Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 448
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • и тук и там :)
Благодаря ви момичета 🥰❤️
Ще ви държа в течение какво се случва с мен.

# 466
Вел, така се радвам! Стискам палци всичко да е наред до край!:blush: Твоят случай ми вдъхва надежда ...

# 467
Vel, тихичко честито и от мен. Хайде да повлечеш крак в темата. Много се радвам на такива новини. Heart Flowers Four Leaf Clover
Аз си купих Метфогама и от снощи пия по 250 мг. После ще мина на 2х250 мг. Само това не съм опитвала. Пия още Таурин, PQQ, DHEA, L-Arginine, Melatonine, Neofolic Meta и Vitex. Започнах ги не за друго ами да не ги хвърлям, че ми стоят от времето, когато гълтах шепи добавки и витамини.
Колкото до Циклапрогинова-та май няма откъде да се закупи в България. Но тя не е ли подобна на Фемостона, който не ми повлия добре на мен?

# 468
  • София
Бравооо Vel333 е това вече е приказка Kissing Heart
Ако знаеш колко много се радвам, а ти направо незнам на кой свят си, направо не се и надяваше на нищо от последния ти шанс. Да знаеш 2 са приготви се психически, господ реши да те възнагради на едро в последния момент, заради упорството и борбата която положи. Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 469
Вел,миличка,това е най-прекрасната новина ♥Която идва точно в момент на голямо отчаяние и ми дава нови надежди🙏🏼Стискам палци всичко да е наред докрай и да имаш най-здравото/ите бебче/та 🍀🤗

# 470
vel333, тази тема отдавна имаше нужда от такава прекрасна новина. Вдъхваш огромна надежда на всички ни! Ще чакаме с теб и хубавите новини от прегледа Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 471
Четито Vel33,  прекрасна новина. Пожелавам ти от всеки следващ преглед да се връщах с още по- широка усмивка

# 472
  • Пловдив
Здравейте, момичета,
днес 14ти ден след трансфера пуснах кръвен тест и ЧХГ 909......направо не можах да повярвам Simple Smile
Скрит текст:
На 13ти юни ми върнаха 3Е - 2 петдневни и 1 седемдневен
Понеделник ще пусна пак кръвен и на 7ми юли съм на преглед.
От върнатите Е само единия е генетично изследван така, че живот и здраве всичко да е наред ще се правят всички възможни изследвания.

Успех на всички Heart Heart Heart
Йееее браво на Вас !!!
Честито и всичко да е наред ! С това Чхг ми се струват 2 броя герои Wink

# 473
Момичета, включвам се за съвет точно в тази тема, защото всички сте доста запознати с всякакви проблеми и сте минали през какви ли не перипети, за съжаление Disappointed
От 15-ти до 25-ти ден на МЦ съм на Дуфастон 3 по 1 табл. и като го спра до 3-4 дни идва М. На тази схема съм била доста пъти през последните години и никакви проблеми.
До днес, само след 5 дни прием на Дуфастона, т.е. 20-ти ден на МЦ и започна М. Сутринта си изпих първата таблетка за деня, но сега се чудя дали да пия следващите. И най-гадното е, че планирам започване на подготовка за ЗЕТ. Утре ще съм първа в клиниката за хормони на 2-ри ден, но днес какво да правя Thinking

# 474
Спри дуфастона.В първите дни на цикъла Е трябва да се повишава от растящи фоликули.Прогестерона ще го поттисне и ще направи хормонална каша.

# 475
reninel, благодаря Simple Smile Това е и моята логика, но друго си е още някой да потвърди. Ще видим утре каква ще е кашата Disappointed

# 476
На мен ми се беше случило така веднъж. Чудех се да продължавам ли да пия, да увелича ли дозата, но лекаря ми каза, че няма смисъл от повече пиене, да го спирам дуфастона.

# 477
  • In transit
Вел, страхотна новина. Стискам ти палци!

# 478
vel333, ти успя момиче! Страхотна новина! Тихичко честито и безпроблемна бременност!

# 479
  • София
vel333, това се казва новина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт