Бебчо в коремчето ни шава, ЯНУАРИ с усмивка то ще ни дарява.

• 14 628
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
priwet na wsi4ki mami.6te me wklu4ite li w spisaka az sam s termin 1 ianuari:-))))

# 76
Здравейте, мамчета! Като гледам вчера никаква активност  smile3507 И аз не писах, защото цял ден бях по улиците, ей, не се търпеше, такава жега!!!  Мисля, че целия ден да бях стояла в банята, пак нямаше да е достатъчно bath newsm37 Все още не сме сложили климатик и в къщи беше някакъв малък ад, аз обаче избягах и се шлях по магазините (харесахме си количка!), а после отидох на фризьор и на маникюр.

Бебо вече съвсем активно рита, но иначе е послушен и като искам да спя спира и ме оставя. Вие, момичета, лягате ли си рано?  newsm78 Аз напоследък още в 21.00 съм парцал и явно затова сутрин се събуждам в 6.00 newsm12

Лек ден ви желая и повече прохладни мигове!

# 77
Здравейте,
о и аз си лягам рано рано около 22.00 часа, но няма как  Sunglasses

# 78
  • София
Ехоооо...
Здравейте! Днес понеделнишки само аз ли съм на линия???

Аз утре съм при Марков, в 15 ч.  newsm53 Но ще видя сутринта някой от Вас де... Ще ходим на училище, нали?

Измъкнах се от големите жеги пак в Родопите съб. и нед., разходки на чист въздух, спокойствие... Днес дойдох пеш до офиса и щях да повърна - мръсотия, боклучарник, а въздуха едвам се диша! Чак се чудех дали тази ''разходка'' е полезна...

# 79
  • София; Дружбето
Утро и от мен:))
ДНес си имам шеф, но още не мога да се вредя да говоря за намаление на работното време. СЛед всеки гледа все по-лошо та май по-добре да се бутна сега newsm78 аз утре няма да идвам със сигурност, ще се боря поне за четвъртък Flutter Стискайте палци да ми освободи поне тоя ден

# 80
Здравейте и от мен с днешна дата! Ей, тези жеги ни умориха. Хубаво е че малко остана от тях. Пък скоро ще вземем да се оплаквам, че е студено...и така на нас трудно ни се угажда. Важното е да сме добре и да се държим в жегите и студовете. Радвам се, че с Ним и бебето всичко е наред. А пък да кажа на Галина, че много бързо ще дойде и нашето време да обикаляме с дечицата по басейни. Търпение му е майката.
Добре дошли на новите мами. Тук наистина е много забавно. А на тези свекърви не им обръщайте внимание. Каквото искат да правят. Аз се радвам, че ние сме съмсем отделно и никой не ни притеснява(поне за сега).

# 81
  • София
Майчетата на момчетата могат да са истинска отрова - знам го от личен опит! Само се моля Богу горещо аз да не се превърна в такъв вампир...

Това с роднините си е древна тема. Няма правило, обаче, всеки сам си открива работещата формула за собствения слуай.
Цвети, мила, успех! Не й позволявай да ти скача по главата само! #2gunfire

# 82
  • София; Дружбето
Такам ,имам разрешение да ходя на училище:)))))))) Значи в четвъртък съм на линия.
Ивонска в момента в който си замина пак си имам любимото същество. Не и позволявам да ми скача, все пак тя си замина разревана пък на мен само ми казаха, че му е писнало от женски простотии Wink Ма айде да не почваме пак тази тема Whistling
Да ви се Уплача пак - вчера имах малка бъбречна криза и се подготвям за най-лошото.  Tired МИлото цяла нощ в тая жега ме завива с едно одеяло да ми е на топло кръста, щях да се побъркам Laughing

# 83
Здравейте и от мен!

Аз също спя много  sleepuu, но какво да се прави, сега ни е паднало, че после с бебо няма да имаме тази възможност. Аз с племенницата като спя се събуждам постоянно и я гледам как е, дали е завита, а не знам с моя бебо как ще съм.
Да ви кажа и аз вече почти всеки ден го усещам да рита  newsm30 и това много ме радва и ме кара да съм спокойна, че е добре.  newsm53
Утре за училището съм на линия, но в четвъртък няма да идвам, защото темата съм я слушала, смятам към 8 месец пак да я чуя, защото е полезна. А другата седмица най-вероятно заминаваме на море.   car003  grinning039
Лека работа на всички работещи, а на всички вкъщи лека почивка и не се натоварвайте! 55

# 84
О много лошо за бъбречната криза-в никакъв случай не се завивай-бъбреците не трябва да се затоплят.   Сорошно оздравяване Peace

# 85
Ох, блазе ти за морето, Гале, ние вчера ходихме на местната река, та там оцеляхме от жегата sweating
Беше приятно, защото все пак си е в планината...Като се върнахме в града направо се изпържихме, а вече беше 5 часа. Нечовешки жеги, особено за бременните. Тази нощ спах ужасно, отново благодарение на гадната жега...  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny

# 86
  • София; Дружбето
О много лошо за бъбречната криза-в никакъв случай не се завивай-бъбреците не трябва да се затоплят.   Сорошно оздравяване Peace
Благодаря ти Hug

# 87
Искате ли 1 задачка за домашно?

http://video.google.com/videoplay?docid=1418893690959049342 - да видим кой ще сгъне тениската.

Аз успех след втория опит, но го гледах няколко пъти. Има тънкост, гледайте внимателно! И после да кажете как се справихте!

# 88
Голяма задачка ни постави.То наистина трябва да се гледа няколко пъти, за да разбере човек(особено глупавите като мен). Точно от такива забавления имаме нужда в тези жеги.
И Галина, приятно на морето. Да  се натопиш по един път за всяка мама от нас тук във форума.

# 89
  • София
оуууу, това е твърде амбициозна домакинска задачка за такива като мен...  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт