Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Харесват ми сериали с подобна тематика и ако случайно някой знае още подобни,нека сподели.

От шпионските ми хареса The Little Drummer Girl:

https://www.imdb.com/title/tt7598448/reference

и Deutschland 83:

https://www.imdb.com/title/tt4445154/reference

The Americans е доста популярен, вече 6 сезона има, но нещо не ме увлече. Пак шпиони под прикритие.

# 661
Снощи започнах и днес ще довърша,поради това,че е само шест серии, The Spy.

Първи епизод: 6 септември 2019 г.
Брой епизоди: 6
Режисьор: Гидиън Раф
Канали: Нетфликс, OCS
Номинации: „Златен глобус“ за най-добър актьор в минисериал или телевизионен филм

Историята се развива през годините,предхождащи Шестдневната война между Израел и Сирия през 1967.Под фалшива самоличност Ели Коен,вербуван от Мосад,се издига във висшето общество на Сирия,сприятелявайки се с влиятелни личности,за да бъде очите и ушите на израелското разузнаване в Сирия.
Харесват ми сериали с подобна тематика и ако случайно някой знае още подобни,нека сподели.

Caliphate,пак в Netflix
https://www.imdb.com/title/tt11398870/
Tehran/ не помня къде го гледах/, но само първите три епизода имат бг субс после го довърших с руски дублаж
https://www.imdb.com/title/tt10577736/
Значи във филми 7 са първите 4 от 8 еп

# 662
Снощи започнах и днес ще довърша,поради това,че е само шест серии, The Spy.

Първи епизод: 6 септември 2019 г.
Брой епизоди: 6
Режисьор: Гидиън Раф
Канали: Нетфликс, OCS
Номинации: „Златен глобус“ за най-добър актьор в минисериал или телевизионен филм

Историята се развива през годините,предхождащи Шестдневната война между Израел и Сирия през 1967.Под фалшива самоличност Ели Коен,вербуван от Мосад,се издига във висшето общество на Сирия,сприятелявайки се с влиятелни личности,за да бъде очите и ушите на израелското разузнаване в Сирия.

Благодаря за препоръката! Вероятно Fauda би ти допаднал. Един от любимите ми сериали в последните години. Първият сезон е най-силен, после започва малко да се повтаря, но е много добре направен и, според познати от израелската армия, е доста автентичен.

# 663
  • на изток от рая
Bridgerton май още не е излязъл. Или?
И аз чакам Никол Кидман.
Започнах Dark, интересен ми е и интригуващ, ама лееко ме изнервя.

# 664
На 25-ти декември. Wink
И още един в списъка, от 26-ти ноември. Blush

# 665
  • София
Гледам La casa de papel и съм очарована! Препоръчвам с две ръце!

# 666
Гледам La casa de papel и съм очарована! Препоръчвам с две ръце!

Отдавна го изгледах,щяло да има още един сезон /5 май,че ще е /

# 667
В тази връзка да питам, някой знае ли кога ще излезе новия сезон?

# 668
Да, ще се включи и Мигел Анхел Силвестре и май е финален сезон. Иначе не го следя.

# 669
Аз пък не го харесах него, да взема пак да го мъча значи

# 670
На мен ми хареса до края на първия обир. Останалото е доене на зрителите и повече не мисля да гледам. Сценаристите са други, това е като друг сериал със същите актьори.

# 671
На мен ми хареса до края на първия обир. Останалото е доене на зрителите и повече не мисля да гледам. Сценаристите са други, това е като друг сериал със същите актьори.
Първия сезон на Kasa de papel е излъчен по някаква безплатна испанска тв ,обаче имал нечуван успех и Netflix  го закупуват и става най гледания неамерикански сериал в историята на Netflix.И оттам вече почват да си смучат от пръстите разни ситуации,които въобще не трябваше да се случват,защото бяха безсмислени, особено в последния сезон имаше много недомислици

# 672
  • Mediterraneo
По какъв начин точно ме доят като зрител, че не се сещам? Не плащам Нетфликс заради La casa de papel. Един от най- добрите сериали правен изобщо, но му е време да приключва, да.

# 673
Доят тези, които плащат и които гледат последните сезони само защото са харесали първите и симпатизират на персонажите.

# 674
И на мен страшно ми хареса отначало, но се изтърка вече. От последния сезон изгледах 1 епизод и толкова.. Просто някои сериали не са подходящи за много сезони, колкото и да им се иска на продуцентите..
Сигурно ще го догледам някой ден, щом и Мигел щял да се включва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт