🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 5

• 35 304
  • 631
  •   1
Отговори
# 540
Не знам доколко е вярно, но не вярвам да излъга пред цяла България Маги, когато каза, че Лили Иванова му се е обадила специално за Михаела..да му обърне внимание, в x фактор докато била. И си казах- брей, че аз що не забелязвах досега нищо кой знае какво? Frowning

# 541
  • София
Не съм доволна аз. Прекалено много певци, ще ми липсват актьорите.

# 542
Можеха да изберат по-интересни участници . Мишето не я понасям , много ми е противна с този лигав смях . Във всяко предаване я бутат .

# 543
На 22 февруари започва сезонът.

Участниците: Поли Генова, Азис, Софка, Фики, Михаела Маринова, Рафи, Милица Гладнишка, Кръстю Вапцаров.
Както писах преди време, 4 на 4.

Доволна съм 50%.

Това ли са всички участници? Стефан няма ли да участва - той е брилянтен и много ми се искаше да го видя вътре. Деян Донков също Sad

# 544
Аз хич не съм доволна. 3-ма поп - фолк изпълнители и една неприятна Михаела. И на този фон най - добрите в това предаване Стефан, Ненчо и Калин Врачански ги няма. Да им имам селекцията. Ще гледам, но ще си мрънкам до последно.

# 545
  • София
Едва ли такава им е била идеята за първоначална селекция, ама тези са се съгласили. Факт е, че певците сега нямат никаква работа, за разлика от актьорите.

# 546
  • DE
Фики се представи много добре миналата година, но е твърде скоро да го гледаме пак. Мишето и тя май по миналата година спечели Thinking
Май само аз не съм впечатлена от гласовите възможности на Азис и не, не го харесвам не заради начина по който изглежда, а защото не ми харесва как пее.
Но е факт, че тази година всички са много силни участници и дано се получи добро предаване.

# 547
  • Sofia
Фики,Михаела и Рафи защо пак?!
И другите не ми допадат 😣

# 548
Юруков и Гъмов исках. И Криско. И Ненчо  и Калин Врачански. От жените Милица ми стига. Ама каквото-такова. Ще гледам пак. А за журЕто нещо чува ли се?

# 549
А бе тая Михаела е като пинг-понг топче! - от шоу в шоу, от шоу в шоу...Една нейна песен не знам, и не ми се търси, голямо пробутване, аман!
Софка и тя го беше взела шоуто на гавра, пак я поканили...
Азис помня, че беше много старателен - ок. Къци, Рафи, Милица, Фики - доволна съм.
Ще се гледа, но и ще се мрънка Smiley

# 550
Разочарована съм. Много се надявах на Иван Юруков и Гъмов, и двамата направиха страхотни имитации в техните сезони. Харесвам Фики, но той участва в последния сезон, предпочитам да гледам участници, които вече съм позабравила. Като добавя и Геро, когото никак не харесвам, нямам високи очаквания за този сезон.

# 551
  • София
Журито разбира ли се кое ще бъде? Надявам се Вергов отново да е жури.

# 552
  • София
Аз пък не - разочарова ме като жури, прави се на интересен само. Иначе като актьор продължавам да го харесвам много.

# 553
  • UK
Е, очевидно е защо не са поканили само силни участници - нали все на някого трябва да пишат и тройка. Smiley Искаше ми се да включат и Ненчо, неговите образи бяха уникални. Доволна съм много от Рафи и Милица, Азис и Къци се надявам да не правят фасони и да се цупят. Добре че поне не са извикали Луна Satisfied

# 554
  • София
...Добре че поне не са извикали Луна Satisfied

То не се знае по изключение и желание на зрителите може да се появи и девети участник. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт