празен апартамент), но отказаха, защото се притесняват. Майка ми също се притеснява да ни доближава. Виждаме се все навън с маски и на дистанция. И мама и свекърите ходят на работа и контантуват с много хора ежедневно.

Надявяме се есента да успеем да го кръстим. Не си представям голямо парти. Само най-най близките. 

Ние сме с бейбифон с камера на Чиполино. Много съм доволна. Подарък ни е. Струва някъде 160-170лв.

# 112
Ужасно много исках да го кръстим лятото, но не знам как ще е положението с пандемията. Притеснявам се и вероятно ще оставим за по-нататък, тъй като като се замислим- свещеникът общува с много хора, постоянно му целуват ръката... все неща, които не биха ме притеснили преди Ерата на Covid, но сега ме притесняват.

# 113
Здравейте и от мен. И аз искам да го кръстим на рождения му ден, но да видим как ще е с този коронавирус както се говори може точно октомври да му е пика.

Смятате ли тази година да ходите на почивка?

# 114
Аз родом съм си от Поморие и смятам да поседя повечко лятото. Честно казано се надявам тази година да няма много хора. 🙂

# 115
Аз ще правя кръщане чак следващата година, искам да е по-голям, за да му е интересно, а не да плаче лато луд. Grinning
Някой има ли Cosatto woosh? Да каже мнение.
И тези които имат някаква Cosatto да кажат доволни ли са, здрави ли са количките?

# 116
Здравейте, момичета ! Simple Smile
Елица също няма зъбки още , сърбят я венците, но като цяло си е спокойна. Вчера Мм имаше рожден ден и в оставихме в сестра ми да спи у тях. Тя беше Ок , но аз колко ревах докато я оставях... но всичко е било наред , голяма игра е падала с племенника ми Grinning и днес преди да я вземем даже успехме да отидем на плаж . Общо взето съм доволна. Другата седмица ще ходим до София за преглед при уролог , да видим какво ще каже за нейната киста. Иначе всичко е Ок .

# 117
Момичета, по-рано питах дали някое бебе го прави, но никой не писа. Копирам въпроса с надеждата, че някой може да отговори, защото нещо съм се притеснила...
Мерси предварително!
Момичета, вашите бебета примляскват ли си през деня? Нашият се е научил да мляска и някакси все едно си дъвче езика. Често го прави. Това дали е нормално?

# 118
Моят го прави, Цока си езика редовно, устата, насън също си смуче.

# 119
И моите си примляскват и си дъвчат езиците. Не мисля че е нещо притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт