Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са промените в тялото след раждането?
Как се чувства бебето в утробата?
Какво е усещането по време на 3D преглед на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са промените в тялото след раждането?
-
Как се чувства бебето в утробата?
Бебето в утробата може да усети емоциите на майката. Психическото състояние на майката влияе върху нероденото дете. Невроните могат да предизвикат контракции, които по това време не са много желателни. Следователно е важно майката да се стреми към положителни емоции по време на бременност и да избягва стресови ситуации.
-
Какво е усещането по време на 3D преглед на бебето?
Цената за 3D преглед на бебето може да варира в зависимост от клиниката. Важно е да се уточни цената предварително. За ползите и необходимостта от 3D преглед, можете да се консултирате с наблюдаващите ви лекари. За запис на 3D прегледа обикновено се използва касета, а в някои случаи и DVD. Важно е да обсъдите това с клиниката преди прегледа.
-
Какво е мнението за училището за бременни?
-
Какви са общите възприятия за свекървите?
И аз не писах, защото цял ден бях по улиците, ей, не се търпеше, такава жега!!! Мисля, че целия ден да бях стояла в банята, пак нямаше да е достатъчно
Все още не сме сложили климатик и в къщи беше някакъв малък ад, аз обаче избягах и се шлях по магазините (харесахме си количка!), а после отидох на фризьор и на маникюр.
Аз напоследък още в 21.00 съм парцал и явно затова сутрин се събуждам в 6.00
Но ще видя сутринта някой от Вас де... Ще ходим на училище, нали?
Стискайте палци да ми освободи поне тоя ден
Ма айде да не почваме пак тази тема
МИлото цяла нощ в тая жега ме завива с едно одеяло да ми е на топло кръста, щях да се побъркам
, но какво да се прави, сега ни е паднало, че после с бебо няма да имаме тази възможност. Аз с племенницата като спя се събуждам постоянно и я гледам как е, дали е завита, а не знам с моя бебо как ще съм.
и това много ме радва и ме кара да съм спокойна, че е добре.