Избор на сушилня - Тема 15

• 40 017
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Не бих взела никакъв електроуред с марката Беко.

Защо?

# 136
Не бих взела никакъв електроуред с марката Беко.

Защо?

1. Нямам доверие на марката;
2. В темата за перални съм обяснявала за едноседмичния ми контакт с тази марка.

# 137
petiaivanov, много благодаря, мисля че дилемата е решена в полза на GORENJE. Скоро ще дам отзив от първа ръка.

# 138
petiaivanov, много благодаря, мисля че дилемата е решена в полза на GORENJE. Скоро ще дам отзив от първа ръка.
Моля! Ще чакаме, но мисля, че ще си доволна. Успех!
Зори, сигурно знаеш, но пак да напомня: моделът, който ти препоръчах е с иноксов барабан и е супер. Горенье, обаче, имат и по-евтини модели (под 900 лв., мисля), чийто барабани са от галванизирана стомана, което не е ОК. Хубавото е, че на сайта им за всеки модел е посочено от какъв материал е и можеш най-обстойно да прочетеш всичко за всеки модел.

# 139
Избрала съм GORENJE DA83IL/I, той е с иноксов барабан и всички останали параметри ме устройват. Само вратичката не мога да преценя от снимките в коя посока се отваря. Ако е на ляво ще е шестица от тотото, ама май не е. В нашия Технополис я няма, след малко ще отидем до Зора, да я огледам, ако я има налична.

# 140
От ляво на дясно. Със същата съм и сме много доволни!

# 141
Ще го преживея някак Grinning, по-важното е другото да е ОК. Благодаря за споделеното мнение.

# 142
На сушилните може да се сменя посоката на отваряне на люка. Поне аз бях огледал 3 (miele, whirlpool,, и мисля  Бош но не съм согурен за боша) марки и на всички можеше. Пишеше го и в упътването.

# 143
  • sofiq
На сушилните може да се сменя посоката на отваряне на люка. Поне аз бях огледал 3 (miele, whirlpool,, и мисля  Бош но не съм согурен за боша) марки и на всички можеше. Пишеше го и в упътването.

Не на всички може,ние сме с Беко и не може да се сменя.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 21:30 от ted.

# 144
Може би зависи от модела. Ако случайно има начин, но просто не е описано как става в книжката, това може да е от полза.

# 145
  • в 1001-та нощ
На мен ми върнаха сушилнята от профиактика. Меко казано е като нова. Доста по-рано е трябвало да я дам.

# 146
На мен ми върнаха сушилнята от профиактика. Меко казано е като нова. Доста по-рано е трябвало да я дам.
Това "никога повече няма да си купя Бош" ли беше? Гаранционно ли я почистиха?

# 147
  • в 1001-та нощ
Да, писах по-назад, че "намериха" сертификата, или го генерираха. Казаха, че на около 2г. се налага, а при нашето интензивно ползване и по-рано. Обичайно било.

# 148
А със самопочистващ кондензатор ли беше вашата?

# 149
Да, писах по-назад, че "намериха" сертификата, или го генерираха. Казаха, че на около 2г. се налага, а при нашето интензивно ползване и по-рано. Обичайно било.
Виж ти! Имам чувство, че това излишно нервене на клиентите идва от неадекватни и немърливи служители, а не от целенасочени политики на фирмите.

Общи условия

Активация на акаунт