За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 543
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 275
Хората, личностите, мъжете... Че те мъжете още ли ги брооим за хора, или само за бройки?
Босилке, хем си знаеш, че разбирането не ти е силна страна, пак се пъхаш, пък после объркана оставаш. Нищо де, има и по-зле.
Андариел, намиг.
Wink

# 1 276
Босилке, хем си знаеш, че разбирането не ти е силна страна, пак се пъхаш, пък после объркана оставаш. Нищо де, има и по-зле.
Андариел, намиг.
Wink
Намигай на Анди и не с еопитвай да разсъждаваш над неща дето не разбираш.
И ти си в джаза – вс енякой те "трие", следи, ей таз жажда за внимание. Не ми пречиш, пиши си, само тъпи вицове не пускай, плийз.

# 1 277
  • София
Джеймс, не облизвай. Ще ти кажа кога Laughing

# 1 278
Аерин, защо така с лошо за дългите поли,м...?
имам цяла колекция такива и мога 100 бройки отгоре, ако реша да докарам с тях.. Joy

# 1 279
  • София
Покрай тази тема се сетих на кого ми напомняте - на героините в Дами канят. Wink Обяснявате на Джеймс и други мъже в темата "Един мъж не трябва да се срамува от...."

Джеймс, братО, връщам жеста - намиг! Wink За радост на  жените в темата.

# 1 280
Добре де, има и жени дето искат мъже, независимо на каква възраст са...станал си на 50, станал си, ама още не си умрял...пък има и хора дето живея до 90 сет, ми това е адски много време, все сам ли да си...

# 1 281
  • София
Ан, такааааа.

Един мъж да ти намигне и веднага се лепна Mr. Green

# 1 282
  • София
Добре де, има и жени дето искат мъже, независимо на каква възраст са...станал си на 50, станал си, ама още не си умрял...пък има и хора дето живея до 90 сет, ми това е адски много време, все сам ли да си...
Да де, ама то едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш. Simple Smile

# 1 283
  • София
Могат си хората и си го правят Wink

# 1 284
  • София
Дам, вярвам, вярвам...
Представям си, ако тук всички бяха 20 годишни, а такова ожесточено писане пада, сигурно гаджетата са ги отпуснали да ги върти близначката.

Подканяте Ванката да намига с 300 зора. Тегава работа. Аз служебната работа я прибутвам по-леко.

# 1 285
  • София
Гаджетата ни разтриват стъпалата, голям сухляж си Laughing

# 1 286

Кой ги поглежда 50 годишните, Кристина..?
Ако не се предложат, никой няма да ги забележи.

# 1 287
  • София
Гаджетата ни разтриват стъпалата, голям сухляж си Laughing
Ами именно! На 20 годишните други работи им разтриваме. Сега се сещам, че бях спец по масажите.
Седим, седим с една мадама, и тя, кога ще ходим да ме разтриваш?
Тъкмо обсъждахме в малък ресторант чинно и кротко обстоятелствата на нашата преждевременна раздяла.
Само че като се споменаха "масажи" и темата хвана рязък завой. Joy
А аз тогава на 35 бях с душа като на 20 и бях буквално на пружини. Само за половин секунда подскочих от сепарето и възклъкнах, "Ами, например сега!"

# 1 288
  • Варна
20 годишните действат и трупат стаж за мемоари.😁
И за мен е странно, възвеличаването на мъжкото внимание. Но за други явно е като пробонус на високосна година.

# 1 289
  • София
Танграта, сънуваш 20 годишни като гладна кокошка

Общи условия

Активация на акаунт