Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Това не се прави с филъри, а с конци .
На повечето места я отричат като успешна процедура и често няма ефект.

Какви конци мезоконци или ? Тъй като съм на 24 и бих искала да е нещо, което е Ок за годините ми..

Скрит текст:

Този ефект търся и съм благодарна на всеки, който ме насочи към специалист защото само за това мисля.. 😂

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 14:09 от bubanka

# 466
  • Варна
Не искам да прозвуча като някоя лелка, но за 24 годишно момиче са ок само неинвазивни процедури, хидратация, подхранване, най - много някоя light мезотерапия. И специфични терапии в случай на проблемна кожа. Както alethea сподели, много е нетрайна тази процедура и дори лекари в личните си профили обясняват, защо не я правят. Успех с най - правилното решение! Heart

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 15:14 от ivka_smile

# 467
Не искам да прозвуча като някоя лелка, но за 24 годишно момиче са ок само неинвазивни процедури, хидратация, подхранване, най - много някоя light мезотерапия. И специфични терапии в случай на проблемна кожа.

Не звучиш, като лелка и напълни разбирам какво казваш, просто наистина като направиш някоя процедура и после... започват още много наясно съм с глупостта си, за това и се придържам към филъри за да не правя драстични промени, тъй като съм наясно, че това което правя е вече мания..

# 468
Здравейте, отново сега се погледнах и пигмента е започнал да ми става бледо леливо розов от тъмно кафяв.Моите вежди са си към  черни и ми е едва първи ден.С мазна кожа съч и се надявам при ретуш да се закрепят нещата и мисля да искам да не е тъмно кафяво ами лук вариант ако има между опушена черно кафяво.Уф....

# 469
Keini това е странно. Аз като го правех моя бяха направо черни, все едно са ме начертали с черен маркер (малко ми се подиграваха Grinning) Иначе да, мазната кожа, доколкото знам, изхвърля по-бързо пигмента, ама чак за 1 ден не съм чувала. Аз съм с много мазна и все още са ми добре веждичките, а ги правих преди година и 4мес. Иначе не се притеснявай, кажи си какво искаш и какъв е проблемът и ще ти променят пигмента. На мен дори инструмента ми бяха сменили , беше по-грапав, заради мазната кожа.
Иначе и аз мазах с Бепантен крем.

# 470
Кафе с канела,
Ето тук си правих CoolTecha :

http://naturestetica.com/

Три процедури ми излязаха 750лв.

Там правя също и Велашейп, лазерна епилация и intraceuticals. Много съм доволна от всички процедури,които ползвам.

Благодаря!

# 471
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, интересувам се от процедурата fox eyes, докторът при който попринцип ходя ми каза, че не издържа много ( прати ми снимка на момичето на което е слагал и държи 2седмици😕) аз обаче мисле, че може би той не ползва правилните филъри и се надявам, някоя от вас която е доволна да ме насочи към някой специалист в София. Много благодаря на всички отзовали се 🤗🤗

с конци се прави, при д-р Валянова е 700 лв

# 472
  • Plovdiv, Bulgaria

Този ефект търся и съм благодарна на всеки, който ме насочи към специалист защото само за това мисля.. 😂

Валянова Simple Smile

# 473
Keini това е странно. Аз като го правех моя бяха направо черни, все едно са ме начертали с черен маркер (малко ми се подиграваха Grinning) Иначе да, мазната кожа, доколкото знам, изхвърля по-бързо пигмента, ама чак за 1 ден не съм чувала. Аз съм с много мазна и все още са ми добре веждичките, а ги правих преди година и 4мес. Иначе не се притеснявай, кажи си какво искаш и какъв е проблемът и ще ти променят пигмента. На мен дори инструмента ми бяха сменили , беше по-грапав, заради мазната кожа.
Иначе и аз мазах с Бепантен крем.

Аз с Гентамицин Актавис крем и преди това с мицеларна леко .

# 474
Може ли да попитам за мнение за студио Нирвана, става въпрос за апаратни процедури за тяло.

# 475
Обърках се от четене. Моля ви, нека някой с опит да разясни каква е разликата като действие между:
1. Vela shape III (виждам, че има и версия II - вероятно по-слабо действие)
2. Venus Legacy и
3. LPG

Целта ми да избера най-подходящият метод за стягане след Cooltech криолиполиза на корем.

# 476
Може ли да попитам за мнение за студио Нирвана, става въпрос за апаратни процедури за тяло.
И аз това търсих по-рано в темите. Май повечето момичета не са били доволни от отношението, обаче не разбрах нищо за самите процедури. Ама това бяха коментара от преди 2-3 години. Та и аз ще съм щастлива на някое друго по-актуално ревю.

# 477
  • в 1001-та нощ
Обърках се от четене. Моля ви, нека някой с опит да разясни каква е разликата като действие между:
2. Venus Legacy и
3. LPG

Целта ми да избера най-подходящият метод за стягане след Cooltech криолиполиза на корем.

И трите ще ти свършат работа. При Venus Legacy има радио честота (затопляне) и пулсираш вакуум, като потуване. При мен има най-добър слим ефект от всичко, ккоето съм правила. LPG е меганична - с вакуум и ролков масаж. Повече дренира.

# 478
2. Venus Legacy и
3. LPG

И трите ще ти свършат работа. При Venus Legacy има радио честота (затопляне) и пулсираш вакуум, като потуване. При мен има най-добър слим ефект от всичко, ккоето съм правила. LPG е меганична - с вакуум и ролков масаж. Повече дренира.

Благодаря ти, Алена! Много полезно ми беше!

И като стана дума за студия - загледах Vintage dolls за Пловдив. Имат добра пферта за Cooltech - две на цената на една процедура. Някой посещавал ли ги е?

# 479
Здравейте, може ли някой да изясни каква е разликата между мезотерапия, мезолифт и скин бустер? Radensity в сайтовете на различни клиники се определя като мезолифт или бустер, а в някои като мезотерапия? Кое от всички изброени може да препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт