Като падне му ръкопляскаме и казваме Браво, за да не се плаши и занапред. Даже вече понякога като падне не му прави впечатление, става и тръгва наново.
Според мен на твоето бебче няма какво да му стане от един удар, следи го все пак за реакции, апетит и т.н.
Иначе бисквитките са на Плазмон, около 7лв е пакета, с глутен са и ги има почти навсякъде. Отвън на опаковката са с едно шише мляко.

Вчера бебчо падна много жално и си удари главичката. Много ми е гадно! Беше си прав в легълцето, каката го закачаше и той се изпусна и падна, удари си главичката странично на дървеното легълце и такова издрънчаване се чу! Сърцето ми се обърна! Не плака много, но беше много гадно 😥😥😥😓😓😓 . Успокоява ме само това, че все пак падна от височината на собствения си ръст, който е към 71 см, т.е. не е кой знае колко високо... Дали може нещо да му стане? Все пак едва ли има бебе, което да не е падало и да не си е удряло главичката...
Може ли да споделиш кои бисквитки се топят в устата?
Вчера, както и предната седмица, усети жълтъка в пюрето или му се залепи за небцето, и повърна цялата порция

Иначе, днес сме мрън