Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват очакването на бебета, грижи за бебета, здравето на майката и детето и подкрепа един към друг в този важен етап от живота. Форумът обсъжда раждането, подготовката за него и различни аспекти на майчинството. Майките споделят своите лични истории, преживявания и се консултират помежду си.
-
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
-
Каква е статистиката за новородените?
-
Какви са преживяванията на други майки с изтичане на води?

може пък и колики да има, знам ли
довечера или утре ще звъннем на педиатъра за съвет, иначе на консултация сме чак в петък 

Цял ден ме пристяга леко кръста и аз се ослушвам да се засили или поне да станат регулярни, ама не. Така мога да си откарам доста време, а ми се иска вече да раждам.
Сладки сънища на всички и се надявам утре да сме по активни. 

.Направо не ми се мисли как се чуствате в тези жеги.Аз свалих почти всичко от бременността и едвам дишам,а докато бях бременна направо изнемогвах от горещините.Пазете се много и стойте на хладно.Чакаме бебчета с огромно нетърпение
, слагам превръзка тя става за секунди чисто мокра и така тръгнахме към болницата и към 19.30 бхме там и тъкмо моя доктор пристигаше на работа и ме приеха и докато оправят документите и контракциите ми станаха болезнени. После една акушерка ми направи клизма, да ви кажа няма нищо страшно , нищо не се усеща. После ме вкараха в предродилна зала , където бях само аз и после дойде едно момиче за секцио уж, но го пратиха за сутринта и аз легнах в предзалата и тази акушерката , която беше , много намръщена леле
и взе да ми слага система за по-бързо разкритие и аз й казах НЕ-докато не ми сложат упойка никаква система 
, а той горкия бил син, където не съм напъвала както трябва. Впоследствие разбрах , че бебчо е бил увит с пъпната връв и затова не бил слезъл надолу, а стоеше високо горе в корема ми. И така в 1.25 проплака Нашето бебенце Виктор.
, защото е бил гладничък, но нали не дават да се яде 6 часа след това. После ме качиха в стаята заедно с него и той пак не спираше да плаче и аз уморена , направо се чудех какво да правя , а и не ми даваха да ставам , заради упойката, то не че можех де:)