Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Изпуснала съм ви някак!!!
Имам въпрос: някой да има добри отзиви за крем за заличаване на бешези след операция?
При Ильо Стоянов ми правят Венус вива на белега на корема и там препоръчват на Ла Рош продукта Cicaplast .

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 09:19 от Анонимен

# 226
Ама защо е нужно да спорите?! Всеки сам се преценява!
На 32 съм и д-р Каляшева каза,че съм закъсняла и част от бръчките няма да могат да се заличат. Какво от това,че ползвам кремове и серуми от сумати пари!

Тази снимка пращах на дерматоложката ми по повод поредният обрив. Показвам я,за да прецените дали не съм за ботокс.
Това е лицето в спокойно състояние.

За този обрив е добре да направите тест за метали , най - добре пълно тестуване .Може да излезне алергия към никел.
Имате нужда от ботокс .

# 227
  • Варна
И аз с проблем с тъмните кръгове под очите и хлътване може би, а и малко бръчки понеже много се усмихвам... Все ми се струва, че е рано.. на 36 години съм. Та освен устни искам да направя нещо за това, прилагам снимка, каква процедура може да се направи?

# 228
Ама защо е нужно да спорите?! Всеки сам се преценява!
На 32 съм и д-р Каляшева каза,че съм закъсняла и част от бръчките няма да могат да се заличат. Какво от това,че ползвам кремове и серуми от сумати пари!

Тази снимка пращах на дерматоложката ми по повод поредният обрив. Показвам я,за да прецените дали не съм за ботокс.
Това е лицето в спокойно състояние.

За този обрив е добре да направите тест за метали , най - добре пълно тестуване .Може да излезне алергия към никел.
Имате нужда от ботокс .

Благодаря за съвета! Кожата ми е много чувствителна и редовно получавам обрив и след това изчезва. За метали не съм се тествала. Ще го направя.

# 229
Прочетох назад темата.Ако помните правих фраксел края на април, тично от промото на Дерма акт.
Не знам защо така оплюхте клиниката!Ако се замислите има хора, които могат да си позволят да останат у дома в периода след процедурата, както и да се пазят подобаващо пролетта.
Аз, например, съм у дома през голяма част от времето, ако излизам съм с кола, а навън ползвам шапка и очила.Даже мислех да направя вдин Паломар края на май, но ми се смениха плановете.
Така че не виждам проблем,че тези процедури са намалени в този сезон.
Възползвала съм се от IPL обезкосмяване в Хил клиник, което пуснаха именно пролетта, и което правих чак до есента.Така че смятам, че много клиники го  правят, а всеки преценява дали сезонът е подходящ за неговия начин на живот и ежедневие.

# 230

Цитат
Благодаря за съвета! Кожата ми е много чувствителна и редовно получавам обрив и след това изчезва. За метали не съм се тествала. Ще го направя.

Такъв вид обрив най - често се получава от никел ( боя за коса , очила , фиби   , козметика и т.н.)
Околоочният ви контур не е добър за кожа на 32 години , правите прекалено много мимики , вижте си визуса може да имате нужда от очила или да имате астигматизъм , носете винаги слънчеви очила .А може просто орбикуларните мускули да се контрахират повече и ботокса ще ги отпусне или релаксира .

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 19:47 от bubanka

# 231
Ето за това говорим . Търсете причината за това напрежение около очите преди да сложите ботокс. Това е като да имате проблем със захапката и да си слагате филър в брадичката. Винаги е по-добре да се открие причина и лечение.

# 232
Правя много мимики с очите и това до някаква степен е причината.
Иначе нямам проблем с очите. Всяка година си правя профилактика.  Слънчеви очила нося и при облачно време дори. Скъпи околоочни кремове ползвам от няколко години. Не пуша и никога не към пушила.Като цяло генетичният фактор не е в моя полза. Майка ми има доста бръчки от млада.
Но наистина и мимиките допринасят много. Каляшева каза, че проблема е само около очите. Като цяло намира кожата ми за добре хидратирана.

Скоро ще имам път към София и ще отида да ми сложи ботокс.

Впрочем, ще имам ли видими белези след процедурата,за да знам как да си организирам другите срещи. Предвид това,че кожата ми е ужасно чувствителна, предполагам,че ще бъде зачервена от обожданията.

# 233
Anelia 20 , може от анестез.крем да има леко зачервяване , малки точки от поставянето на ботокс .Всичко това почти не се забелязва .

# 234
Anelia 20 , може от анестез.крем да има леко зачервяване , малки точки от поставянето на ботокс .Всичко това почти не се забелязва .

Много благодаря!
Изключително сте ми полезни, момичета 🥰

# 235
  • Sofia
Прочетох назад темата.Ако помните правих фраксел края на април, тично от промото на Дерма акт.
Не знам защо така оплюхте клиниката!Ако се замислите има хора, които могат да си позволят да останат у дома в периода след процедурата, както и да се пазят подобаващо пролетта.
Аз, например, съм у дома през голяма част от времето, ако излизам съм с кола, а навън ползвам шапка и очила.Даже мислех да направя вдин Паломар края на май, но ми се смениха плановете.
Така че не виждам проблем,че тези процедури са намалени в този сезон.
Възползвала съм се от IPL обезкосмяване в Хил клиник, което пуснаха именно пролетта, и което правих чак до есента.Така че смятам, че много клиники го  правят, а всеки преценява дали сезонът е подходящ за неговия начин на живот и ежедневие.
Моето мнение не е срещу Дерма Акт/аз също ги посещавам/.Говорех за процедури  ,на които не им е сезона,че се пускат на промоции,за да бъдат по-привлекателни.Особено за лазерните процедури,след които не се  препоръчва излагане на слънце.

# 236
Всеки има глава на раменете. Аз се възползвах , защото сезонът никак не ме притеснява заради моя начин на живот.Не мисля, че е лоша практика или “търгашество” както някак остана усещане след коментарите.

# 237
И аз съм с такива, но си мисля че скинбустер ще ги повлияе добре.
Притеснявам се от филър в тази област.

# 238
Според мен това е хлътване от което се получава и по тъмния цвят. Само запълване ще повлияе..

# 239
  • Варна
Ох, че аз мислех, че още ми е рано за "такива неща".. Мислех за ботокс за фините бръчки около очите, но тези тъмни кръгове много ме дразнят.. А за устните, търсейки подходящ лекар, попаднах на страничката на един доктор, който дава доста подробна информация и е сложил резултат и на не задоволителна според самият него негова работа. Обяснява подробно защо. Това е интересно и рядко се случва,защото всеки споделя най - добрите си резултати. Ако ви е интересно ще споделя тук, не съм чувала това име, но това, че не съм не означава, че е известен човека.

Общи условия

Активация на акаунт