Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват очакването на бебета, грижи за бебета, здравето на майката и детето и подкрепа един към друг в този важен етап от живота. Форумът обсъжда раждането, подготовката за него и различни аспекти на майчинството. Майките споделят своите лични истории, преживявания и се консултират помежду си.
-
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
-
Каква е статистиката за новородените?
-
Какви са преживяванията на други майки с изтичане на води?
И мен ме приболява кръста ама нищо което да ме притеснява.
Много 10х за статистиката за броя по дни
Дано скоро и ние сме в тези статистики.
Справяте се 4удесно,още пове4е когато работите в екип.
И така - 3 памперса докато остане един 4ист преди да го затворя.
). Безумие е да се справя с такава напориста конкуренция, пък и не ми е това целта. Единствените ми амбиции бяха да отчета колкото може повече бебчета, като върна и част от тези момичета, които се изгубиха. Исках да държа в течение за това и останалите, без да налагам някакви промени от мое име нито по формàта на отчета, нито по дизайна на първия ни пост. Но очевидно издразних някои. Сега за да не ви "организирам" повече се оттеглям.

Честити бебчета на KoRn4e,didi72,Tsveti_j
Да са ви живи и здравички и много радост да ви носят
не че и аз не съм влизала в подобни
Благодаря на Kabiv за заместването, справи се страхотно
. Горкото е имало недостиг на кислород и е седяло известно време в реанимация след раждането. Добре че всичко се е оправило и сега малката ми кукличка е вече здравичка. И добре че тогава не съм знаела, че сигурно щях да се побъркам от притеснения. Не знам как е по другите болници, ама в Майчин дом дори с показатели за секцио пак те мъчат първо нормално да раждаш
Аз съм с тесен таз, бебето е голямо, ама онези "умни тикви" решиха че ще излезе все пак нормално