Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 680
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
А от предните страници, а и предни дискусии за Mon-овете, имам усещането, че само аз в тази тема нямам ни един от тях! 😀 Много странно, никога не ме е интригувал по описание, та да го тествам. Груба грешка май? 😊
А, не, и аз нямам нито един, и така смятам да си остане.
Тествала съм ги, никога не ме грабнаха... може би Интенз маааалко.

# 361
Аз имах Интенз версия във вариант EDP за рекордното време от един ден! И я разкарах 😂 Вече съм дълбоко убедена, че това не е и никога няма да бъде моята линия!
Извън темата, пробвах тези дни Amouage Epic Woman, изпратен ми от една страхотна дама тук, и е ... ❤❤❤ Това беше любов от първо помирисване! Много, много, много хубав парфюм в абсолютно всяко едно отношение...
И не по темата, не знам случвало ли ви се е това, но напоследък около мен буквално от всякъде мирише на Montale Dark Purple. Не знам на какво се дължи, но жени от различни обкръжения, с различни професии и т. н. буквално само това ползват.. не е лош, но не е нещо чак “уау”... много по-добре от Alien или La Vie Est Belle без да обиждам никого тук!

# 362
Jollie, Arizona, от беглите ми спомени за това, което вие харесвате, или не харесвате и как съвпада с моите възприятия, добивам надежда, че не съм съвсем куку да не съм се хвърлила на Моновете все още. Никога не е късно да се предам, де 😀 За колко неща съм си мислела, че няма да ми харесат, или нотки, които не понасям ме изненадват как са комбинирани в парфюм.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 19:36 от tuali

# 363
А от предните страници, а и предни дискусии за Mon-овете, имам усещането, че само аз в тази тема нямам ни един от тях! 😀 Много странно, никога не ме е интригувал по описание, та да го тествам. Груба грешка май? 😊

И аз съм като вас.
В трепетно очакване съм на Dolce Garden и Burberry Body Tender.
🥥+🍎=❤

# 364
Burberry Body ми е голям любимец, няколко съм изпръскала и не ми омръзва, наскоро взех интенз версията, трябва да преслушам и тендър...

# 365
И аз като вас Nerd

# 366
Burberry Body Tender много ми харесва в по-хладно време. Сега му бяга зеленото и ми прилича на другите бодита.
Скрит текст:
(аз съм Тиква, да не се чудите коя е тази дето нахълтва тук, но chanel19 настоятелно ме помоли да си сменя ника и ми е кръстница🌺, така да се каже. Преди хората питаха какво е calabaza, затова написах каквото е. Като обясних, че е тиква, не искаха да се обръщат към мен с "Тикво,...", явно им е некомфортно, ама аз много обичам тиква, затова! 😀 Но сега с този ник мисля да си остана вече без променяне повече!)

# 367
  • Deutschland
А пък аз винаги се сещах за Душко Добродушков по Елин Пелин. 😀 Много хубав ник. Честито!

# 368
Miyako моля ти се разкажи малко повече за  нещата на Senyokô и  L'Orchestre Parfum, които си пробвала. Много отдавна ги заглеждам и се каня да ги пробвам , и все не стигам.

# 369
  • До сърцето...
А от предните страници, а и предни дискусии за Mon-овете, имам усещането, че само аз в тази тема нямам ни един от тях! Много странно, никога не ме е интригувал по описание, та да го тествам.

Аз тествах, не ми допадна и никога не провокира интереса ми.
Бройте ме във вашата групичка Stuck Out Tongue Winking Eye

Но си имам една слабост - едни две-три съфорумки, прислушвам се към тях и виж, те могат да ме накарат да си взема насляпо някой парфюм. Без лично да ме агитират, само по определени думи и фрази в мненията им.

# 370
И аз нямам и не планирам да подобия нито един Мон, разбирам защо се харесват, но не са моето... Същата работа с Инсоленс, Метеорити, Пантерите и подобни "дамски" аромати, не ми отиват, нито аз на тях.
Малко извън темата, не разбирам защо тази фатална жена Анджелина Джоли е лице на Мон, виждам я в реклама на парфюми с остър ръб, зъби и нокти така да се каже, нещо с уд и пачули и много упойващо. Пенелопе Круз за Трезор Ла Нуи, Ева Грийн за Миднайт Пойзън и Софи Дал за Опиум са много точни попадения. И дамата на Нарцисо.. Не се сещам как се казва.

# 371
  • София
Аромат за деня- Valentino Donna Noir Absolu. ❤ 15°C e.
Този парфюм  на Valentino отдавна го обмислям.Не го познавам ,но някои от вас често ги хвалят.Притиснява ме алкохолната норка-ликьор ,бренди или каквото и да било.Например в Dolcelisir,навремето избиваше ром и ми беше страшно неприятен и евтинеещ.
Във Фрагрантика са сложили точно алкохол като  доминанта..Не знам ,ще се радвам на повече описания
shokoladena_bg, познавам Dolcelisir и Valentino Donna Noir Absolu. И при мен в Dolcelisir изпъкваше алкохолната нотка. Харесваше ми аромата, но винаги ми навяваше асоциация с този на вишновка. Бързо му се наситих, отлежа в шкафа известно време и реших да се разделя с него.
Valentino Donna Noir Absolu е нещо различно. Той е гъст, тъмен, плътен, ароматен, опияняващ и наситен аромат. Прекрасно блендиран е. Започва с взрив, ако мога да го нарека по този начин, от пипер и кожа, които 5 минути по-късно се превръщат в един прекрасен и дълбок аромат. Започва да се усеща и вкусът на гъст и сладък ликьор от зрели и сладки сини сливи и почти незабележима дървесна нотка. Лично аз не усещам аромат на роза, въпреки че никак не я харесвам в парфюм и веднага избива и ми се забива в носа.
За мен Donna Noir Absolu е чудесен аромат, много премерен в съставките. Внимавам с количеството, когато го ползвам, защото е много е присъствен и осезаем.

# 372
  • Чукарландия
Азалия🌺, разгеле! 🤣

По темата за Мон-четата, всички са ми любими ❤️, и все още си издирвам Интенз версията, ако някой не го харесва, моля да ми пише. Само него нямам все още. А е разкошен.
От линията на ЛВЕБ най-любими са ми:
1. La Vie Est Belle Intensément
2. La Vie est Belle en Rose
3. La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale

Обожавам ги, толкова красиви аромати. Нито са ми прекалено сладки, нито са ми в повече. Тамън са ми. 😘

SODT: Една прекрасна малинка, която ме радва днес в жегата - DKNY My NY. 🥰

# 373
Цитат на: Sunny#day link=topic=12

Здравейте, откъде поръчахте Le parfum royal? 🙂
[/quote

Поръчах тестер на Le parfum Royal от parfumi-shop.net . Ако си е за вас и с кода за май излиза доста изгодно. Досега всички тестери на Elie Saab са ми пристигали с капачки

# 374
И аз искам всички МОН- чета...Преди време се чудех какво толкова ги хвалите. Душих ги и не ме плениха...докато не напръсках ЕДП и Интенз и ...не можех да избера кой повече ми харесва. И така всеки път и до сега. Харесвам и двата еднакво. И Блумчето ЕДТ имам- страхотно е. Искам да придобия и другите- всичките 😁😁😁
Днес Номад Абсолю, прекрасен е и толкова траен на мен. Има нещо в него...нещо напомнящо ми Шанел...не че толкова съм им познавач, но някаква нотка ми е позната...

Общи условия

Активация на акаунт