Избор на сушилня - Тема 15

• 40 200
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз веднъж я пуснах на функцията за по-малък шум, ама много разлика не намерих / АЕГ е/ - само дето програмата се удължи. Не съм повторила.

# 271
Нашата е нова Мийле и е доста шумна, по-шумна е от Бекото, не го очаквах от нея. Но новата е с термопомпа, може от това да е разликата.
Ако сега купувам, бих взела без термопомпа.

# 272
Нашата е нова Мийле и е доста шумна, по-шумна е от Бекото, не го очаквах от нея. Но новата е с термопомпа, може от това да е разликата.
Ако сега купувам, бих взела без термопомпа.
И моето Miele сушилня е като трактор уж 65 децибела . Иначе пък пералнята е най-безшумната, която съм имал - 46 децибела.

# 273
Ще сменяме старата машинка. Още си работи чудесно, но вече е на доста години. Тъкмо се бях насочила към Миле в термопомпа и papi6 ме разколеба Laughing

# 274
  • На брега на реката
Ще сменяме старата машинка. Още си работи чудесно, но вече е на доста години. Тъкмо се бях насочила към Миле в термопомпа и papi6 ме разколеба Laughing

Аз съм с Миле и съм много доволна. Тази ми е трета сушилня и мога да кажа, че е най-тихата от трите. Държа я в коридор и като затворя вратата, въобще не се чува, за разлика от старите. Те бях малко по-шумни!

# 275
Те си работят добре просто са шумни като повечето с термопомпа, има някакви топ модели на Бош за 2 бона, към 60-62 децибела, но са с проблемния "самопочистващ се" кондензатор.

# 276
Аз съм с Миле и съм много доволна. Тази ми е трета сушилня и мога да кажа, че е най-тихата от трите. Държа я в коридор и като затворя вратата, въобще не се чува, за разлика от старите. Те бях малко по-шумни!
Какъв модел е?
Сегашната също ми е Миле, дъртичка, но тиха. Нямам забележки, освен че повишава влажността в апартамента, явно вече уплътненията сдават багажа.

# 277
# 278
Те си работят добре просто са шумни като повечето с термопомпа, има някакви топ модели на Бош за 2 бона, към 60-62 децибела, но са с проблемния "самопочистващ се" кондензатор.
Здравейте, бихте ли ми казали какви проблеми има BOSHC?

# 279
  • на Мелмак
Не знам защо ги набеждавате?
Сушилни с и без самопочистващ се филтър' ходят' на профилактика. Зависи от дрехите, от интензивността на използване.
Аз съм с такава, но Сименс и съм много доволна, снаха ми е с Бош - също.

# 280
Не знам защо ги набеждавате?
Сушилни с и без самопочистващ се филтър' ходят' на профилактика. Зависи от дрехите, от интензивността на използване.
Аз съм с такава, но Сименс и съм много доволна, снаха ми е с Бош - също.
Според мен не е нормално нови скъпи уж реномирана марка сушилни на по 2-3 години да трябва да се носят в сервиз на профилактика всяка година. Поне 5-6 години, ако работят без проблем добре, но от темата и от Youtube разбирам, че Бош имат проблем с това.

# 281
  • Пловдив
Колко пъти съм "споделяла",че за самопочистващите се сушилни има препарат за профилактика и не е "задължително" да се носят в сервиза?

# 282
Artemida, от сервиз ли се закупува този препарат за профилактика, как се казва и къде се поставя в самата сушилня?

Колко пъти съм "споделяла",че за самопочистващите се сушилни има препарат за профилактика и не е "задължително" да се носят в сервиза?

# 283
  • Пловдив
Да,аз купувам препарата от сервиз,не се продава в магазините.В минали теми,в мои постове и около тях ще намерите снимка, а инструкция за употреба има в кутията на препарата.Сервизите го поръчат от дистрибутора на Бош за БГ по кат.номер Article 00311829.

# 284
Препарат за почистване на сушилня .

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 13:01 от plm_79

Общи условия

Активация на акаунт