Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 746
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Аз в последните 2 месеца не съм купила нищо ново. Преди това си бях взела всичко, което съм искала към онзи момент, така че нямах нужда от нови покупки. Сега обаче се започва... Имам няколко парфюмни желания и съвсем скоро смятам да ги сбъдна.
Днес съм с NR For Her EDT, от който ми е останало малко и съм се амбицирала скоро да му видя дъното. Иначе няколко дни бях с Mon EDP и ми беше перфектен. Невероятно ми харесва, леко ми напомня любимия ми Alien EDP може би заради жасмина. И получавам доста комплименти, когато съм с него.

# 211
  • España
Момичета, аз да питам дали тази версия на Сааб прилича на Le parfum-https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-in-White-48058.html Моля някой да го опише, не помня дали съм мирисала in White просто нямам спомен никакъв за него, а и да съм го е минал набързо през мен.Мисля го за на сляпо, хубав парфюм ли е?
Le Parfum ми е един от най-любимите фор евър енд евър , подновявала съм го едно 5/6 пъти . От друга страна , in White - имам само един 30-так , но и това му е много в моя парфюмен шкаф - -липсва ми онази мекота и елегантност , която прави ле парфюм единствен и неповторим - липсва ми кадифената медена мекота и тръпчивата кедрова нотка ! От друга страна, in white е поредният белоцветен парфюм ! Толкоз ! Но пък това си е моето мнение на лаик , който просто разделя парфюмите на “харесва ми “ и “не ми харесва” .

# 212
Моля ви, кажете ми, ако го познавате, дали в Rebelle Rihanna се усеща кафе?

# 213
Моля ви, кажете ми, ако го познавате, дали в Rebelle Rihanna се усеща кафе?

Само съм го пробвала преди време и дори не допусках, че може да има кафе. Ако знаех, че има, можеше и да го усетя, но по-скоро доминира какаото. Като цяло имам спомен за аромат на черен шоколад (с добавена захар), с примеси на плодове и цветя. Та, пробвах го и го забравих. Ако има фенове или притежателки, нека се включат с по-актуално мнение.

# 214
Аз бих искала да питам и за Ambre Sultan. Много се чудя него или Chergui да взема. И двата биха били на сляпо, но нямам притеснения от това. Обичам да се изненадвам Simple Smile

Къде намерихте Ambre Sultan, че и аз го издирвам?

# 215
  • София
Лимоново кексче... 🤔Наистина ли?  😀 Много различни усещания имаме. Моят изобщо няма никакво кексче. Все едно за различни аромати говорим. Никаква сладост не намирам, грам! Чудесна е Aqua Vitae!  Не е типичен цитрусов аромат, точно за това толкова  го харесвам. Повече лимони и  по-малко мандарина, а ми се искаше да е обратното.
Да, наистина е така. Чела съм, че има ароматни съставки, които човешкият мозък може да приема по различен начин.
Парфюм на деня Library of Fragrance/Demeter Lilac Heartpulse Чудя са дали Липата им е добра и дали е като цъфтящ липов цвят или е като пакетче чай?

# 216
  • Deutschland
Аз бих искала да питам и за Ambre Sultan. Много се чудя него или Chergui да взема. И двата биха били на сляпо, но нямам притеснения от това. Обичам да се изненадвам Simple Smile
В немския ибей го има.

Къде намерихте Ambre Sultan, че и аз го издирвам?

# 217
Аз съм +1, Диор Джой, даже и него се чудех дали да поръчвам. Гледам да не харча за глезотии, нали криза ще има, нещо не ми е спокойно.

# 218
Един дерт по-малко. Хич не харесвам Tobacco Vanille! Аризона ли го беше възлюбила шеметно? Заради нея го пробвах и... ужас!
cielo, непременно пробвай Datura Noir!
Аа, не съм аз! 😁
Vanille Fatale е моята безумна любов, от която искам един пълен басейн, в който да плувам, плувам... 😀
От Tobacco Vanille разносих една отливка зимъска, но не го намерих за нещо особено, че да го пожелая в пълен размер.
Искам и аз да пробвам Datura Noir заради кокоса, ама няма къде. Почти се бях засилила насляпо, но пък четох във Фрагрантика коментари за слаба трайност и се спрях.
Нямам много познания за SL, но много харесвам Fille de Berlin и Feminite du Bois.

dyvaromi, страхотен пост! О-бо-жа-вам Мароко, климата, хората, всичко! ❤❤❤
Благодаря, че ме пренесе за момент пак там! 💐

# 219
Скрит текст:
21, като само 3 са ми от размяна...dammit..😃

Само за мен и никой друг. Предложих да купя на ММ, отказа, повече не съм питала..😃

Моя грешка, 22 са, защото чакам един, ама пак купен.😂

Проби не купувам, кълва само бутилки.😃
И аз съм така, дай ми буркани по 100 мл. и не ме мисли. Satisfied Преди малко броих - увеличил съм колекцията с 10 броя, отделно един дамски за подарък и 2 за майка ми. Сега мисля да поспра - ще кълва само на супер оферти. Grin

# 220
Ето, запомнила съм все пак неистова любов и нещо ванилено Grinning Но в този случай ужасът се пада на Vanille Fatale, защото пробвах това, което ти тогава възлюби рязко и не ми хареса никак, и съм имала него предвид, но и Tobacco Vanille не харесвам.
Подарявам ви дела от Vanille Fatale, който се полага на мен в парфюмното пространство като парфюмно смахната. Да ви радва! 🌞
Как слаба трайност на Datura Noir!? Dizzy Face Богохулство! 12 часа за загрявка, нататък е шеметен подарък за обонянието, ако няма да влиза човек в банята, а и след нея.

# 221
Здравейте момичета, много рядко съм писала в някоя тема, но чета понякога, защото сте изключително полезен ориентир, за което благодаря Flowers Cherry Blossom
Харесвам цитруси в парфюм и на мен, както на някой от вас, не ми достига нещо, ако липсват.
Идвам с въпрос. Вие кое бихте избрали за покупка Guerlain Shalimar Souffle или Guerlain Shalimar Souffle Intense и защо?
Коя от двете версии е така да се каже "по-съвременна" и по-лесна за харесване?
Не познавам Shalimar и ще е покупка на сляпо, по принцип всички съставки ми харесват и искам да имам поне една от версиите.
В Datura Noir, аз лично кокос не усещам, но е ужасно траен и присъствен парфюм.

И втори въпрос, ако може да добавя. Hermes Terre D´Hermès Eau Très Fraîche има ли общо с парфюма, става ли за лятото?

# 222
Интенз харесвам, другия не. По- ванилов, по- плътен и много по- хубав.

# 223
Някой мисля наскоро питаше за кокос..?
Korloff Gold е мнооого добро попадение! И се намира на достъпни цени, а е траен за такъв тип парфюм-летен. Също така, не е прекалено сладък (за което аз не бих имала против да е мааалко по-захаросан), нито прекалено свеж и цитрусов (слава Богу! Все пак няма нито един цитрус в пирамидата).
Според мен заслужава внимание!
Хиляди благодарности на милото същество, което ме запозна с него 🤗❤

# 224
Благодаря densi Flowers Tulip, той ще е. И аз съм него клонях, че се появи, а не съм го виждала често.

Общи условия

Активация на акаунт