Лаковe за нокти - 138

• 34 970
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Моля препоръчайте ми хубав топ лак (или топ лак+база/основа за лак или заздравител, каквото и да е)
На 18-та страница в текущата тема, както и на всяка втора страница преди и след нея е задаван този въпрос и е отговаряно.

# 616
Долче, снимах ти отлепващите бази които ползвам, имам и една корейска някъде по шкафовете но тя не ми харесва. Едната е избелваща, не знам дали избелва, но още на третия ден с нея лака сам си пада, чудесна работа ми върши 😀 За жалост вече марката е спряна, още тъгувам:

# 617
Аз имам на Артдеко, но не съм я ползвала с обикновен лак още, само като основа под белеща за гел лак.

# 618
Сигнално зелено 🤑
she stylzone quick'n'crazy 323/710, GR Holographic 01, BEL 76 💚

# 619
Може ли малко пояснения като за аборигени Laughing Моля да ме извините, но няма кой друг да ми разясни. Благодарение на вас откривам топлата вода. За първи път чувам за продукт който премахва кутикулите. Вчера си закупих някакво.
Problem cuticle remover sally hansen

Обаче нищо не става. Пише мажеш, стоиш 3-5 мин и после действай с едни клечки. Мазах, стоях даже 15 мин. Обаче кожички не виждам да падат. Освен че се отлепиха кутикулите от нокета, не виждам как ще паднат. Търках, дърпах, но ще режа с ножичките пак. Каква е идеята на този продукт? Какво да стане? Благодаря ви.

# 620
Вики, кутикулите не падат просто така🙂Идеята на тези продукти е да ги омекотят, за да бъдат избутани в нокътното легло/изрязани, ако е необходимо. Любимият ми продукт за кутикули е именно на Сали Хенсън, предполагам че и твоят е сходен като формула, поне доколкото виждам.

# 621
# 622
Оффф,тия кутикули и на мен са ми тъмна Индия...ще следя поясненията как ги премахвате

# 623
Crystal Noir много благодаря. Ами някъде прочетох за продукт който като намажеш, затъркваш и падат кутикулите. Не знам дали съществува такова нещо въобще (Instant cuticule remover пак на Sally). Но реших, че това което съм взела е на същия принцип. Разбрах. Май ще го връщам тогава. Че то с него и без него все тая Laughing

# 624
Целта на този продукт е да се отстрани мъртвата кожа, както и да се избута по-лесно живата 😃 някои съдържат вещества, които уж намаляват растежа. Аз също обяче не съм особено доволна, явно имам по-упорити кожи, до ген си е.
15 мин стоене е много, продукта изсъхва и нищо не може да се направи, аналогично е при слагането на твърде малко количество.

# 625
О моето е като крем. Не изсъхна. Но и аз доста сложих.

# 626
Да, целта на този продукт е да омекоти кожата, но тя няма да изпадне сама. Аз лично предпочитам да избутам, не харесвам изрязването, защото много възпалява всичко наоколо. При мен рициново масло върши същата работа, не видях причина да купувам специални продукти.

# 627
Започвам с това, че моите кожички са си месести едни такива...мисля, че като цяло няма какво толкова да им се изрязва. Даже си мисля, че на моите кожички това би била доста болезнена агресия с кръв...Първите ми срещи с ремувъра на Перфект бяха подобни- нищо не ставаше Laughing Аз преди години имах пилинг за кожички и нокти на Перфект и мислех, че като разтъркам и каквото има ще падне...А то ремувърите били за избутване и омекотяване Laughing
Мисля, че с по-фин ексфолиант за лице би се получил приличен резултат и при кожичките.

# 628
  • София
Момичета, мнение за тази марка лакове?

# 629
Здравейте.Лака на Есенс го ползвам като отлепящя основа😁, чуден е за това, но издържа до макс.3 дена. А, кожичките ги мажа с това олио, много съм доволна, все едно се свиват, изчезват.Мажа с него след като се лакирам.Имах доста наранени от една маникюристка кожички(беше решила да ми изреже всичко до кръв🤕), но..3-4 пъти с това олио и ...сега всичко е добре😀.

Някакви идеи за летен маникюр да имате? Все към розовото посягам, омръзна ми, синьо хубаво нямам...чудя се...

Общи условия

Активация на акаунт