Ваксини и Ваксинационни Програми 2

• 252 832
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 050
Бавно, много бавно...

Да разбираме ли, че е по-добре да вървим напред и да прокарваме пътя на новите боклуци и да сме тест-версията. И един ден да ни кажат "ами то има проблем с Хекса ни. Съжаляваме!". Тъй както няма изследвания за резултатност на Пентата, току виж един ден се оказало и в нея АктХип-а не създавал имунен отговор.
Относно полиото - и четири дози са много.

# 1 051
Е, не може така да се разсъждава, защото по тази логика нищо не бива да правим, а само да седим "в очакване". Като Годо... .
Нужно е да се усвояват, обсъждат и прилагат удтвърдени практики и подходи на други страни.
Акт-Хиб се прави от 1985... доказала е ефективността си.

# 1 052

...как се доказва ефективност. Няма заболели-голяма ефективност? Това вече го видяхме колко е несъстоятелно.
...и нещо да кажеш за ефективността на Акт-Хиб като компонента на Хекса на Авентис, който бе спрян през декември 2005 г. На онези дето ги боде със споменатата ваксина как доказваш ефективност?

# 1 053
Проблема с Хекса бе в Хеп Б съставката и в ДТК съставката, а не в Акт-Хиб съставката... Wink
Има точни способи за оценка ефективността на ваксините...
Има и точни указания как да се постъпи при децата с направена Хекса...

# 1 054
здравейте,дъщеря ми е на 1г и 2 мес. но още не сме слагали ваксината за шарките(не помня как се казваше),защото  я пуснах на ясла и тя все боледува.
вече не ходи но пиеше доскоро антибиотици.искам да питам колко време след приема им може да и се сложи ваксината. Thinking

# 1 055
5-7 дена.

# 1 056
Проблема с Хекса беШе над 300 деца починали от внеzапна бебеШка смьрт непосредствено след ваксината или до месец след нея,само zа Германия..zа другите страни,които са я полzвали Ще мьлча,иначе вдигам крьвно... Twisted Evil

# 1 057
Не- не бе това проблема.
В неефективността и бе проблема...

# 1 058

...как се доказва ефективност.
аиде стига бе. вие по инфекции какво сте учили?  #Crazy

# 1 059
Неее... не тук.
В темата им... Wink

# 1 060
много ви благодаря за отговорите и коментарите, наистина съм ви признателна, защото досега където питам и все ме плашат за тази ваксина.  bouquet

# 1 061

...как се доказва ефективност.
аиде стига бе. вие по инфекции какво сте учили?  #Crazy

Издигна ми се в очите, ашкосун. Аз съм неграмотен.
Моля те бе тонев, светни ме за ефективността на Пентаксима. Пък ако ми кажеш и какво се учи по инфекции, ще съм благодарен.

# 1 062
Моля, не тук... има си съответна тема.

# 1 063
Невъзможно ми е да прочета цялата тема, за което се извинявам. Влязох с идеята да потърся родители, които не са ваксинирали децата си. Имам някои въпроси. Ще съм благодарна ако някой се отзове на молбата ми.

Още на първа страница прочетох това.
"Чудя се - да слагам ли въобще ваксини"
->Не стоят такива въпроси пред съвременен човек и майка...

Бърди, как ще стои въпроса пред съвременен човек и майка загубила детето си в резултат на остър анафилактичен шок след ваксинация?

# 1 064
О'Дикси, можеш да зададеш въпросите си тук, повечето от хората, които пишем там, не сме ваксинирали, или сме спряли да ваксинираме децата си на някакъв етап.

Общи условия

Активация на акаунт