Август смятаме да ходим до Испания.
Разбира се, това всичко, ако обстоятелствата го позволяват. Слънцезащитният крем на Вики е La Roche-Posay Anthelios, мазала съм го вече, струва ми се някак си малко гъстичък и не попива бързо. Не знам дали това е хубаво или не. Пък може и аз да го мажа с прекалено дебел слой

Вики вече два дни интензивно и ексклузивно прави опити да балансира. Хваща се с една ръка за мен, таткото или мебел и като налучка момента се пуска и стои, опитва се да пази равновесие. И сам си се радва. Около 15 - 20 секунди може да стои сам.
Също така забелязвам, че е доста емоционален. Не знам точно как да го опиша, но има нещо като внезапен изблик на емоция, толкова силна, че явно не знае как да реагира и се получава че целия потреперва, стиска юмруци и се изпъва назад. Така е и когато е щастлив и когато нещо го ядосва. Опитах се да потърся в Гугъл, но там говорят само за негативни изблици на емоция. Не знам дали е нормално и до колко, дали трябва да се притеснявам? Чак на 2 юли съм на консултация и там също ще си попитам де.

. Но пък супер го прехвали, как по самолети го разнасяла и т.н.