На море в Гърция 2020 - II

• 59 461
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
Аз днес резервирах за Халкидики за август. Да видим. Хазяинът даде дума, че ако има някакви проблеми около короната, ще върне капарото. Оказа се много добре говорещ български, та се разбрахме.

# 406
Благодаря, Параход! Ще разкажа със сигурност. Крит го планувахме още есента на миналата година и въпреки всички страхове сме решили да го направим. Запазели сме страхотна къща на южния бряг под Ретимно и не мога повече да чакам и отлагам. Днес говорихме с хазяина и каза, че всичко е спокойно, да видим...

# 407
И аз не зная дали ще ми разрешат отпуска през лятото. Има много работа, която изостана заради корона вируса и която трябва да се свърши до края на годината. Има си и много текущи неща...Повече от три нощувки/ четири дни няма как да отсъствам....
Нищо не смея да все още да търся. Гледам във facebook всичко което се предлага е за 7 - 10 нощувки, което при мен е невъзможно...
Зарежете го този "Сурат тефтер", не гледайте и Букинг. Търсете чрез Гугъл. Гърците в момента са в шах също като нас. Свалили са малко цените и са по-отстъпчиви относно капарото. Вярно, че написах около 20 е-мейла, но си намерих студио за 45 Е/нощ на Халкидики за 5 нощувки от 1-ви септември и с опция пълно заплащане при настаняване.

# 408
Здравейте, моля ви да препоръчате хотел/апартамент/къща за гости, за която имате добри впечатления в района на Халкидики(няма значение къде). За първи път обмисляме да ходим в Гърция и търсим синьо море, хубав пясък и хубав ресторант за хапване (да се надяваме да не ни излезе много по-скъпо всичко това).

# 409
А с това време края на юни, на Амулияни дали ще бъде топла водата ( ходили сме там само Септември) или да потърсим нещо на Халкидики...Няма да издържим до Септември

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 08:45 от salex_n2

# 410
  • Русе
Миналата година бяхме от 25 юни в Неа Перамос и водата беше прекрасна сигурно беше 27-28 гр.

# 411
  • София
Чета разни статии, последно отпада ли карантината от 15ти в Гърция
Баце говорил вчера с Мицотакис, онзи казал, че от 15-ти свалят карантината. Към средата на излиянията се споменава.  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/borisov-obyavi-kray … perativniya-shtab

# 412
  • София
Миналата година бяхме на Амулиани от 15.6, водата беше супер, а и си беше много топло времето.

# 413
На 20ти, живот и здраве взимам моята девойка и палим към Амоулияни. Обещавам мнооооого снимки.

# 414
  • ВАРНА
Бойко Борисов пред Нова тв:  
  Надявам се след 15 юни  да падна карантината за български туристи почиващи в Гърция.

Отложихме срещата с колегата К. Мицотакис от 1 юни за 24 юни в Евксиноград - ще обсъждаме газовия поток Александруполис -  Бургас  и обмен на туристи с Гърция.  
    Да - има интерес на гърци към български курорти.

# 415
  • Варна
   Да - има интерес на гърци към български курорти.

Да така е , сигурно има десетина души Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 416
  • Пловдив
Въобще не е вярно, идват в Банско, Пампорово и района около Мелник много гърци.

# 417
И аз не вярвам, че се интересуват от туризъм, от Северните погранични райони идват на пазар .

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 13:24 от Пролетно цвете

# 418
Здравейте, моля ви да препоръчате хотел/апартамент/къща за гости, за която имате добри впечатления в района на Халкидики(няма значение къде). За първи път обмисляме да ходим в Гърция и търсим синьо море, хубав пясък и хубав ресторант за хапване (да се надяваме да не ни излезе много по-скъпо всичко това).

Никой ли не смее да даде препоръка? Спешно е Grinning

# 419
  • Пловдив
Ами аз не мога, Не съм ходила на Халкидики от поне 10 одини. Някой с пресни впечатления дано се включи.

Общи условия

Активация на акаунт