Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са промените в тялото след раждането?
Как се чувства бебето в утробата?
Какво е усещането по време на 3D преглед на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са промените в тялото след раждането?
-
Как се чувства бебето в утробата?
Бебето в утробата може да усети емоциите на майката. Психическото състояние на майката влияе върху нероденото дете. Невроните могат да предизвикат контракции, които по това време не са много желателни. Следователно е важно майката да се стреми към положителни емоции по време на бременност и да избягва стресови ситуации.
-
Какво е усещането по време на 3D преглед на бебето?
Цената за 3D преглед на бебето може да варира в зависимост от клиниката. Важно е да се уточни цената предварително. За ползите и необходимостта от 3D преглед, можете да се консултирате с наблюдаващите ви лекари. За запис на 3D прегледа обикновено се използва касета, а в някои случаи и DVD. Важно е да обсъдите това с клиниката преди прегледа.
-
Какво е мнението за училището за бременни?
-
Какви са общите възприятия за свекървите?
и без това е жега навън, поне тука нека е приятно

Запис трябва да може да се направи при всяко положение - аз носех СД и ДВД за всеки случай, пък то се оказа, че може само на касета и касетата ни я дадоха от самата клиника - имат си. Апаратът имаше изход, към който директно да свържем камерата, но пък мъжът ми не си носеше торбата с кабелите.
Въобще не обича да стои вкъщи, по цел ден реве за навън, милото. А се събуди сутринта и с хрема, постоянно и тече носа, аз бърша, пръскам капки, вече не ми дава да я избърша даже. Някакъв ад е.
.Лека й пръст на свекърва ми,не съм я познавала изобщо,но всеки ми я описва като невероятен човек-почти същата като мен 
Мъжа ми каза,че ще ми наеме шофьор като илизам на "терапия",че едвам си мъкна покупките.Ама сега съм в положение,че нищо не искам да си купувам,щото после кой ще го носи??Харесах си едни чехли,ама с тия отекли крака не мога реално да преценя кво да си взема-те за затворени,есенни чехли,ама....не си ги взех
-много съм пестелива
А е била невероятна красавица, като филмова звезда е...рядко срещана красота, наистина, може да сканирам да пусна снимка, да видите за какво става въпрос.
. Хич не ми дреме, че после няма да ги нося, и без това се мразя,като съм бременна, поне дрехите да си харесвам. 4 месеца, 4 месеца, че аз и другите дрехи често ги нося по един сезон и като ми писнат хвърлям в кофата. така че.. все едно, и да не бях бременна пак щях да дам пари за дрехи, нали?
Малко детето да поиграе и ние да се видим, че се забравихме.
. Готвиш ли се за сватбата утре? Аз тука правя едни експерименти - навила съм си 3-те косъма коса на ролки, да видим какво ще излезе. За сега, резултата е че не мога да си поспя
щото ми се впиват в главата като легна 

) и той ме разбра. Естествено не задълбавам много щото....
Подвижна лудница, хубавото е че ще я видя най-рано догодина

Като чета хората как се вълнуват и колко хубави емоции имат, започва да ме гризе, че незнам достатъчно за моя бебок и че се отнасям пренебрежително към развитието му. 
,незнам какво щях да правя без него.Живеем тримата -аз ,той и мъжа ми,не си и помислям да се отделяме.В такава помощ ми е и е много разбран човек.ЕЕЕ,имам зълва,която си дойде от испания за 3-4 месеца и ми отрови живота
,но и двамата мъже бяха зад мен и не й позволиха да се налага(все пак аз бях права,де).-тя се държеше като гостенка,позволяваше си всичко,а аз й бях като втора майка-само гащите дето не искаше да й пера
.Но й двамата мъже си я изпратиха обратно
,щото и те не я понасяха-при условие,че им е кръвна роднина,а кво остава за мен,дето ми е никва.Айде стига съм ви надувала главата с мойте глупости-поне се отървах от едно зло
и през две седмици се чуваме по тел.само.Тя като си замина,аз разбрах,че съм бременна.
Айде вече наистина спирам да дърдоря.

..А като си помисля,че ние въобще не искахме да се женим и ако може да избегнем всички тези "традиции" ..........