🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 5

• 35 300
  • 631
  •   1
Отговори
# 555
Трябваше Геро да е участник отново!!!! ❤️
Иначе Мишето и мен ме дразни като поведение, но като певица няма грешка. Или поне нямаше, преди да се научи да вие

# 556
  • София
И за мен е странно, че са поканили Фики. Твърде скоро беше, а и с Азис са сходни образи, големи мъже в женски дрехи, крака, ще има ли извивки или ще успеят да я изпеят чисто. На мястото на Фики трябваше да е актьор.

# 557
  • София
Не са ли подбрали по един човек от всеки сезон? Първите не съм ги гледала, а после не помня кой с кой беше... Rolling Eyes Да, скоро беше Фики, но то всеки от последния сезон би бил "скорошен"...

# 558
  • UK
Общо взето да, с изключение на седми сезон, от който няма участник, вместо това от първи сезон има двама - Рафи и Милица. Не се оплаквам, седми сезон беше слаб. Innocent

# 559
Аз пък не мисля, че 7 сезон беше слаб. Стефан примерно е най - добрия участник в това предаване по принцип. Мария Илиева беше много добра, много по-стойностен участник от Поли или Софи. Във всеки един сезон има по 1-2ма много добри. И те не са тези, които избраха. С изключение на Къци, Милица и Рафи. Нито Софи, нито Азис, нито Поли бяха силни участници в това предаване. С малки изключения си пееха като себе си. Фики пък е много скоро, а темата с Михаела дори няма да я почвам.

# 560
Първотачалната идея та този сезон не беше ли са участват само победителите от предишните сезони?

# 561
Първотачалната идея та този сезон не беше ли са участват само победителите от предишните сезони?

Така трябваше да бъде. Реално така е редно да се види кой е най - добрия. Но нещо идеята магически се е видоизменила.

# 562
В този си състав, в който ще се конкурират определено мои фаворити са Милица /на първо място/ и Къци.

# 563
  • Варна

Така трябваше да бъде. Реално така е редно да се види кой е най - добрия. Но нещо идеята магически се е видоизменила.
Може и да не се е видоизменила идеята.
Има друго...
Няма как всички победители от сезоните, да могат точно сега да участват пак, да са свободни по едно и също време и да сключат договор за няколко месеца.
А дори и да са свободни, може да нямат всички желание за участие.
Всеки си има и някакви други ангажименти.

# 564
Така е, едно е идея, другото е възможностите за реализацията ѝ.
Надявам се да се получи нещо интересно все пак.

# 565
  • Велико Търново
Както писах преди време, 4 на 4.
Няма как да е друго съотношението. Не си спомням да е било различно при 8 участника.

Трима фолк изпълнители са много за сезон, но и тримата пък бяха забележими и запомнящи се.
При това - и тримата от малцинствена група. Като прибавим и Рафи... Е, това вече ако не е политкоректност! Grinning

Очаквах повече актьори, по-забавно е, защото не им пука да пеят перфектно, а гледат да направят образа.
Да, с актьори е много по-добре. Те сега са само един и половина (че Милица се дели между пеенето и актьорството). Но пък, както е написал някой - в момента певците са без работа, та може и това да е причината те да са повече.

И на мен ми се искаше поне половината от сегашните да не са те.
Не знам как се е представил в сезона, в който участва (единственият, който пропуснах), но след двата пъти, в които успя да заблуди и панел, и зрители, очаквам участието на Къци с нетърпение. Радвам се за участието и на Милица, и на Рафи, и на Азис. Останалите... можеше и да са други... ама хайде, да не бъдем пък чак такива максималисти Grinning

# 566
  • Испания

Не. Никога не са споменавали нещо подобно. Когато го споменаха за първи път, казаха "най-атрактивните участници".

Промо

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 16:30 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 567
За тези ,които смятаха че Десислава не може да имитира.Забавно е Joy

# 568
Много жалко, че го няма Ненчо.
Нищо против Фики и Азис, добре се справиха, но те по-скоро успяха да надминат по-ниските очаквания към тях, от страна на голяма част на зрителите, а не че бяха толкова забележителни.
Определено могат да поканят доста по-добри имитатори от тях. Или поне единия да участва... както сте писали - те са еднотипни.
Софката - сеир да става.
Другите ми харесват.

# 569
И аз харесвам Ненчо, но Маги знае, че ако го беше поканил, другите просто нямаше да имат шанс Wink

Общи условия

Активация на акаунт