Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 46 021
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Вестерос
Изгледах Love Life. Според мен ще си е един сезон, не съм проверявала. Доволна съм от финала. Като цяло приятел сериал, не е претенциозен. Няма толкова уау моменти, някои неща са предвидими, но ме накара да се позамисля. Simple Smile

Изгледах и последния 4 сезон на 13 reasons why. За мен този сериал трябваше да свърши с 1 и 2 сезон. Разбрах, че 1 сезон е по книга. След това всичко е надграждане от сценаристите. Очаквано 4-ти сезон беше най-слаб. Засегна отново други проблеми на днешните тийнове. Не беше лош, но очаквах повече от последния сезон, въпреки това последните два епизода бяха много силни.

Излязал е 11 епизод от 4-ти сезон на The Bold Type. Ще има и 12 епизод, за да завършат сезона.

Пуснаха и целия трейлър на 3-ти последен сезон на Dark. В темата ни за сериала го има. Страхотен е!

# 151
Love life e одобрен за втори сезон. Още не съм почнала последните четири епизода.

# 152
Вчера гледах първи епизод на " Love Life". Днес, ако остане време ще гледам.
Хареса ми "Vanity Fair", особено, че всеки епизод започваше с "Панаир на суетата, свят, в който всички се стремят към това, що не си струва да имат." Забавен, ненатоварващ и в същото време засяга сериозни теми.

# 153
  • Sofia
И аз  изгледах три епизода на " Love Life". За мен сериала  е изключително приятен, лек и забавен, както и доста реалистичен. Днес ще продължа и с останалите.
Както и продължавам с втори сезон на "Liar", този сериал далеч не е разтоварващ или приятен, но определено е много реалистечен и труден за темите, които представя. Определено вълнува и докосва, доста реалистичен поглед за връзките, доверието, очаквнията, които имаме и търсим от другите. Първи сезон беше много добър, надявам се и този да е.  Към момента е доста обещаващ, на втори епизод съм.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 12:56 от Lady Royal

# 154
В турския сайт са пуснали Most dangerous game, Flipped и Survive. Heart Eyes
Oще не съм си довършила Insecure, Stateless и Love life.
Искам да гледам и The act и Sweet magnolias. Натрупаха се много сериали изведнъж, а нямам никакво време. Frowning1

# 155
  • София
I Know This Much Is True

https://www.imdb.com/title/tt0425118/?ref_=nv_sr_srsg_0

Едно от най-добрите шоута за тази година.
Шоуто е тежка драма на фона на семейна сага белязана от истории за грях, предателства, любов, саможертва и прошка. Много фин сценарий, прекрасна режисура. Всичко е дозирано и цялата продукция е ненатрапчиво искрена. Как се постига този баланс, не знам, но е факт и малко успяват да го постигнат.
Великолепен каст в който Марк Ръфало изпъква и поне според мен прави най-силната си роля, като дори задминава върховите си постижение в Ловецът на лисици и Спотлайт. Аз лично прогнозирам още сега, че много трудно някой ще му вземе емито или златния глобус.
Препоръчвам на всеки ценител.
-
8.5

# 156
Гледам Upload от 2020. Много ми харесва, обожавам. Преди това изгледах Atypical също чудесен сериал и Home before dark. Можете ли да ми препоръчате подобно на тези, моля Simple Smile
Изключително много НЕ ми допаднаха Normal people, Love life... Един епизод и повече не издържа.

# 157
Аз изгледах Upload, много ми хареса. Сега набрах сили да изгледам Unbelievable - много силна история и игра на актрисите. Особено Тони Колет.
Сега гледам паралелно Little fires everywhere и I know this much is true.

# 158
Unbelievable е страхотен. Изгледах го на един дъх. А е и по истински случай.

Upload къде го има?

# 159
След като си изгледах Zoey's Extraordinary Playlist, си доизгледах и вторият сезон на What we do in the shadows. После реших, че ми трябва нов сериал. Та пробвах The Good Place и наистина мислех, че ще ми хареса. Защото е комедия и главната героиня е изиграна от актриса, която по принцип много харесвам. Обаче просто нищо не ме грабна от него. Та сега гледам документалката Our Planet и отделно си преповтарям Modern Family. Та ако се сетите за някакъв такъв готин, лек сериал по подобие на другите които изброих, споделяйте.

# 160
The good place отначало не ме грабна, но по едно време се раздвижва Simple Smile и всъщност за два дни го изгледахме Simple Smile Имах нужда от малко хумор и разсейване

# 161
  • Свищов
Много ми хареса The Good Place. За има-няма 3-4 дни го изгледах. Сега за 2 дни изгледах Outmatched. Забавна комедия за семейство с надарени деца. Препоръчвам. 10 епизода по 20 минути е.

# 162
  • София

По основните ни торенти.

# 163
  • Вестерос
Upload е страхотен! И аз го препоръчвам! Запалих се Simple Smile

При бананите е качен цел сезон на нов сериал с Патрик Демси Devils

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 22:13 от Tiffany А

# 164

При бананите е качен цел сезон на нов сериал с Патрик Демси Devils
Хвърлих му око. Трейлъра е доста кратък, но изглежда интересен.

Общи условия

Активация на акаунт