Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват очакването на бебета, грижи за бебета, здравето на майката и детето и подкрепа един към друг в този важен етап от живота. Форумът обсъжда раждането, подготовката за него и различни аспекти на майчинството. Майките споделят своите лични истории, преживявания и се консултират помежду си.
-
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
-
Каква е статистиката за новородените?
-
Какви са преживяванията на други майки с изтичане на води?
, и аз загубих много крав и сега пия желязо,даже о6те на моменти ми се вие свят.На мамите,които са трагнали да раждат успех
,дано вси4ко мине добре.Хаде днеска 4акам о6те бебоци,не6то не искат да излизат
в тези жеги.Целувки и лек ден
почва се. Сложих до главата си лист хартия с химикал и телефона и така се пикирах за сън. Мъжа ми се събуждаше през час и все ме питаше, "Добре ли си?". Ами добре почнаха нещата, но към 3 часа контракциите утихнаха и най напред станаха през половин час, през час и накрая ги хвана липсата. Пу! Язък за барута 

.
.
.

Целия ни апартамент се изпълни с дим,не се диша,това в 12ч по обед,и вчера пак направи същото,днес обаче нервите ми не издържаха и слязох долу и и викам че детето ми се задушава а тя "Ми,премести го в друга стая!"Аз и казвам че нямам друга стая а тя "е какво толкова ще го изведеш навън!"Аз го кърмя пушек влиза не мога да го хвърля и да тичам навън!
), но при прегледа се оказа че съм с 4-5 см разкритие, но без напълно изгладена шийка и високо разположена главичка. Лекарката прецени, че ще пробваме нормално, а при нужда ще минем към секцио. Та така от сутринта от 9.00 ч. до 22 ч. аз си лежах в предродилна зала с леки контракции, без никакви болки и безкрайно отегчена