За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 560
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз пък мо-млади мъже от мен не ща.
Със сигурност обаче съм по-щастлива на 40 отколкото на 20 или пък на 30. И повече се харесвам, чуждото мнение не ме вълнува...

# 1 246
Темата е за бройките, а не за личностите. За бройки личности не трябват, а... бройки. Тая работа с личностите ми напомня на това как за някого, който не е хубав се казва "има богат вътрешен мир".

Добра, ама по душа...Trollface

# 1 247
Абе, света вода не съм, ама с напредването на годините по-обрано го давам, виждам се. То и не иде реч за бройки, че нали съм бракувана... ама не съм умряла още.
А критическата, ако вярвам на докторите, доста се е снижила , та трябва доста народ да отпишем по тази логика. happy doc, док ли си наистина (нямам история тук и не знам в реала кой, кой е), може би имаш някаква коректна информация

Да близо си, лекувам сърцата на хората.

# 1 248
Всичко започва с добрата душа всъщност, неспа.

# 1 249
  • Варна
Плясък, има си медицински проучвания за освободеността след менопаузата.

Относно снижаването на възрастта, при която настъпва климакса се обърнах към happy doc. За другото съм убедена Smiley

# 1 250
  • София
Като заговорихме за годините, знам, че Равена скандализира много от хората тук, но мен тя ме кефи Joy За мен е млада душа и нейните разкази ме зареждат с енергия. Иначе всички остаряваме, тялото се променя, неизбежно е. Но ако оставим възрастта да ни смачка духа, тогава вече сме се превърнали в старци.

# 1 251
Плясък, има си медицински проучвания за освободеността след менопаузата.

Относно снижаването на възрастта, при която настъпва климакса се обърнах към happy doc. За другото съм убедена Smiley

Според проучвания, менопаузата е най '- вече генно обусловена. Жените на 40 ,повечето не са в менопауза.

# 1 252
А-а-а, спа, спа... Бе ти да не си бившата, та постоянно след мен така ?
Правдив разказ относно това, как един господин, на някои си години и с някаква външност, бе глътнат жив, цял, без остатък от един пасажен крокодил и какво стана поради това.
Ф. М. Достоевски

# 1 253
  • София
Джеймс, ти за чия си тук, дарлинг?

# 1 254
  • София
Не знам защо поставяте въпроса как възрастта смачква духа и трябва със зъби и нокти една жена да се бори да е с по-млад дух от възрастта, направо да се прави, че я няма тази възраст. Малко е шизофренично, все едно се вкарва в халюцинация. Нищо й няма на възрастта и нищо му няма на духа. Двете са напълно в хармония. Ако жена на 40 е с "духа" на 20-годишна, то определено е инфантилна и изглежда нелепо. Все едно 40-гозишната майка да се облича като 20-годишната си дъщеря и да се държи като нея, въобразявайки се, че е с млад дух. Хармонията е когато  възрастта и духът не се разминават. Разминават ли се, вече повече намеква за патология.

# 1 255
Джеймс, ти за чия си тук, дарлинг?

Интересно му е кога настъпва менопаузата и да ли е правопропорционална  с бройките😀

Анди, няма по-хубаво нещо от жена над 40 да е с духа на 20 годишна. Повярвай ми, това излъчване е като магнит. Виждаш го в очите на околните.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 21:17 от happy doc

# 1 256
Всичко започва с добрата душа всъщност, неспа.
Да, и там завършва. Ама е сложно за някои.

Да ръси несвързаности и неадекватности. Да се отърка у жена Джемса и той е тука. Smile

Анди, духът няма възраст. Духът е дух, менталната възраст е друго нещо. Аз на 20 бях по-голема пенсионерка от сега – контрол и ред, законност и справедливост, морал до дупка. Smile

# 1 257
Струва ми се, че при тия дето не правят секс, менопаузата настъпва по-рано...

# 1 258
  • София
Тъй, де, тъй, ама на прост език това с нямането на възраст на духа е неприемане на действителността, а потъване в собствен фантазен свят, в който духът е все на 20, а тялото на 40.
Била си доста задръстена за 20-годишна.  Wink

Менопаузата е програмирана и освен ако не се случат някакви екстремни събития в живота на жената, няма никакво значение дали прави или не прави - пак ще влезе в нея както е генетично програмирана.

# 1 259
Тъй, де, тъй, ама на прост език това с нямането на възраст на духа е неприемане на действителността, а потъване в собствен фантазен свят, в който духът е все на 20, а тялото на 40.
Била си доста задръстена за 20-годишна.  Wink

Менопаузата е програмирана и освен ако не се случат някакви екстремни събития в живота на жената, няма никакво значение дали прави или не прави - пак ще влезе в нея както е генетично програмирана.

Анди, а всъщност не е  ли духът това, което те държи на повърхността? Ако го нямах ,....досега да съм си теглила куршума, колко несполуки съм преживяла, колко трудности и с деца и в работата, то ако не съм с толкова силен дух, да съм умряла бе.

Общи условия

Активация на акаунт