Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 450
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Vel333, браво! Страхотно! Вдъхваш кураж на всички ни!! Успешен финал Simple Smile!
Melinda,благодаря ти! Това чакане ме убива вече Sad....

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 11:39 от bubastet

# 481
Здравейте, предстои ми пункция на естествен цикъл след два дни и евентуално трансфер. Досега не съм имала нито един трансфер и не съм наясно с процедурата, но виждам че се следи прогестерона преди пункция, ако ще има трансфер. Аз съм без стимулация и се чудя дали трябва да си проверя прогестерона, тъй като лекарят не ми е пускал никакви изследвания. Или при естествен цикъл е различно?

# 482
  • София
следи се след пункция, дори чак в деня на трансфера.

# 483
Мерси, имам предвид, че като правех стимулации и ми казваха, че ако ще правя трансфер не трябва да е над определено ниво, но сега съм на друго място и съм на естествен цикъл и никой не ми е казвал подобно нещо и се чудя дали е заради липсата на стимулация.

# 484
Вел, йей, много се радвам, стискам палци, вълнувам се за теб, въпреки че не ме знаеш сигурно, не съм писала в тази тема.

# 485
Мерси, имам предвид, че като правех стимулации и ми казваха, че ако ще правя трансфер не трябва да е над определено ниво, но сега съм на друго място и съм на естествен цикъл и никой не ми е казвал подобно нещо и се чудя дали е заради липсата на стимулация.
През февруари правих пункция и трансфер на ЕЦ, док следеше само дебелината на лигавицата и не сме пускали прогестерон.
Успех

# 486
RuzhaY, Благодаря !

# 487
Vel333, браво!
Много, много се радвам за теб! Много лека, усмихната и успешна до най-сладкия финал Heart EyesHugHug

# 488
Относно циклопрогинова и аз също съм мн доволна, изчистен медикамент без странични ефекти и си върши чудесно работата. Аз пих два месеца от 2 ден на мес. цикъл. Спомага за узравянето  на яйцеклетките  и се изписва при подготовка за инвитро също.

# 489
  • Пловдив
Момичета ...на естествен цикъл пак правят някаква лека стимулация нали ? Какво включват най-често ?

# 490
Casablanka, ЕЦ може да е без нищо. Поставят се само инжекциите за пункцията, а може да е с хапчета - Фемара, Кломифен и т.н.

# 491
  • и тук и там :)
Casablanka аз почти винаги бях с Кломифен на ЕЦ. На мен ми се отразяваше добре и винаги вадих Я с него. Единствения страничен ефект беше, че в две от стимулациите ми "набъбнаха" кистите в гърдите. Но аз имам поне 7-8 поредни стимулации с Кломифен и заради това.

# 492
casablanka, при мен е без никаква стимулцация, само антагонист и тригер. Пак не е 100% естествен Simple Smile А и всеки път упойка и дупчене...
Тази ще ми е трета последна на естествен цикъл, преди това имам 5 стимулирани.

vel333, Честито, не съм писала много , но това май е единствената тема , която следя тук и се зарадвах на резултата ти.

# 493
  • София
Аз не мога да ви разбера за 1-2 Ф, защо слагате упойка допълнително да си наблъсквате организмите с химия.
Не боли просто се усеща едно смукане и без това на тази възраст хормоните ни се объркват от всякакви неща поне да пощадим организмите си и да им спестим това което можем.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 12:48 от pepita5

# 494
  • На остров
Pepita какво стана с твоите ембриони? Правихте ли трансфер ?

Мир пожелавам ти много успех !

Мен си ме боли без упойка, винаги имам абокат да ми сложат морфин, но определено не е без болка. Преживява се, не може да се сравнява с болката от раждане. Най хубавото е че е за кратко, няколко минути само.
Вероятно много зависи и кой какъв праг на болка има.

Общи условия

Активация на акаунт