Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💖"Един за друг"💖 - между два сезона

 • 44 937
 • 696
 •   1
Отговори

Анкета

Искате ли форматът да има втори сезон?

Опции:

# 45
 • Мнения: 4 457
Аз лично не мога да кажа, че съм подкрепяла някого. Наблюдавах играта, едни хора ми бяха по-симпатични, други по-несимпатични. За мен победата трябва да е за този, който най-добре се е справил. Лично за мен Божидара беше по-интересна и разчупена от повечето други участници, с нея съм прекарвала по-интересно времето си пред екрана. Пламен и Елена също ми бяха интересни - артистични, с чувство за хумор (поне в сравнение с останалите). Да сме точни, Искра и Йордан ми бяха възможно най-скучните, но пък се справиха най-добре. Затова ми е интересно и предаването - всяка двойка е една вселена, всяка е различна по своему. Дано да го има пак формата.

# 46
 • София
 • Мнения: 13 485
Сега изгледах видеото от участието им при Гала.
Ама защо така спря по никое време, уж за реклами нещо и това беше?
Свежи бяха и двете двойки. Малко странна рокля на Изито, но лошо няма. Направи ми впечатление как Ели изрично е искала да участва в именно позитивен формат, явно без обичайните дрязги, скандали и драми. Не случайно бяха подбрани и такъв тип двойки като цяло. Идеята тук е била именно водещото да е колегиалното отношение, феърплея, позитивизма като цяло. Simple Smile

# 47
 • Viena
 • Мнения: 3 130
Ох, на Изи тоалета беше просто мега++

# 48
 • Мнения: 297
Аз лично не мога да кажа, че съм подкрепяла някого. Наблюдавах играта, едни хора ми бяха по-симпатични, други по-несимпатични. За мен победата трябва да е за този, който най-добре се е справил.
Ами за това Искра и Данчо си заслужиха победата - повече от добри бяха в изпитанията, по този критерий и Анселита и Мартин бяха по-добри от останалите на второ място Пламен и Ели. Те самите си го казаха, (Елена и Пламен), че почти през цялото време губеха в изпитанията, не се справяха с  игрите, но все пак и най-малки суми залагаха, съответно не бяха последни в съботните игри и за късмет успяваха да  не са на последно място в играта, от която зависеше втората номинация. Но първи, съответно най-добре справили се, определено не смятам, че бяха в повечето изпитания.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 02:22 от geriiii_

# 49
 • Мнения: 4 457
Е, такъв е регламента на играта и Пламен и Елена по някакъв начин се вписаха. А и така е по-интересно и напрегнато. Ако една двойка е по-добра от останалите и от игра на игра набира преднина, то всичко ще е предопределено. Така все пак има някаква интрига.
Аз все още съжалявам за варненската двойка, която, според мен също щеше да е интересна. Те също бяха спортен тип, координирани, а и жената ми беше много симпатична. Щяха да са силни противници, но отпаднаха рано.

# 50
 • Мнения: 297
Е, такъв е регламента на играта и Пламен и Елена по някакъв начин се вписаха. А и така е по-интересно и напрегнато. Ако една двойка е по-добра от останалите и от игра на игра набира преднина, то всичко ще е предопределено. Така все пак има някаква интрига.
Аз все още съжалявам за варненската двойка, която, според мен също щеше да е интересна. Те също бяха спортен тип, координирани, а и жената ми беше много симпатична. Щяха да са силни противници, но отпаднаха рано.
Е, след коментар, че най-добре справилите се е трябвало да спечелят, нормално да коментирам, че Елена и Пламен не са такива. В повечето игри те загубиха.

# 51
 • Мнения: 3 676
Синьото нещо с отвори на раменете на Искра е рекламен тоалет, позира с него в Инстаграм и е тагнала производителя. Няма да правя допълнителна реклама и аз.
Тениските на Кики и Ели може да се идейни и закачливи, но аз не съм влюбена в участниците, че да хукна да си купувам техни стоки. Интересна ми е надпреварата, забавлението, напрежението, предизвикателствата във формата. Така че... От мен няма да препечелят.

# 52
 • Sunshine state
 • Мнения: 7 994
Не ми хареса роклята на Искра в На кафе - на Дороти от Магьосникът от Оз ми прилича. 😂

# 53
 • Мнения: 720
Пламен се възползва от добротата и състрадателността на Изи и Данчо по един грозен начин, защото знаеше, че с Елена губят. И после Елена почна да се фука как били превъртяли играта - да по милост.

Аз се възмутих, че и двете двойки заедно бяха поканени при Гала. Данчо и Изи заслужаваха своите 5 минутки слава. Защо им отнеха радостта от победата?

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 05:57 от bonbonka6

# 54
 • Мнения: 4 302

bonbonka6, кой да ти каже?
Имам чувството, че си от близкото обкръжение на победителите Искра и Йордан или пък завиждаш на Елена и Пламен, че получиха пари от победителите.
Толкова злоба и завист в други коментари не съм чела.
По спокойно,де.

# 55
 • Мнения: 3 754
Да, някаква модна къща рекламира Изито, а пък за първи пър фен на около 50 се снима с Ансито и Мартин. Това определено не е за изпускане

# 56
 • До морето
 • Мнения: 5 708
Въобще не смятам, че трябва да има интриги, ревност и размени във втори сезон. Абсолютно излишно е!

Някой знае ли как се казва сестрата на Анселита? Интересно ми е дали е пак такова необичайно? Също и момченцето на Ели и Пачо?

# 57
 • ГО
 • Мнения: 3 779
И мен ме подразни Елена с това, че превъртяли играта. Как я превъртяхте, бе? Все по ръба, по ръба караха. Пламен от ден първи се направи на шут и се почна това, че са забавни. Ми не са. Пламен се опитва, Елена - мълчи през повечето време. Нищо, че Пламен и Елена имат деца (да са живи и здрави, много са сладки), ама Анси и Марти трябваше да вземат някой лев.
 Най-положителен, емоционален и романтичен финал би бил - Искра и Данчо делят с Пламен и Елена, ама Пламен и Елена да разделят тяхното с Анселита и Мартин. Така и така на Пламен и Елена им е подарена победата/сумата, трябваше да зарадват и Мартин и Анси, които бяха достойни съперници до край.
Цяла България щеше да им каже “Браво” и “Евала”, всички щяха да са доволни и усещането за справедливост щеше да е повсеместно.

# 58
 • Мнения: 3 754
Аз предполагам, че ще им помогнат от екипа на Анселита и Мартин, може би с някаква малка сума, за да си подпомогнат да си купят жилище, защото те казаха, че им е мечта, за да не живеят при родителите му

# 59
 • Испания
 • Мнения: 32 633
Това не е благотворително дружество. Взели са хонорар, който им се полага.

Общи условия

Активация на акаунт