Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 944
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря вииии ♥🙏🏼
Мина прегледа и коментара след неуспешния зет-на 9ти ден-имаше доминантен и 7-8 по-малки,лигавицата била ок(Перси никога не ми казва размери) и имало потенциал за 3ти стимулиран опит.  Пак попита за пид и аз й казах,че едва добутваме до бластоцист,та за пид не остават-нищо не каза.
Каза да си пия fh pro и мм също да ги попие малко. Иначе,ако започнем опит ще е началото на август,но друг ще ме “довършва”,защото тя ще е в отпуск от 10-20.08.
И знаете ли кое ме вцепени-обличайки се ме погледна и каза:”на вас проблема ви е в лабораторията” 😳 харесвам я точно защото е пряма,но не вярвах на ушите си,че чувам това,което си мисля и то точно от нея.
Е сега вече съм в шах.

Това е твърде любопитно. Моите Е винаги се забавят след 3 ден, да не говорим, че има случаи, когато въобще не се опложда Я. И друг път съм го казвала, ЕЦ се оказва игра на котка и мишка, но за съжаление ми остава единствен вариант. Нямам богат опит с фемара и клостил, но ме влудява мисълта, че всеки път д- р Стаменов вади Я, казва- чудесна е, а после ме попарват ембриолозите. Разбира се, че си търся утеха, докато истината е вероятно много проста- лошо качество.

# 376
Благодаря вииии ♥🙏🏼
Мина прегледа и коментара след неуспешния зет-на 9ти ден-имаше доминантен и 7-8 по-малки,лигавицата била ок(Перси никога не ми казва размери) и имало потенциал за 3ти стимулиран опит.  Пак попита за пид и аз й казах,че едва добутваме до бластоцист,та за пид не остават-нищо не каза.
Каза да си пия fh pro и мм също да ги попие малко. Иначе,ако започнем опит ще е началото на август,но друг ще ме “довършва”,защото тя ще е в отпуск от 10-20.08.
И знаете ли кое ме вцепени-обличайки се ме погледна и каза:”на вас проблема ви е в лабораторията” 😳 харесвам я точно защото е пряма,но не вярвах на ушите си,че чувам това,което си мисля и то точно от нея.
Е сега вече съм в шах.

Това е твърде любопитно. Моите Е винаги се забавят след 3 ден, да не говорим, че има случаи, когато въобще не се опложда Я. И друг път съм го казвала, ЕЦ се оказва игра на котка и мишка, но за съжаление ми остава единствен вариант. Нямам богат опит с фемара и клостил, но ме влудява мисълта, че всеки път д- р Стаменов вади Я, казва- чудесна е, а после ме попарват ембриолозите. Разбира се, че си търся утеха, докато истината е вероятно много проста- лошо качество.

Добро утро! Момичета, замислих се и се аз под това, което е казала Д-р Персенска.. Какво означава това, възрастта ли има предвид или нещо друго?🤔

# 377
  • София
Здравейте момичета. Стискам палци за всички.

Разколебана съм много и се чудя какво да правя. Имах неуспешна пункция и прп, второ този месец. Прп беше на 29.05 на 3ти ден, пункция на 4.06, и от тогава бях 10 дни на дуфастон заради задържани ф откакто започнах с прптата.

От вчера имам леко кафеникаво зацапване, но още не ми е дошъл ц. Чудя се от кога да броя първи ден и дали да записвам час и за кога? Ако го чакам да изкърви истински може да стане 6ти ден в понеделник от началното зацапване и пак д има някакви тръгнали избързващи ф?

Не съм имал задържани ф преди и не съм пила така дуфастон, освен след трансфера...

Моля за съвет от вас, ако някой им идея...

Благодаря!

Пп: вече изпих 2 аспирина, уж да го забързам да дойде днес..

# 378
  • София
първи ден се брои с ярка кръв.
тия зацапваници не се броят.

# 379
  • София
Благодаря ти Бамба!

# 380
И на мен ми се случва много често така- продължително зацапване, което да се чудя как да определя- като начало на цикъл или не. Но винаги чакам ярка кръв, ако е след 15ч, броя като първи ден следващият. И аз съм пила аспирин, но не подейства. Според мен изчакай яркочервена кръв и тогава смятай за първи ден.

# 381
  • София
Благодаря ти Дейзи. Ще почакам. И без това не бързам за никъде вече.

# 382
Здравейте момичета. Стискам палци за всички.

Разколебана съм много и се чудя какво да правя. Имах неуспешна пункция и прп, второ този месец. Прп беше на 29.05 на 3ти ден, пункция на 4.06, и от тогава бях 10 дни на дуфастон заради задържани ф откакто започнах с прптата.

От вчера имам леко кафеникаво зацапване, но още не ми е дошъл ц. Чудя се от кога да броя първи ден и дали да записвам час и за кога? Ако го чакам да изкърви истински може да стане 6ти ден в понеделник от началното зацапване и пак д има някакви тръгнали избързващи ф?

Не съм имал задържани ф преди и не съм пила така дуфастон, освен след трансфера...

Моля за съвет от вас, ако някой им идея...

Благодаря!

Пп: вече изпих 2 аспирина, уж да го забързам да дойде днес..

Приеми го за първи ден и си запиши час. Причината за различното кървене може да е защото ЗФ не се е спукал, каквото и да е на прегледа ще се види.

# 383
Момичета, преди да започна стимулацията Май месец попитах за това как да броя кой ден ми е първи, обясниха ми, че първи ден е денят със черена кръв независимо в коя част на деня е тръгнала.
Това е в клиника в Германия, защо е тази разлика от българските клиники не мога да си обясня.
Иначе подходите са си еднакви навсякъде, даже тук неглижират много неща според мен и гледат колкото се може по малко да изследват.
Пожелавам успех на всички ви и до каря на тази година да видите положителен тест.🍀🍀🍀
Чета ви и много неща научавам от вас!

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 11:30 от Cinnamon Cookie

# 384
  • София
Благодаря ви от ❤️!

# 385
Melinda, доколкото си спомням, цикъл може да се появи от 2 до 7 дни след спирането на дуфастона, при мен обикновено 3-4 дни. Има вариант и да не получиш алено, обилно кървене - заради хормоните и ЗФ.

# 386
  • София
Малага, благодаря!

Ти как си?

На пункцията бяха махнати и двата. Миналата седмица имах преглед и нямаше нищо задържано.

Ще почакам още малко и ще видя дали ще им звъня днес.

# 387
На мен ми е идвал цикъл в 12.30 Simple Smile се се чуди човек.Питах Казаха ми след 12 другият ден е 1-ви.Иначе от година сигурно имам преди цикъл зацапвания даже по 3-4 дни.Казвали са ми -това не е цикъл-чака се ярка кръв...А един местен АГ ми каза,че така ставало в пременопауза Sad.

# 388
Момичета, да Ви питам, днес на 9-ти ден  от цикъла бях на преглед да следим за доминантен фоликул с цел ЗЕТ на ЕЦ. Лекарят не беше много доволен 1 х 12,3 мм в единия яйчник, а в другия 1х 11 мм. и някакви малки.  Вика ме пак на 13 ден. Как мислите,има ли шанс този  12 мм.  фоликул да нарастне и да вземе надмощие над  останалите? Аз малко се сдухах,защото не ми се иска да отлагаме вече за следващ цикъл и тогава да ме тъпче с естрофем Sad....

# 389
  • София
за 9 ден е добре.
тъкмо до 13-14 ден ще е порастнал.
по-важно е лигавицата да мерят обаче.

Общи условия

Активация на акаунт