Равносметка на изневярата

• 9 066
  • 172
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да повярвам, но съм на мнението на beauty_penka Simple Smile Ако обичаше любовника, отдавна да си при него барабар с деца или без тях. Тия напъни след 15 години брак какво ти липсва с мъжа ти на мен лично са ми леко забавни, защото за 15 години или си свикнала и приела, или си се отдавна развела.

# 106
Че тя любовта всеки различно я вижда. Пенке, радвам се да те видя. Ти нали си седиш с мъжа още, що не рискувА?

# 107
  • София
Хей, Дренке, много си хард.
Значи само жената следва да си наляга парцалите, мусаката, фелациото, а мъжът - какъвто, такъв, да си кретаме с него цял живот, а?
И ти си една женомразка, баш като Мамасита..

Авторке, щом не се е разбрало, не се брои.Sunglasses
План Б явно не е принцът, давай нататък.

# 108
Що бе, Пенка разправяше, че няма си остай мъжа. Обаче на чуждо място рискува, че ми стана интересно. Ся, не помня нейният пън ли беше, чеп ли, какъв, само казуса помня.
Темата не е за това аз каква съм Wink

# 109
Че тя любовта всеки различно я вижда. Пенке, радвам се да те видя. Ти нали си седиш с мъжа още, що не рискувА?
[/quote

Забравили сте, но казах, че любовника ми не ме иска, иначе бих рискувала и дете бих му родила даже, но той не иска, това е! Затова дадох такъв съвет на авторката, но явно тя не е сигурна в чувствата си.

# 110
За конкретното мога само да кажа браво на любовника ти.
Де да беше и тоя от настоящия казус такъв...

# 111
Любовникът да не те иска си е късмет от всякъде. То и авторката ако не я искаше, нямаше да има дилема. Лошо е като те искат, че от два стола накрая на земята. Че никой не става на нас ни е ясно, ама поне малко по-добрия вариант да се избере.

# 112
Извинявам се, не помня тези детайли, но и не чакам някой поиска  да ме вземе, за да се махна от там, където не искам да продължавам. Ми, Пенке, мъже - бол, в такъв случай, това казвам и на авторката.

# 113
  • София
Като казвам аз, че брака е тегоба.....
Трябва да съществува до относителната самостоятелност на офспринга. После без лъжи и обвинения - който го е съхранил в него, който не е - вън.

# 114
Авторката си е добре с мъжа си, не идеално, но прилично, просто тоя я е объркал, защото не е очаквал, че така ще се развият нещата. Предполагам в основата на всичко стои скука примесена със самота и от двете страни.

# 115
  • София
Авторке, ма, хвани го тоя мъж, примъкни го към себе си, кажи му - искам да говоря, да ме прегърнеш, да ме изслушаш.  После говори, гушкай се, плачи. И двамата сте емоционални инвалиди, то не става от днес за утре. Дай му шанс да се опознаете, макар и след 15 години.
За традициите в секса направо не смея да питам...

# 116
Авторката не е емоционален инвалид, но мъжът и е. Щом не е разбрал, че си има любовник, а тя явно много страда.

# 117
  • София
Кристино, да не споделяш болезнени и тревожещи се моменти какво е?
Крие стрии, бюст, погребения..

# 118
След 15 години и аз не бих примъквала никого... Но не съм и склонна към забежки, та не знам, всеки си решава.

# 119
Авторке, ма, хвани го тоя мъж, примъкни го към себе си, кажи му - искам да говоря, да ме прегърнеш, да ме изслушаш.  После говори, гушкай се, плачи. И двамата сте емоционални инвалиди, то не става от днес за утре. Дай му шанс да се опознаете, макар и след 15 години.
За традициите в секса направо не смея да питам...
Ами питай, що да не питаш?

Общи условия

Активация на акаунт