Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват очакването на бебета, грижи за бебета, здравето на майката и детето и подкрепа един към друг в този важен етап от живота. Форумът обсъжда раждането, подготовката за него и различни аспекти на майчинството. Майките споделят своите лични истории, преживявания и се консултират помежду си.
-
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
-
Каква е статистиката за новородените?
-
Какви са преживяванията на други майки с изтичане на води?
. Но понеже аз ги броях ми направи впечатление. 
Предварително благодаря.
и изпраща целувки на всички. 
Моето бебче праз деня ме побутва усещам и леки контракции но вечер е много спокойно. А аз седя в очакване. Искам вече да го гушна.
да е жив и здрав малкия Стефан, за радост на мама и тати 
Как така ще си мислиш, че не си родила бебчо, а са ти го извадили
. А-а-а-а, бива ли сега от първия ден да ти се карам! Естествено, че си го РОДИЛА и си се притеснявала за бебчо цели 9 месеца, а от тук нататък ще се грижиш за него и ще го мислиш цял живот. Това, че си го родила със секцио ИЗОБЩО не променя нещата. Важното е, че всичко е наред. Никой не отива да ражда, заради геройство, а за да даде началото на нов живот. По какъв начин ще стане, няма абсолютно никакво значение. Единственото важно при раждането е да завърши добре-да са живи и здрави както майката, така и детето.
Но пак не ме свърта на едно място. Нервна съм, нали утре ще е големия ден! Всъщост може и тази нощ да е, нищо не се знае!
Стегнала съм си багажчето, в пълна готовност съм.

Както и да е всичко мина и замина 
абе гадости ! Много е чувствителен и се изприщва от всичко, дано като поотрасне да нямаме повече такива проблеми 

Като ми каза как си броила разбрах разминаването. И аз наистина за някои бебчета се чудих, но накрая реших да броя по цветове.
на tsveti_j.
Аз отново се запътвам към хладилника да похапна.
Да не вярваш какъв апетит ми се отвори на края. Вчера си изядох само половин диня / и то не от малките/ .