За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 814
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 720
Аз харесвам без голям опит. Така човек може да си я научи нещата да се случват "по мой вкус". То и опитната може да си я научиш. Но при първия втория акт се усеща някаква рутина в движенията й, пренесена от предните й контакти.
Пък и мисълта, че е била с много.... някакси не е привлекателна.
Ако ще е за семейство или нещо сериозно си е за предпочитане без голят опит. Ако няма да е за сериозно няма голямо значение, но все пак да не е с голям километраж.

# 721
  • София
Спокойно, винаги ще си вторият.

# 722
Въпросът звучи като зададен сериозно - в смисъл "бройки", които може да се пипнат.
Леко уточнение, защото някои дискутиращи си броят и тези от филмите като гледам ...
Но всъщност, що пък да не си живеете с размах и самочувствие!?  От автосугестията също има ползи. Smiley

# 723
Аз харесвам без голям опит. Така човек може да си я научи нещата да се случват "по мой вкус". То и опитната може да си я научиш. Но при първия втория акт се усеща някаква рутина в движенията й, пренесена от предните й контакти.
Пък и мисълта, че е била с много.... някакси не е привлекателна.
Ако ще е за семейство или нещо сериозно си е за предпочитане без голят опит. Ако няма да е за сериозно няма голямо значение, но все пак да не е с голям километраж.

А твоя километраж малък ли е?

# 724
  • София
Колко е оптималната бройка за жена на 40+ години? Simple Smile

# 725
А?
Колко е?

# 726

Девствен съм.

Иначе съм чувал, че от край време мъжете търсят жената да е девствена или с малко опит. А жените предпочитат мъж с опит. Дали е така не знам.

# 727
  • София
И да се чудиш мъжете с опит къде го придобиват...

# 728
С един ненаучена, с друг - недоучена, с трети - много учена. Да става приказката Simple Smile

# 729
Айде, още един дето "ще си я научи" (кучето на Павлов). ФФ, ти ли си? Rolling Eyes

# 730
  • София
А?
Колко е?
Няма значение! Stuck Out Tongue

# 731
Аз лично предпочитам с опит. На Него също опита ми не му пречи.
Дори го възбужда и кара фантазията му да работи на мах, което за мен е супер, защото знам на какво е способен.
Аз семейство няма да правя на 50, така че всичко си е точно на място. Joy
Девствените позастарели ергени у лево, моля! Не съм била никогаж добър педагог. Joy

# 732

Между 40 и 60 човека. Нито е много, нито малко. Достатъчно да е видяла и опитала. Та като е вече към 50+ и спре, да не съжалява, че нещо е изпуснала.

# 733
  • София

Между 40 и 60 човека. Нито е много, нито малко. Достатъчно да е видяла и опитала. Та като е вече към 50+ и спре, да не съжалява, че нещо е изпуснала.

А ако бройките са над 60, бъдещата 40+ баба оборотна ли е или оборотомерка? Simple Smile

# 734
  • София
Кой спира след 50, бе?!

Общи условия

Активация на акаунт