Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват очакването на бебета, грижи за бебета, здравето на майката и детето и подкрепа един към друг в този важен етап от живота. Форумът обсъжда раждането, подготовката за него и различни аспекти на майчинството. Майките споделят своите лични истории, преживявания и се консултират помежду си.
-
Каква е ролята на форума в живота на участниците?
-
Каква е статистиката за новородените?
-
Какви са преживяванията на други майки с изтичане на води?
Радовно заплашват с полиция, а ние свъщност сме си много кротки.

А и не мога всеки ден да пиша, ангажиментите с малко дете и друго вътре в теб са доста!
Чудесно свършена работа.
С майка ми седим и не вярваме на о4ите си.Вече става опасна.Чудя се какво да измисля за да я застопоря поне з а алко- докато спи 
Толкова се ядосах. Забравих за прослувутите хапчета да питам. Утре съм на запис и почвам да преносвам. Единствения лъч надежда е, ако нещо стане от самосебеси до петък. Иначе в събота влизам за секцио. Имам чувството, че на доки не му е до мен. Все си мисля, че може да направи нещо , а той вика "Нямам основание за това, нямам за онова" Ми намери си основание!!! Хиляда пъти му казах , че искам секцио той НЕ та НЕ! Не знам какво да правя...
.Ще те чакаме отново тук 
. Но понеже аз ги броях ми направи впечатление. 
на пук на всички прогнози, че ще родя по-рано, и както се шашкаха лекарите ми, че няма да изкарам до 9-ти месец. Аз все си мислех, че като е второ няма да пренося, ама...

Сега да ви разкажа малко и за моето раждане.