Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са промените в тялото след раждането?
Как се чувства бебето в утробата?
Какво е усещането по време на 3D преглед на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са промените в тялото след раждането?
-
Как се чувства бебето в утробата?
Бебето в утробата може да усети емоциите на майката. Психическото състояние на майката влияе върху нероденото дете. Невроните могат да предизвикат контракции, които по това време не са много желателни. Следователно е важно майката да се стреми към положителни емоции по време на бременност и да избягва стресови ситуации.
-
Какво е усещането по време на 3D преглед на бебето?
Цената за 3D преглед на бебето може да варира в зависимост от клиниката. Важно е да се уточни цената предварително. За ползите и необходимостта от 3D преглед, можете да се консултирате с наблюдаващите ви лекари. За запис на 3D прегледа обикновено се използва касета, а в някои случаи и DVD. Важно е да обсъдите това с клиниката преди прегледа.
-
Какво е мнението за училището за бременни?
-
Какви са общите възприятия за свекървите?
Но утре и в неделя пак съм на работа
Обааче от понеделник съм в отпуска 1 седмица

и няма да може да проведе ежемесечната си акция за памперси.
.Този път ще съчетаем 2 в 1 

Имам още доста работа и затова не пиша, че само за миг да се откъсна и нещо кипи, а и няма нищо ново. Радвам се, че нещата стават вкусни.
, те винаги намират какво да направят за да влошат атмосферата, обяснила съм им че трябва да преценят какво говорят, за да не ме изнервят.
Бях си забравила клапата на въздуха да циркулира и се вмирисах. Та чак тогава разбрах какво си имала пред вид.

Голяма нерва бях!
Докторката не обясняваше много-много какво гледа, само току викаше - ето крак, ето лява ръка, ето тумбак. На няколко пъти възкликна "Много добре", а аз се хиля като пъпеш и не знам на кой свят съм!
Така и не разбрах какво гледа и какво мери, ама каза, че всичко е наред. Потвърди девойката - хич не се свенеше наща гуца да си покаже и срамотиите и всичко!
Още щом я фиксира от самото начало, тя демонстративно си завря палеца в устата!
Цялото нещо го искахме на касетка, защото тати щял да прави хроника на събитията. Накрая пуснахме и 3Д-то. Хем се бях зарекла, че няма смисъл и че е много пари, ама докторката вика - аз по принцип не предлагам често, ама вашето бебе е застанало много добре и ще се види хубаво. И на татито това му трябваше да чуе. После малко разочарован, явно мислел, че ще е като на живо, ама карай!
Вече нямам търпение да идва септември и моята лекарка да се завръща от отпуска и да гледаме бебо. Говорих с нея и тя каза, че тя ще прави феталната и ако има нужда ще ме прати на 3Д. Така че аз си чакам и направо ви завиждам. Засега само си говоря през корема. От 5 ти месец вече бебето ни чува. А след 9 ти вече и ние го чуваме!!!
Бебка ти е добре и можеш само да се радваш!
и сега още ми е криво. пффф