За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 772
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 675
Рози, аз влизам от друг филм и не мога да вдена - малко ли са или много тези 10-15?

Малко, много..Непознат отвори темата. Пък аз четейки тази, попитах. След като ме пита, какво е допустимо за него:)
Аз нямам проблем с бройките, когато срещам това, което ми е трепет:)

# 676
Бройките не са нещо трудно постижимо. Аз оплаквания от броя мъже в живота си нямам, колкото съм искала толкова. Но това не ми е ценност, тоест все едно ми е партньорът ми дали е имал малко или много бройки, чак се учудвам, че за хората е от такова значение тоя въпрос...
.

Позволи ми да не се съглася с теб. За всеки ценностите са различни, даже да не го осъзнава.  Едно е да си имала или той да е имал  5-10  партньора,  друго е 105.
А бройките не са нещо трудно за никого. Въпросът е какъв човек искаш да си и дали би искал/а децата ти да се държат по същият начин.

# 677
Каква е логическата връзка между броя интимни партньори и как ще се държат децата ми Flushed

# 678
Ми явно защото за мен бройките не са нещо трудно постижимо, та не са ми фактор...тоест възможността да спя с много и различни мъже, няма да ме направи щастлива...

# 679
Все едно казА за мен цикълът не е нещо трудно постижимо...
Ми не е, бидейки жена, то си ти е даденост.

# 680
Васко, ти си като във вица;
Аз с какви жени можех да бъда...можех...ама не искаха....Blush

# 681
Ееее, жалко, не видях елитарните отговори 😆 Но затва пък 141 години вибратор 😁

# 682
Ще повярвам, че бройките не са важни когато го каже някой с малко бройки (и пак ще е частен случай). Всичко друго е лицемерие. Аз се наживях, ама вие не правете така, че грозно. Ае нема нужда.

Чак пък да си вярваме и тук - айде нема нужда. В този дух - включвания по двойки относно (не)значимостта на бройките - защо не Wink

# 683
Чак пък да си вярваме и тук - айде нема нужда. В този дух - включвания по двойки относно (не)значимостта на бройките - защо не Wink
Аз ще се включа като мъж - бройките на партньорката ми нямат значение. Може би защото моите са много, 8 години бях дисководещ. Дори бих се притеснил ако са много малко.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 19:14 от The Stranger

# 684
Викаш няма нужда да ти вярвам, че не трябва да си вярваме Wink
Освен това, ще вземе някой незапознат с форумното ти творчество да го прочете това като завоалирана покана.

По темата - още ли говорим за бройки като секс или като връзки с безвъзвратно изпържени от любов неврони и другите му там емоционални екстри?
И за важността на бройките на партньора ли става дума или за значимостта на вашите бройки за самите вас?
Че иначе е голям мишмаш откъм отговори.

# 685
Ей, че си игрив с думите ми, ама Wink

# 686
Да, де..но живота ни се развива различно.
Това, че съм била  20г в брак от там по-малко партньори, не ме прави по-добра и целомъдрена от жена, която до 35 не е срещнала човека и има повече бройки.
Всъщност мъжете по-често имат проблем с бройката на жените..Чудя се защо?

# 687
Да, де..но живота ни се развива различно.
Това, че съм била  20г в брак от там по-малко партньори, не ме прави по-добра и целомъдрена от жена, която до 35 не е срещнала човека и има повече бройки.
Всъщност мъжете по-често имат проблем с бройката на жените..Чудя се защо?
Тези, които имат проблеми с бройката на жените са същите, които искат секса да е УАУ. Няма как да стане.

# 688
  • София
Сексът wow не върви за ръка с бройките, а с натюрела и себепознанието на практикуващите.

# 689
Сексът wow не върви за ръка с бройките, а с натюрела и себепознанието на практикуващите.
Аз винаги съм харесвал жени с богато минало, а намирам такива с почти никакво. Какво да се прави, съдба.

Общи условия

Активация на акаунт